Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

BREAKING: Valse nieuws in omloop omtrent het verplaatsen van de graf van onze Profeet (vzmh)!

Is Saudi-Arabië van plan om het graf van de Profeet Mohammed (vrede zij met hem) te verplaatsen?
Vandaag werd een artikel gepubliceerd (zonder bronnen) in ‘The Independant’, dat stelt dat de Saudische overheid van plan is om het graf van de Profeet Mohammed te verplaatsen.

Navraag bij hoge Saudische geleerden, waaronder Sheikh Fawwaz al Madkhali (12:06, 2 sept) en Sheikh Khalid al-Tharifi (rond dezelfde tijd) leren ons echter dat dit klinklare leugens zijn, bedoeld om fitna tussen de moslims te creëren en alles wat Saudisch is zwart te maken.

 

Soms gedragen moslims zich als schapen.

Helaas hebben veel mensen (moslims) dit leugenachtige bericht gekopieerd en verspreid. Weet, beste mensen dat eenieder verantwoordelijk is voor wat anderen te weten komen door jou. Als dat een leugen is (omdat je het nieuws niet hebt geverifieerd) ben je direct verantwoordelijk voor het verspreiden van leugens.
Het is niet de eerste keer dat moslims zich gedragen als schapen. Stop hier dus mee en verricht onderzoek naar het nieuws dat je hoort. Vooral als het van een RTL-boulevard-like bron komt, als The Independant.

 

Wie heeft dit bericht verzonnen?

We leven in een tijd waarin veel groeperingen met elkaar in oorlog zijn. Naast een fysieke oorlog is er ook een mediaoorlog aan de gang, die voornamelijk wordt veroorzaakt door Iraanse invloeden. Iraanse, Syrische (pro-Assad) en Russische mediaentiteiten zijn al jaren bezig met het verspreiden van leugens over soennieten, Saudi-Arabië en andere vijanden van ‘Iran’. Men wilt Saudi-Arabië, haar leiders en haar inwoners koste wat kost in een kwaad daglicht stellen. In de toekomst publiceren we een artikel waarin men goed kan zien hoe gemanipuleerd het ‘nieuws’ is van zenders zoals RussiaToday, PressTV en Al-Manar.
Naast het verspreiden van leugens over Saudi-Arabië als land, zien we dat veel sjiieten (op internationaal niveau) bezig zijn met het zwartmaken van soennitische geleerden zoals Sheikh Mohammed Arifi. Deze Sheikh staat erom bekend dat hij het sjiisme op een theologische en academische manier weerlegd; hierdoor is hij het mikpunt van spot geworden. Foto’s waarop hij te zien is, zijn aangepast zodat het lijkt dat hij bier aan het nuttigen is. Een neppe tweet van de Sheikh werd verspreid, waarin hij zogenaamd oproept tot een “seks-jihad” en veel meer; we hebben hierover een heel artikel samengesteld.

“Dr. Irfan al-Alawi” is iedere keer weer de bron van dit soort anti-Saudische nieuws. Wie is deze man nou eigenlijk? Volgens sommige bronnen is het een sjiiet, met soefistische invloeden die werkzaam is bij een Amerikaanse “Anti-Wahhabistische” denktank. We hebben al met al niet te maken met een serieuze of academische instelling.

 

The Independant: Ieder jaar voor de Hadj, verspreidt het fitna!

De Britse krant The Independant flikt het spelletje ieder jaar weer. Vlak voor hadj publiceren ze berichten om moslims ervan te weerhouden om de Hadj te verrichten. Vaak worden dezelfde valse propagandaberichten geherpubliceerd.  De ene keer hebben ze het over het vernietigen van de Koepel in Medina, de andere keer over het vernietigen van Mekkaanse gebouwen. Neem zelf een kijkje:

 

Onregelmatigheden in Medina.

Regelmatig wordt de rust in Medina verstoord door groepen mensen die de islamitische regels aan hun laars lappen. Vooral extreme soeffisten en sjiieten maken zich hieraan schuldig. Zo zien we dat mensen de graven soms (letterlijk) aanbidden. Dit wordt gezien als afgoderij, omdat wij (mensen) alleen Allah dienen te aanbidden. Enkele jaren geleden heeft een grote groep sjiieten gezamenlijk een aanval geopend op de graven van de Metgezellen in Madina. Ze spraken met elkaar af dat ze massaal naar de graven van de doden zouden rennen, en de doden uit hun graf zouden halen. Van dit incident is een filmopname, zie hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=1BbTWgLDYtM#t=24
Link naar het nieuwsbericht:
http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/saudis-risk-new-muslim-division-with-proposal-to-move-mohameds-tomb-9705120.html

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3734364/2014/09/02/Saoedisch-voorstel-om-Mohammed-uit-zijn-graf-te-halen.dhtml

http://muslimmatters.org/2014/09/03/of-tombs-madinah-and-manufactured-journalism-the-reality-behind-the-independent-article-on-the-prophets-grave/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *