Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

[18+] Sjiitische terrorist (gesteund door de VS en NL) snijdt lichaam open van soennitische burger en eet zijn hart op!

Op een opgedoken video is te zien hoe sjiitische terreurmilities (gesteund door de VS, Nederland en andere landen van de ‘coalitie’) een soennitische burger uit Nineveh hebben gedood en mutileren.

De sjiitische terroristen worden in hun daden bijgestaan door leden van de Iraakse politie en special forces (o.a. bij 00:53). Op de beelden is ook te zien dat jonge kinderen getuigen zijn van de, in onze ogen, een van de meest smerige beelden moeten voorstellen uit Irak. Volgens Omar Madniyeh, een Syrische correspondent, zou het slachtoffer op de beelden een soennitische imam zijn uit een dorpje in de buurt van Mosul.

De extremiteiten van sjiitische terreurmilities houden niet op. Bewapend door de VS en Iran plegen de milities massamoorden op de soennitische burgerbevolking in het midden en westen van het land. De laatste maanden duiken steeds meer video’s op van sjiitische terroristen waarop zij kannibalistische rituelen uitvoeren. De Westerse media lijkt blind te zijn voor alle misdaden tegen de menselijkheid die worden gepleegd door milities en overheden, gesteund door het Westen.

One Comment

  1. Eerst horen of zien dan de hasd de schuld geven dit zijn mensen van mosul

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *