Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

150 Zieltjes demonstreren voor Hezbollah en Assad.

Een afgang was het, de zogenaamde “manifestatie tegen terreur”. We brengen u terug in de tijd, naar 2011.

DE SYRISCHE BURGEROOGLOG:
In Syrië gaat 90% van de burgers (voornamelijk Soennieten) gebukt onder dictator Assad. Al 40 jaar lang regeren hij en zijn vader met een ijzeren hand. Syrische burgers werden verkracht, vermoord of verdwenen gewoon.  Bashar Al-Assad, de betwiste leider van Syrië, is een Alawiet. Het Alawitisme is weer een subsekte van het Sjiisme.

Begin 2011 besluiten enkele burgers in Daraa, Syrië, om te demonstreren tegen de executie en martelingen van enkele schoolkinderen die niets anders hebben misdaan, dan Bashar Al-Assad zijn regime afschilderen als barbaars. En dat is het minste wat een vrij, vredelievend persoon kan doen.

Deze demonstratie werd hard neergeslagen door Bashar Al-Assad, die net als zijn vader de Syrische burgers monddood wilde maken a lá communisme (1982). Zijn plan is echter voor 1001 procent in duigen gevallen. Er ontstonden steeds meer protesten van de Syrische burgers tegen dit regime!

BASHAR KRIJGT BUITENLANDS STEUN
Bashar Al-Assad raakte radeloos. Alle burgers, soennieten, druzen en christenen keerden zich tegen Assad. Dit was ongekend! Al snel verlieten massas soldaten en prominente militairen het Leger van Assad om zich vanaf nu in te zetten voor Syrië en haar burgers, en niet voor Iran en Bashar Al-Assad. Deze soldaten vormden de FSA, oftewel Free Syrian Army. Toen Bashar niet meer in staat was om de opstanden in toom te houden, kreeg hij hulp van enkele bekenden, namelijk Hezbollah, Irak en Iran.

Dit sjiitische blok staat bekend om het onderdrukken van mensen. In Iran (Basji), Irak (Sjiitische milities), Syrië (Shabiha) en Libanon (Hezbollah) houden de machthebbenden de normale burgers in hun greep door burgermilities te activeren. Niemand kan elkaar vertrouwen, je weet maar nooit wie met de overheid samenwerkt! Vergelijkbaar met de stasi-praktijken dus.

Massaal zetten de buitenlandse sjiitische terroristen zich in om de Syrische burgers af te maken. Tot vandaag zijn er ten minste 160.000 Syriërs gedood. Met dank aan Iran.

Dit onrecht moest stoppen, dus vertrokken moslims vanuit de hele wereld om de Syriërs te helpen. In Syrië ontstonden verschillende verzetsgroepen, de een sterker dan de ander. We kennen allemaal de situatie waarin de Syriërs zich nu bevinden; radeloosheid. De Syrische burgeroorlog is door toedoen van Iran mislukt, en uitgelopen op een voornamelijk soennitische-sjiitische oorlog. Alle mensen zijn boos.

Sjiitische terreurgroepen, zoals Hezbollah, vormen het front voor Assad. Zonder deze buitenlandse sjiitische terroristen zou de oorlog in Syrië allang zijn afgelopen, maar omdat Assad en Khamenei dat niet willen, moeten mensen dood? Deze groeperingen zijn hoofdelijk aansprakelijk voor de meeste doden in het midden-oosten. Sjiitische terroristen stroomden Syrië binnen vanuit Jemen, Bahrain, Irak, Afghanistan, Iran en Libanon. Ze genoten een training van enkele weken in Iran waarna ze werden uitgezonden naar Syrië. De oorlog is gekaapt!

We zullen dit artikel niet volgooien met audio/videomateriaal van slachtoffers (vrouwen en kinderen) die kennis hebben mogen maken met Hezbollah. Het zijn zeer onsmakelijke beelden, die niets aan de situatie zullen veranderen.

ISIS
In Syrië en Irak ontstond een strijdgroep dat erg veel mediaaandacht kreeg, namelijk ISIS, oftewel “Islamitische Staat in Irak en Syrië”. Sinds vandaag is de naam overigens veranderd naar “IS”, oftewel Islamitische Staat. De groepering heeft een Khalifaat uitgeroepen in het gebied dat zij hebben overgenomen.

DEMONSTRATIE VOOR IS
Enkele weken geleden zou er een pro-IS demonstratie worden gehouden in Den Haag. De demonstratie werd door de gemeente toegestaan, maar uiteindelijk toch afgelast. Nederlandse sjiieten pikten dit plannetje op, en hebben ervoor gezorgd dat zij een demonstratie tegen IS zouden houden. Op sjiitische fora en in facebook groepen smeedden zij hun plannen. “We kunnen ISIS en de soennieten zwart maken, haha!” of deze:  “Ik heb een plan, dit is onze kans.”

En zo werd er een demonstratie georganiseerd op zondag 29 juni 2014. Omdat een “Anti IS” demonstratie al snel zou opvallen, hebben de sjiieten ervoor gekozen om er een “Anti Terreur” demonstratie van te maken. Maar wacht eens even…

TAQIYYAH & HYPOCRISIE
In onze berichtgeving dienen we erg duidelijk te zijn voor moslims én niet-moslims. Er wonen in Nederland ongeveer 950.000 moslims. Ongeveer 60.000 daarvan zijn sjiieten. Een zeer groot deel van deze sjiieten hebben zich aangesloten bij overkoepelende organisaties en moskeeën. De oproep om te demonstreren is verspreid onder alle sjiitische organisaties in Nederland; de demonstratie zelf is georganiseerd door een tiental organisaties.

Wij hebben de mensen opgeroepen om met de demonstratie mee te lopen. Wij zijn immers tegen terreur, van zowel soennieten als sjiieten!  De organisatie achter deze demonstratie is echter zeer hypocriet bezig. Men hoeft geen top-gun te zijn om erachter te komen hoe dit soort mensen te werk gaan. Al jaren lang volgen wij deze groepen, die voornamelijk op twee dingen uit zijn:

 • Soennieten in een kwaad daglicht stellen door zichzelf een slachtofferrol toe te kennen
 • De niet-moslims laten zien dat zij ‘goed’ zijn en soennieten ‘stout’

We hebben de mensen opgeroepen om mee te lopen met de demonstratie en zich te keren tegen terrorisme. Natuurlijk, er zijn soennitische terroristen, maar op dit moment voertt het staatsterrorisme van Iran, Irak en Syrië de boventoon. We hebben met name groeperingen als Abu Fadl Al-Abbas, Hezbollah, de Iraanse- en Syrische overheid aangehaald als terroristische entiteiten. We hebben enkele afbeeldingen ontworpen die men mee kon nemen naar de demonstratie. Als snel steeg de spanning bij de sjiitische organisatoren: “Het kan toch niet waar zijn, daar gaan onze connecties! We kunnen niet toelaten dat mensen tegen sjiitische groepen of organisaties demonstreren.”

Hypocrisie ten top. Wees mans genoeg om ook in eigen kring te kijken, mensen! Hierop hebben ze de demonstratieregels verscherpt: alleen Iraakse vlaggen zijn nog toegestaan, men mag geen banners van personen meenemen etc..

Het is ons (en het Nederlandse volk) zeer duidelijk geworden. Dit vergt geen uitleg.

 

EEN GROOTSE VERNEDERING
Al met al, kwamen er -maar liefst 150 zieltjes (politie) opdagen! Onder hen ook wat Nederlanders en soennieten (die niet wisten dat de sjiieten deze demonstratie hebben georganiseerd, of het gewoon een goed iniatief vonden).  

In de media werd de demonstratie zeer vaak aangekondigd; Omroep West, de Telegraaf, Editie NL: allen riepen ze mensen op om mee te komen demonstreren. De NOS heeft het over 200 tot 250 demonstreerders. De sjiitische organisaties? Die noemen natuurlijk een aantal van 600 (taqiyyah, lol!).

HET STEUNEN VAN TERRORISME VANUIT NEDERLAND
Veel mensen zijn niet op de hoogte van wat er zich allemaal afspeelt in Nederland. De Iraanse overheid is actief bezig om haar inhumane gif in Nederland te spuiten: dit doen ze in enkele ‘moskeeën’, maar ook via enkele organisaties. Hezbollah, de Libanese terreurbeweging is eveneens actief in Nederland. Enkele elitaire Nederlandse sjiieten en leidinggevende sjiieten in Nederland zijn verwikkeld in het zeer smerige spelletje om deze terreurbeweging staande te houden. Er wordt onder andere geld ingezameld dat wordt gebruikt voor terrorisme. Duitsland en Zuid-Amerika vormen de bakermat hiervoor, maar ook ons kikkerlandje moet er dus aan geloven. We zullen alle doorvoerlijnen in kaart brengen en op een later tijdstip aanbieden aan de instanties en op onze website publiceren.  Alvast een tipje van de sluier: Het gaat om narcotica en miljoenen. Wie een steentje wilt bijdragen door informatie door te spelen (al dan niet anoniem) kan ons bereiken via het contactformulier.

 

HOE NU VERDER?
De afgelopen maanden zoeken de sjiieten steeds vaker de media op om de soennieten in een kwaad daglicht te stellen en menen zij dat zij ook hier in Nederland worden gediscrimineerd, bedreigd en uitgescholden worden door soennieten (of ISIS-aanhangers, zoals zij dat zo graag noemen).  Zowel sjiieten alsook soennieten overkomt dit; extremisten onder beide groepen maken zich hieraan schuldig en de kans dat dit ooit zal veranderen is nihil.

Wij adviseren hen om van “Karbala” geen “Mekka” te maken. Natuurlijk, de moslims onderling hebben veel problemen; al 1400 jaar lang, maar om de situatie in het Midden-Oosten gelijk te trekken met die van Nederland is niet alleen onrealistisch, maar kan ook nare gevolgen hebben. Tot nu toe zijn het alleen de sjiitische organisaties die roepen dat “ze tegen terreur zijn, en de soennieten het klimaat verslechteren”, maar de realiteit laat ons juist het tegenovergestelde zien. Dezelfde sjiieten die zogenaamd oproepen tot “verdraagzaamheid en vereniging” zijn in werkelijkheid bezig met een heel smerig (media)spelletje. Men probeert van geen nieuws, nieuws te maken. Doe dit niet, is ons advies. Binnenkort zullen we contact opnemen met Jan Jaap de Ruiter en andere vooraanstaande specialisten en hen een inhoudelijk stuk overhandigen waarom het belangrijk is om geen olie op het vuur te gooien want we merken dat al twee jaar kleine incidenten worden vergeleken met bomaanslagen en onthoofdingen.

We waren initieel van plan om een demonstratie tegen sjiitische staatsterreur te organiseren, maar  zien daar  voorlopig van af.  Voor de meeste mensen is het nu wel duidelijk. Het is onnodig om ons op dit moment druk te maken om Nederland. We zullen ons vanaf nu voornamelijk richten op Hezbollah en het dictatoriale Iraanse regime. Hierbij zijn we allemaal gebaat.

Abduljabbar

 Ze noemen ISIS terroristisch, maar eerlijk wezen en bekennen dat Hezbollah, Assad en Khamenei staatsterroristen zijn? Ho! maar. 

 

Bronnen

 • http://nos.nl/artikel/668139-moslimprotest-tegen-jihadisme.html
 • http://www.telegraaf.nl/binnenland/22797486/__ISIS-protest_in_kiem_gesmoord__.html
 • http://frontpage.fok.nl/nieuws/658724/1/1/50/moslimdemonstratie-tegen-terrorisme.html
 • http://denhaagfm.nl/2014/06/29/demonstratie-tegen-terrorisme-rustig-verlopen/
 • http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/3680952/2014/06/29/Moslimdemonstratie-in-Den-Haag-tegen-terrorisme.dhtml
 • http://frontpage.fok.nl/nieuws/658724/1/1/50/moslimdemonstratie-tegen-terrorisme.html

2 Comments

 1. Selam broeder,

  Ik had een stuk gelezen dat isis mensen hadden gekruisigd en dat er een nieuwe profeet is benoemt binnen isis. Kan jij dit beantwoorden of het klopt ofdat er juist weer iets te maken heeft met sjieten of iets dergelijks?

  EDIT ADMIN Wa aleykum salam broeder.

  Er gaan berichten rond op het internet, dat er mensen zijn gekruisigd, ja. Of dat echt zo is weten wij niet, daarvoor moet u andere media benaderen.
  ISIS heeft gen “profeet” aangesteld. Dat kan ook niet, aangezien moslims niet geloven in een profeet na de Profeet Mohammed (vrede zij met hem). ISIS heeft een Khalief aangesteld, zie NOS.nl. Dit soort vragen kun je beter stellen per mail aangezien het niets te maken heeft met dit nieuwsbericht.

 2. Asselam wa aleik wa rahmahtooelah,

  Ahle Soennah wa Djama’a is de enige rechte pad naar Allah soebhana wa ta’alah, wij sijn de perfecte volk! JazakAllahhh.
  Ik heb gehoord dat demonstreren tijdens ramadan zelfs verboden is? Waar zijn deze onwetenden mee bezig geweest? Klopt dese berigtgeving bruer?

  EDIT ADMIN Wa aleykum salam wa rahmatullahi wa barakatuh. Allah weet het best of het verboden is of niet.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *