Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

BREEK: Iraanse oppositielid in Den Haag geliquideerd!

Een vooraanstaande tegenstander van het dictatoriale Iraanse regime is zojuist in Den Haag geliquideerd. De Nederlandse Ahwaz-activist werd 3 keer in zijn hoofd en 1 maal in zijn hart geraakt.

Onafhankelijkheidsstrijder

Nissi is de oprichter van de Arab Struggle Movement, die in 1999 werd opgericht. De opstandelingen strijden voor onafhankelijkheid van de stad Ahwaz, in de olierijke soennitische provincie Khoezistan in het westen van Iran. De organisatie zou bomaanslagen hebben gepleegd in de regio en wordt door de terroristische Iraanse overheid als terreurorganisatie gezien.

Begin dit jaar eiste de organisatie de verantwoordelijkheid op voor het opblazen van twee oliepijpleidingen in Khuzestan. Ook werden aanslagen aangekondigd. Volgens de organisatie heeft de Iraanse overheid zich de olieproductie toegeëigend en worden met de opbrengsten de inwoners van Ahwaz en andere Arabieren onderdrukt.

Tegen Omroep West zei een omstander dat hij het slachtoffer heeft herkend en dat “het Iraanse regime achter de moord zit”. “Ze hebben het eerder geprobeerd”, voegde hij eraan toe.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *