Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

BREAKING NEWS: De fitna in Dammaaj -Jemen-

Beste lezers,

 


Moslims die meer kennis willen vergaren kiezen er meestal voor om naar plekken als de Makkah University te gaan, anders wel die van Medinah. Ook Jemen heeft zo haar instituten, bijvoorbeeld die van Sheikh Moqbil. Sheik Moqbil heeft ervoor gezorgd dat studenten overal ter wereld  bij hem terecht kunnen.

De Houthi-Sjiieten (twaalvers), hebben Dammaj omsingeld en geblokkeerd voor de buitenwereld. Ze zorgen ervoor dat er geen voedsel, electriciteit en gas wordt geleverd aan de stad.

Je zult in Dammaaj geen airco tegenkomen, geen electriciteit, de omstandigheden daar zijn onverdragelijk maar toch staan de studenten van Ahlu Sunna wal Djamaa3ah erop om kennis te vergaren.

De laatste maand zijn er berichten binnengekomen dat de Twaalvers-Sjiieten, de Raafidah mannen met sluipschuttergeweren inzetten tegen deze studenten!

Zelfs een vrouwelijke studente werd in haar hoofd geraakt door een kogel. Minstens 20 broeders en zusters zijn zo aan hun eind gekomen.

Sheikh Fawzaan, Sheikh Abdurahmaan Al Rabee3, Sheikh Ubaiyd en andere geleerden van de Sunnah hebben erover gesproken.

 

Meer info:
http://www.youtube.com/watch?v=rUqqHKDCAOA

http://www.youtube.com/watch?v=Pf6uEKxhVhc

http://www.youtube.com/watch?v=MelyDKSpuhA

http://dawah-tv.nl/buitenland/671-ahlu-sunnah-in-dammaaj-worden-aangevallen-door-de-sjiieten.html

 

Steekwoorden: Fitna in yemen damaj dammaaj damaaj dammaaj  damaj

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Marokkaan in Jemen gedood door sjiitische terroristen | Sjiieten-ONTMASKERD - […]  Enkele jaren geleden vond er een massaslachting plaats in een (soennitische) universiteit in Damaj. Sindsdien worden vooral buitenlanders ontvoerd en…
  2. De Houthi-terroristen: Wat is er aan de hand in Jemen? | Sjiieten-ONTMASKERD - […] De afgelopen jaren zijn er honderden (soennitische) studenten overleden door aanvallen van de Houthi-rebellen op islamitische universiteiten. De bekendste…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *