Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Anti-terreur manifestatie in Den Haag

ZEG NEE! TEGEN TERRORISME, HAAT EN GEWELD. 29-06-2014

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen in Irak, Syrië, Libanon en Iran wordt er een manifestatie georganiseerd in Den Haag om onze stem te laten horen tegen terrorisme overal ter wereld. Bovendien willen wij duidelijk maken dat terrorisme geen geloof of stroming kent, de oorlog die door terroristen gevoerd wordt is een oorlog tegen de gehele mensheid. Ook willen wij hiermee de steun uiten aan de Irakese bevolking die momenteel veel te lijden heeft onder de terroristische dictatuur van Al-Maliki. Al jaren lang gaan de Iraakse burgers (voornamelijk soennieten) gebukt onder deze leider, die door de Iraanse overheid is geïnstalleerd.

Deze manifestatie wordt door een grote groep organisaties georganiseerd. Het is daarom een morele plicht om aanstaande zondag aanwezig te zijn en een eenheid te vormen tegen terrorisme overal ter wereld en vooral tegen overheidsgestuurde terroristische organisaties zoals:

18+: Enkele misdaden tegen de menselijkheid door Terroristische groeperingen (Assad, Iran)

Komt allen! Verenig je tegen terreur!

Zondag 29 juni 2014
Start: Koekamplaan om 15:00 uur tot 17:00 uur.

Vervolgens wordt er een stille tocht naar het Plein gelopen om aldaar de manifestatie te houden!

Achtergrond: De openbare manifestatie/demonstratie wordt georganiseerd door voornamelijk sjiitische organisaties. Zij hebben in de eerste instantie aangekondigd om tegen ISIS te demonstreren, en hebben later aangegeven dat het om een algemene anti-terreur demonstratie gaat. Bij deze. Wij zijn van mening zijn dat men zich consequent moet gedragen en zich ook tegen andere groeperingen uit het Midden-Oosten moet richten die al veel langer bevolkingsgroepen terroriseren. Terreurgroeperingen uit Libanon en Irak bijvoorbeeld hebben de afgelopen jaren vooral in Syrië massaslachtingen aangericht tegen diens bevolking. Het is erg ongepast om je te keren tegen een enkele terreurgroep, terwijl soortgelijke groeperingen over het hoofd worden gezien (door de iniatiefnemers).

Zij gaven in EditieNL te kennen dat alle mensen welkom zijn bij de demonstratie komende zondag. Het gaat hier dus om dezelfde demonstratie (en niet om een andere of tegendemonstratie zoals we in enkele kranten hebben kunnen lezen).

Of zijn de (sjiitische) organisatoren van mening dat de 160.000 slachtoffers van Dictator Bashar Al-Assad niet gedood zijn door terrorisme? (hypocrisie) 

Gelieve zich fatsoenlijk te gedragen en de bevoegde instanties te gehoorzamen.

 

Parkeertip: AH XL Elandstraat 160 De eerste 2 uur gratis parkeren, daarna 4.50 en dan vanaf het 4e uur 2.50 per uur.

 

Sta op tegen onrecht! Print onze spanborden uit en doe zondag mee!

Sta op tegen onrecht! Print onze spanborden uit en doe zondag mee!

NO2HEZBOLLAH

NO2KHAMENEI

NO2KHAMENEI2

NO2ONDERDRUKKING

Nee tegen Iran in Syrie

Wil je geen enkele update missen omtrent het sjiisme?

Sjiisme Ontmaskerd in je facebook nieuwsfeed

 

 

One Comment

  1. jullie moeten meer fotos en banners maken van assad en maliki want hun zijn ook grote dictators

Trackbacks/Pingbacks

  1. 150 Zieltjes demonstreren voor Hezbollah en Assad. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] hebben de mensen opgeroepen om met de demonstratie mee te lopen. Wij zijn immers tegen terreur, van zowel soennieten…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.