Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Betaal Khums, belangrijker dan Gebed!

Werkelijk te ongelooflijk voor woorden.

Dat Ayatollah’s  soms zo hoogmoedig worden dat ze zichzelf in de positie stellen om alle rechten van untermenschen af te nemen, weten we al, maar dit gaat extreem ver.

 

De hoogste sjiitische leider in Bahrain, Leider van de Al-Wefaq terroristen organisatie (geallieerd aan Hezbollah), de vertegenwoordiger van Khamenei in Bahrain, “Ayatollah Issa Qasim”, spoort zijn volgelingen aan om “Khums” aan hem te betalen. Khums is 20% van de inkomen van een persoon, zie het als een belastingstelsel zoals we in Nederland hebben, maar dan zonder aftrekposten.  :mrgreen: “Betaal Khums, Imam Mahdi bedankt jullie hiervoor; Khums is zelfs belangrijker dan het gebed! (hij gebruikt het geld zelf om meer villa’s te kopen, en lacht zich een hoedje!) 

Alles staat geregistreerd op zijn Officiële Twitteraccount.

“Broeders vergeet niet om jullie khums-gelden vandaag en morgen over te maken, moge Allah jullie vermogen begunstigen. Ik zal het geld overschrijven naar de bankrekening van imam mahdi, moge Allah zijn terugkomst bespoedigen; hij bedankt jullie!”

 

shia twitter

De tweet van 2 januari 2013:

هل دفعتم الخمس .. الخمس اهم من الصلاة .. كيف تدخل الجنة وانت لم تدفع لي الخمس .. رسالة للي مادفعوا   

 

“Hebben jullie al Khums betaald?.. Khums is belangrijker dan het gebed.. Hoe wil je de Hemel binnengaan terwijl je geen Khums aan mij hebt betaald? Stuur me een bericht als je nog geen Khums hebt betaald.”

 

Hoe kunnen de volgelingen zo doof, blind en stom zijn? Waarom komen de sjiieten niet voor zichzelf op, en waarom slaan ze de Edele Koran niet open om erachter te komen dat deze sjiitische geleerden dieven zijn en de Islam onjuist praktiseren! Sjiieten, STA OP!

 

Walhamdoelillah dat wij moslims zijn, met een verstand om na te denken over het leven. Wij volgen mensen niet blindelings. Onze (sunni) geleerden zijn ook maar mensen; zij zijn niet onfeilbaar. 

 

 

-https://twitter.com/essa_qasim

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.