Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

BREEK: Iran voert heimelijke nachtelijke terreurvluchten uit.

De oorlog in Syrië, die begon met een rechtvaardige opstand van de burgers die meer rechten opeisten, is uitgemond in een regelrechte drama waarbij honderdduizenden burgers het slachtoffer zijn geworden.

Oorzaak

De grote oorzaak van dit alles? Iran. Het Iraanse regime voert sinds 1979 een duivels beleid uit met als doel de burgers in de landen waar haar kompanen (Irak, Afghanistan, Libanon, Jemen en Syrië)  de dienst uitmaken, te onderdrukken. Het Iraanse regime heeft onder leiding van president Khatami de VS toestemming gegeven om de regering in Kabul omver te werpen, waardoor de weg vrij werd gemaakt om een sjiitisch-georiënteerde regering in dat land in te stellen. Twee jaar later werd hetzelfde verhaal herhaald in Irak, waarbij ballingen vanuit Iran werden gezeteld in Baghdad (met de sektarische burgeroorlog waarbij tienduizenden soennieten werden achtergesteld en vermoord als gevolg).

Onrechtvaardigheid

Hiermee is een (sektarisch) Pro-Iraanse lijn gevormd waarbij voornamelijk soennitische landen werden geleid door sjiitische dictaturen. In 2011 hadden de Syriërs er schoon genoeg van, en kwamen zij in opstand. Al snel verloor Bashar veel van zijn macht, op enkele bolwerken na. Het klusje zou in een jaar of twee worden geklaard, maar er was een probleem…

Verbond met de duivel

Het Iraanse regime heeft in 1980 een verbond gesloten met voormalige dictator Hafez Al-Assad (bekend van de massaslachting op Hama in 1982). Syrië kon ten alle tijden genieten van Iraanse hulp, zolang Iran haar gang kon gaan in Syrië. Wanneer Syrië weer door diens burgers zou worden geleid (in plaats van een de-facto Iraanse man in Damascus) zou dat tot grote problemen leiden voor de zogenaamde “Islamitische Revolutie“. De revolutie die ervoor heeft gezorgd dan in Iran de burgers schijtziek werden van de “Islaam” (sjiisme!) en zich massaal bekeren tot het soennisme, christendom en atheïsme. Bedankt Khomeini. Het land waarbij men de feiten niet op tafel mag leggen en de vinger op de zere plek mag houden (bijvoorbeeld zeggen dat Khomeini een ware pedofiel was).

Buitenlandse terreur

In het licht van dit alles hebben wij begin 2012 als eerste Nederlandstalige mediakanaal het publiek bekend gemaakt waar het probleem ligt. Het leger van Bashar Al-Assad kon de druk niet aan, maar zijn manschappen konden “stand houden”, ondanks alle soldaten die sneuvelden en overliepen. Bashar werd gesteund door buitenlandse terroristen. Sjiitische terreurgroepen uit Libanon, Irak, Iran, Jemen, Afghanistan en zelfs Bahrein werden Syrië ingevlogen om überdictator Assad in het zadeltje te houden. Loon kregen ze uiteraard van Tehran (omgerekend 500 dollar per maand).

IS

Deze proxy oorlog heeft uiteindelijk geleid tot ergernis bij verschillende groepen, met de huidige problemen in Irak en Syrië als gevolg. De”Islamitische Staat” zou nooit zijn ontstaan wanneer de burgeroorlog in Syrië niet werd gekaapt door het Iraanse regime. Sommige burgers in Syrië en Irak kiezen noodgedwongen voor IS, omdat het alternatief (Iraanse onderdrukking) voor velen van hen een slechtere optie is.

Het terreur van de Islamitische Staat zal vanzelf weer verdwijnen, maar wel pas wanneer de terreur van de Iraanse dictaturen in het Midden-Oosten ophoudt.

Geheime vluchten?

Tientallen sjiitische terreurgroepen zijn op dit moment actief in Syrië. Dagelijks voert de Iraanse Revolutionaire Garde geheime vluchten uit van en naar Damascus waarbij manschappen en wapentuig worden aangevoerd om Bashar Al-Assad bij te staan tegen de Syrische burgers. Deze vluchten worden uitgevoerd met civiele vliegtuigen van een private Iraanse luchtvaartmaatschappij (Mahan Air).

De vluchten worden altijd in het holst van de nacht uitgevoerd. Merkwaardig is hierbij dat de luchtvaartmaatschappij (opzettelijk(!)) geen vluchtplan indient, waardoor het voor de meeste mensen onduidelijk zou moeten blijven van waar de vlucht is opgestegen en wat de uiteindelijke bestemming is. We hebben de vluchten voor een langere periode gevolgd en kunnen hierdoor concluderen dat er meerdere wide-body burgertoestellen met een aanzienlijke vrachtcapaciteit worden gebruikt voor het traject Tehran-Damascus. Voor grote transporten wordt de Boeing 747-300 Combi ingezet; van buiten een doorsnee burgervliegtuig, maar met de (taqiyyah)mogelijkheid om tevens als vrachtvliegtuig te dienen.

Wij weten allemaal wat het Iraanse regime met deze vluchten uithaalt.

Door de mand

In maart 2011 voerde Turkije een inspectie uit op een van deze vluchten. Een vlucht van Yas Air werd door de luchtverkeersleiding (al dan niet gesteund met een scramble (QRA) vanuit Diyarbakir AB met jachtvliegtuigen) gedwongen om uit te wijken naar Turkije.

Bij de inspectie, waarbij de vracht door de Iraniërs werd gelabeld als “reserve auto onderdelen”, werden verscheidene wapens ontdekt waaronder AK-47 aanvalsgeweren, machinegeweren, bijna 8000 stuks munitie en mortiergranaten. Precies zoals de vrachtomschrijving aangaf.

 

Een van de heimelijke Iraanse terreurvluchten tijdens onze observaties, d.d. 7 februari 2015. De enige vlucht in de wijde omtrek.

Een van de heimelijke Iraanse terreurvluchten tijdens onze observaties, d.d. 7 februari 2015. De enige vlucht in de wijde omtrek.

D

Een satellietfoto van de 747-300C op Damascus International.

-Abduljabbar & M, 8-2-2015

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *