Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

AMNESTY: Sjiitische milities in Irak vermoorden soennieten wegens IS.

In Irak worden al maanden misdaden tegen de menselijkheid gepleegd door terroristische sjiitische milities, die worden bijgestaan door het Iraakse regime.

Volgens de BBC, die een rapport van Amnesty International onder handen nam, maken de sjiitische terroristen zich schuldig aan onder andere:

De sjiitische militieleden krijgen wapens en genieten immuniteit van de sektarisch ingestelde overheid in Irak. De sjiitische overheid wordt op haar beurt weer gesteund en bestuurd vanuit Iran.

Amnesty International heeft bekend gemaakt dat in Samarra alleen al ten minste 170 soennitische mannen zijn ontvoerd door sjiitische terroristen sinds juni.

Ruim 30 daarvan werden op 6 juni ontvoerd, en later in een dump teruggevonden.

Een soennitische familie moest $60.000 losgeld betalen om een familielid vrij te kopen die was ontvoerd door sjiitische terreurmilities. Twee weken na de betaling vonden ze hun familielid in een mortuarium: zijn hoofd geplet en zijn handen vast geboeid.

Het Iraakse regime heeft haar bevolking sinds de val van Saddam Hussein opgedeeld in voornamelijk drie groeperingen: de Koerden die zo goed als autonoom hun eigen semi-staat konden leiden, de soennieten die werden achtergesteld en de sjiieten die misbruik maakten van hun positie, die ze verkregen na de Amerikaanse-Iraanse aanval op Irak sinds 2003.

Sjiitische terreurgroeperingen waaronder Asa’ib Ahl al-Haq, de Badr-brigades, het Mahdi Leger en Kata’ib Hezbollah maken zich voornamelijk schuldig aan deze misdaden.

Met de Nederlandse steun aan de “coalitie” tegen IS, steunen wij direct dit soort terreurgroepen. Hoe slim is het eigenlijk om je tegen “soennitische terreurgroepen” te keren, terwijl je “sjiitische terreurgroepen” steunt? Is dit wat het Westen wil?

In tegenstelling tot de soennitische groeperingen, worden de sjiitische misdaden slechts zeer zelden vastgelegd zodat men er niet achterkomt. Ondanks dit hebben we hieronder enkele recente misdaden in Irak die door de sjiitische terreurmilities zijn gepleegd, voor u voorgeselecteerd. 

 

http://www.businessinsider.com/us-partners-brutalizing-iraqs-sunnis-2014-10

http://www.hrw.org/news/2014/11/04/gangs-iraq

One Comment

  1. een tijdje geleden zag ik op jullie website een video waarin te zien was hoe een iraakse shi3a brigade sunnis had onthoofd en de hoofden tentoonstelden hebben jullie een vrwijzing?

    EDIT ADMIN: https://www.youtube.com/watch?v=MVAM8fMjwvQ&list=UUh3aSFhH1S_67jfg4Hc_f8Q

Trackbacks/Pingbacks

  1. Door NL getrainde sjiitische milities schenden massaal mensenrechten. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] Iraakse overheid ten strijd te trekken tegen de extreme IS-beweging, maar hierbij steunt men direct sektarische sjiitische terreurmilities die…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *