Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

De positie van de vrouw in het Shi’isme, een echte Parel

 

In de Islaam word de vrouw een zeer hoge status toegekend. Terwijl het Shi’isme, dat zich toeschrijft aan de Islaam en feitelijk in alle facetten van credo en jurisprudentie daarmee in tegenstrijd is, beschrijft de vrouw als een sex-object/speelgoed.

 

 Sharh Nahjul Balagha, wereldberoemd Shi’a boek, van geschiedenis, Aqeedah tot aan Fiqh.

61 و قال عليه السلام : المرأة عقرب حلوة اللّبسة

Ali (AS) : ”De vrouw is een zoet gerijpte schorpioen”.

Usul al Kafi, 1 van de 4 fundamentele boeken van het Shi’isme laat het volgende schitteren:

قال: قال رسول الله (صلى الله عليه وآله): إنما المرأة لعبة، من اتخذها فلا يضيعها.

Abu Abdullah (AS) zei: ”De Profeet heeft gezegd: ”Jazeker, de vrouw is een pop/speelgoed, dus diegene die hen heeft, moet ze niet verspillen”
Volume 5, p.510,
Ter controle: http://www.al-shia.org/html/ara/books/lib-…l-kafi-5/20.htm

عن أبي عبدالله (ع) قال: لا بأس أن ينام الرجل بين أمتين والحرتين، إنما نساؤكم بمنزلة اللعب.

Abu Abdullah (AS) heeft gezegd: ”Het is niet problematisch voor een man om tussen zijn slavinnen en vrije vrouwen te slapen, voorwaar, je vrouwen zijn zoals speelgoed‘ (Volume 5, p.560)

Ter controle: http://www.al-shia.org/html/ara/books/lib-…l-kafi-5/23.htm

عبد الله (عليه السلام) ما يحل للرجل من المرأة وهي حائض؟ قال: كل شئ غير الفرج، قال: ثم قال: إنما المرأة لعبة الرجل.

Ik vroeg aan Abu Abdullah (AS) was toegestaan is voor de man van een vrouw die aan het menstrueren is? de Imaam (AS) zei: ”Alles, behalve de Furuj (vagina). En hij zei: ”Voorwaar, de vrouw is de man zijn speelgoed/pop

Terwijl de U.N en de revolutie der feministen in de 21ste eeuw aan de gang kwam, en vrouwen als mensen werden beschouwd met gelijke kansen, had het Shi’isme de vrouw 10 eeuwen terug al deze hoge status toegekend.

Hieronder een hadith van de Shi’a ”onfeilbare imam”.

26 – وعن أبي بصير أنه ذكر للصادق – عليه السلام – المتعة هل هي من الأربع؟ فقال: تزوج منهن ألفا.

‘’Een man kan Mut’ah doen met DUIZEND vrouwen’’

Wie zegt dit? Imam as Saadiq (AS),

Waar zegt hij dat? In Risaalat al Mut’ah, door Shaykh al Mufeed, pagina 12

Controle: www.shiaonlinelibrary.com

 

4601 – وقال أبوجعفر عليه السلام: (إن النبي صلى الله عليه واله لما اسري به إلى السماء قال: لحقني جبرئيل عليه السلام فقال: يا محمد إن الله تبارك وتعالى يقول: إني قد غفرت للمتمتعين من امتك من النساء).

Het is overgeleverd door Imam Baqir, dat de Profeet heeft gezegd: ‘’Toen ik naar de hemel werd verheven gedurende Mi’raaj, kwam Jibrieel naar mij en zei ‘’O Muhammad, Allah heeft beloofd om ALLE ZONDEN van de vrouwen te vergeven die Mut’ah praktiseren’’.
Wie zegt dit? Overlevering is van[b] Imam Baqir (AS), en jullie hebben dit toegeschreven aan de Profeet sallalahu aleyhi wasallam, en verre zijn Imam Baqir, en de Profeet sallalahu aleyhi wasallam van deze vuiligheid.

Waar is de overlevering te lezen? In het welbekende boek, dat onder de voornaamste 4 Shi’a boeken valt, ‘’Man Laa yahduruh al Faaqeeh´´, door Shaykh Sadook. Deel 3, pagina 463, Overlevering 4601.
Controle: www.mezan.net
Imam Ja’far as Saadiq zegt verder in ”Muntaha al Amal” volume 2, p341:
ما من رجل تمتع ثم اغتسل إلا وقد خلق الله تعالى سبعين ملكا من كل قطرة ماء يتقاطر من جسده ليستغفر له إلى يوم القيامة ويلعن على من

يجتنب منه حتى تقوم الساعة

”Geen enkel man heeft Mut’ah verricht en dan ghusl genomen, behalve dat Allah 70 engelen heeft geschapen uit elke druppel dat van zijn lichaam valt, zodat zij Allah zullen vragen om deze man te vergeven tot de dag des oordeels en zij vervloeken zijn vijanden tot de dag des oordeels’‘.

Wie zegt dit? Supposedly, Imam Ja’far as Saadiq, [iets dat de Shi’a aan hem hebben toegeschreven en iets waar hij vrij van is].

 

عن الصادق بأن المتعة من ديني ودين آبائي، فالذي يعمل بها يعمل بديننا والذي ينكرها ينكر ديننا، بل إنه يدين بغير ديننا، وولد المتعة أفضل من ولد الزوجة الدائمة، ومنكر المتعة كافر مرتد

”Van As Saadiq (AS): ”Mut’ah [tijdelijk huwelijk] is van de religie van mijn voorouders, dus, degene die het toepast, past onze DEEN toen, degene die het ontkent, VERWERPT onze Deen, in feite, degene is op een ander geloof, de zoon dat is verkregen doormiddel van Mut’ah is beter dan een zoon die is berkregen door een vaste huwelijk, en degene die Mut’ah verwerpt, is een KAAFIR MURTAD

Wie zegt dit? De onfeilbare imam As Saadiq,
Waar zegt hij dit? Dit is overgeleverd in Minhaj al Saadiqin, p.356, door Faiz al Kashaani.

Een verzonnen hadith moet alles goedmaken, uit het meest authentieke shia hadith boek, Usul al Kafi:

محمد بن يحيى، عن أحمد بن محمد، عن محمدبن يحيى، عن غياث بن إبراهيم، عن أبي عبدالله (ع) قال: لا بأس أن ينام الرجل بين أمتين والحرتين، إنما نساؤكم بمنزلة اللعب

Van Abu Abdullah (AS): ”Er is geen probleem voor een man om te slapen met twee slavinnen, of twee gewone vrouwen, je vrouwen zijn er voor je plezier”.

Wie zegt dit? Abu Abdullah AS (Shi’a onfeilbare Imam),
Waar zegt hij dat? In Al Kafi, volume 5, p560, en Hurr al Amili, in Wasaa’il ul Shi’a volume 21, pagina 200.

 

Disclaimer: Verre zijn de nakomelingen van Sayyidna Ali ibn Abu Talib radiallahu anh van de leugens die de Rawaafid aan hen hebben toegeschreven.

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Iraanse vrouwen plegen massaal zelfmoord i.v.m. onrecht. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] Iraanse overheid zorgen er samen voor dat veel Iraanse burgers het leven niet meer zien zitten. In Iran kent…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *