Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

‘Ayatollah’ Ali Khamenei: de meest corrupte misdadiger!

Dictators hebben 1 ding gemeen: het zijn de grootste misdadigers op aarde. De Iraanse “geestelijke” leider, “Ayatollah” Ali Khamenei, behoort tot de top wanneer het neerkomt op corruptie en moord.

Khamenei en zijn familie hebben de laatste 40 jaar een heus imperium opgebouwd met geld dat verkregen is van geconfisqueerde goederen en vastgoed.

“De 82-jaar oude Iraanse vrouw houdt de documenten die haar leven hebben verpest naast haar in een tas. Ze haalt de documenten voorzichtig uit haar tas en wijst naar de perzische woorden.

In de documenten lezen we dat het Iraanse regime beslag heeft laten leggen op drie appartementen van haar kinderen in Tehran. Een van de appartementen zal worden verkocht en van haar eigen appartement, op de bovenste etage, moet zij voortaan huur betalen. Pari Vahdat-e-Hagh verloor uiteindelijk al haar vastgoed. Het werd in beslag genomen door een organisatie, geleid door de machtigste man in Iran: de “opperste leider Ayatollah Khamenei”. Zij woont zelf nu in een appartement in Europa, duizenden kilometers van haar thuis in Tehran…”

De organisatie, Setad Ejraiye Farmane Hazrate Emam, werd opgezet door de vorige Iraanse dictator, “Ayatollah” Khomeini. Khomeini richtte de organisatie op om lege panden naar zich toe te eigenen.

Vanwege de massale corruptie en onrechtvaardigheid is Setad gegroeid tot een ware miljardenbedrijf. Reuters schat de waarde van Setad in op ruim 80 miljard euro. De laatste jaren confisqueert Setad steeds vaker vastgoed van minderheden en Iraniërs die in het buitenland wonen.

Slechts weinig mensen in de wereld weten iets af van Setad. Het Iraanse regime moet per direct stoppen met het onderdrukken van de Iraniërs en andere burgers waar dan ook ter wereld.

NO2KHAMENEI2

NO2KHAMENEI

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *