Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

De brief van een Koerdische vader wiens zoon ter dood is veroordeeld.

De Iraanse overheid duld geen enkele kritiek, van niemand niet en al helemaal niet van koerden, soennieten, christenen, arabieren en bahai! Sjiitische geleerden hebben deze groeperingen meerdere malen zwartgemaakt, en er is een heuse hetze bezig tegen niet-sjiieten. We hebben allemaal kunnen lezen wat er door de sjiitische geleerden wordt gezegd over koerden en arabieren (racisme). 

Tegenstanders van het regime worden regelmatig ontvoerd en ter dood veroordeeld. Al eerder zijn veel Iraniers (koerden en soennieten) ter dood veroordeeld! Wij zijn, net als de meeste Iraniërs en wereldburgers tegen het corrupte en dictatoriaal regime van Rohani.

 

unnamed

(Foto: links Shahram, rechts Bahram)

Neem even de tijd om dit bericht van een wanhopige vader te lezen en de bijgevoegde petitie te tekenen:

Mijn zoon Shahram Ahmadi is ter dood veroordeeld. Hij is 26 jaar jong en heeft de afgelopen 6 jaar van zijn leven vastgezeten in een gevangenis. Ik kreeg een hartaanval toen ik te horen kreeg dat ik de executie van mijn jongere zoon Bahram niet kon stoppen. De Iraanse overheid weigert het lichaam van Bahram aan zijn familie te overhandigen. Nu heb ik jouw hulp nodig om de executie van Shahram tegen te gaan.

Wij zijn moslim (soennitisch) en Koerd. Mijn zoon Shahram, zoals vele andere soennieten, heeft op een vreedzame manier openlijk kritiek geuit aan de sjiietische (terroristische) overheid van Iran. Shahram werd in april 2009 gearresteerd. Hij was toen van de moskee onderweg naar ons huis in Sanandaj. Ze hebben op hem geschoten, geslagen, in zijn gezicht geschopt, zijn neus en deels zijn schedel gebroken. Ze brachten hem naar de hogere raad van de Iraanse gerechtshof. Daar onderworpen ze hem aan medogenloze marteling, waaronder elektrische schokken. Hierdoor heeft hij bekend aan de valse aanklachten tegen hem. Het duurde 10 maanden voordat wij hem mochten zien!

Het proces tegen mijn zoon is onrechtvaardig. De eerste keer dat Shahram zijn advocaat mocht spreken was op de dag van de uitspraak van de rechter. Het proces duurde nog geen 10 minuten. Het enige bewijs dat rechter Mohammad Moghiseh gebruikte was de onder druk verklaarde bekentenis van Shahram: dat hij een mohareb is (vijand van God). Ik kan zonder enige twijfel zeggen dat mijn zoon onschuldig bevonden zou zijn als hij een rechtvaardig proces had gekregen.

Jouw steun kan Shahram redden. In het verleden heeft internationale druk vele onschuldigen geholpen waardoor het ter dood verklaren niet meer door ging. Een recent voorbeeld is Sakineh Mohammadi Ashtiani die in 2006 tot steniging werd veroordeeld. Zij hebben haar straf na internationale druk verminderd naar 10 jaar celstraf. In maart 2014 is zij vrijgelaten.

Teken alsjeblieft onderstaande petitie en deel het met vrienden en familie. Jij bent de sleutel tot het redden van het leven van Shahram.

https://www.change.org/petitions/judiciary-chief-sadeq-larijani-stop-my-son-s-execution

 

 

 

3 Comments

  1. waarom zweight het westen om de iraanse dictator? dit moet in media komen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. اللهم فك اسرا المسلمين في كل مكان

  3. Waarom spreken jullie constant over Koerden @en Soennieten@.. Alsof de term Koerd een apart geloof is en wij geen moslims zijn.. Wij Koerden zijn moslims en zijn Alhamdullilah! Sunni.

    EDIT ADMIN Als we de woorden Arabieren en Koerden zouden gebruiken, zou het bericht niet kloppen aangezien er ook veel sjiitische Arabieren zijn. Om deze reden hebben we een onderscheid gemaakt tussen Koerden, Sjiieten en Soennieten. Het is dus alleen voor de duidelijkheid. Iedereen weet dat de meeste Koerden ook Soennieten zijn, en dat veel vooraanstaande Koerdische leiders veel heben betekend voor de moslims.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Anti-terreur manifestatie in Den Haag | Sjiieten-ONTMASKERD - […] Iraanse overheid (die de burgers achtersteld, vervolgt […]
  2. 700 Koerden opgepakt door Iran na zelfmoord meisje i.v.m. verkrachting. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] De brief van een Koerdische vader wiens zoon ter dood is veroordeeld. […]
  3. Iran vernietigd honderdduizenden schotelantennes wegens angst. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] huwelijken, toestaan van transgender-operaties (maar homo zijn is verboden!) en het executeren van onschuldige soennitische burgers in binnen- en…
  4. Iran vernietigt honderdduizenden schotelantennes wegens angst. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] huwelijken, toestaan van transgender-operaties (maar homo zijn is verboden!) en het executeren van onschuldige soennitische burgers in binnen- en…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *