Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Een minuut in Syrië (6 dec 2013, 14:33/Massaslachting op de bevolking)

Ruim twee jaar duurt de strijd in Syrië al… Een strijd dat door Iran wordt aangewakkerd omdat zij anders haar machtspositie in het Midden-Oosten verliest. Een wereldwijde vernedering omdat de slogan van de sjiitische leiders Nasrallah (Hezbollah), Khamenei (Iran) en Khomeini (Iraanse Revolutie) slechts woorden zijn zonder inhoud.

Dood aan Amerika, Dood aan Israël!

Een uitspraak dat veel mensen liet dwalen, maar toen kwam de Syrische bevolking in opstand tegen het regime van Bashar Al-Assad. Een opstand dat de hypocriete Iraanse overheid heeft ontmaskerd; met de valse leuzen jegens Israël houden zij niemand meer voor de gek. De manier waarop de Wereldwijde Sjiitische Alliantie zijn wapens massaal richt op de soennitische burgers in Syrië heeft het masker van de leden van de Alliantie ontmaskerd.

Tijdens de wekenlange strijd tussen Israël en Hezbollah in 2006, zijn naar schatting 250 Hezbollah-terroristen gedood door de Zionisten. Dit aantal verloor Hezbollah tijdens de slag om Qusayr in slechts enkele dagen. De gedode buitenlandse sjiitische terroristen worden massaal tussen zes planken teruggestuurd naar Libanon. Tot een jaar geleden werden de gedode terroristen in het diepst van de nacht begraven; verborgen omdat Hezbollah zoals altijd Taqiyyah praktiseerde en ontkende in Syrië aanwezig te zijn. De strijd werd sindsdien heviger met als resultaat dat haar verliezen voor niemand meer verborgen kon worden gehouden.

‘Als Martelaar gestorven tijdens de Jihad.’  Aldus Hezbollah. Een Jihad waarin de sjiitische terroristen hun wapens richten op vrouwen en kinderen. In sommige gevallen zelfs op baarmoeders… De reden dat Hezbollah in Syrië aanwezig is, heeft niet zozeer te maken met Hezbollah zelf; zij krijgen hun orders voornamelijk uit Tehran. De strijd in Syrië is allang geen oorlog meer tussen de Syrische burgers en het regime van Assad. Bashar Al-Assad zou binnen een jaar zijn gevallen mocht hij geen hulp hebben gekregen van de buitenlanders. Het volk moet hem niet!

Zijn volk; straatarm, uitgehongerd en verkracht. Niets hebben zij meer om voor te leven, en daarmee hebben zij er alles voor over om de Tiran Bashar af te zetten. Massaal keren ze zich tegen Assad. Hierbij krijgen ze hulp van mensen die het nodig achten om óók tegen Assad te vechten, aangezien Assad hulp krijgt uit het buitenland.

Bashar dacht dat hij het concept van zijn vader kon overnemen; zorg ervoor dat de burgers elkaar niet vertrouwen (shabiha-milities), en sla iedere opstand neer: dit is hoe communisten het doen! Maar nee, we leven in de 21-ste eeuw. Een eeuw waarin mensen na zijn gaan denken over het leven en de waarde van het leven hebben ontdekt.  Wanneer we de twee vechtende kanten met elkaar vergelijken is het werkelijk waar prachtig wat de Syrische burgers voor elkaar hebben gekregen.

Aan de ene kant hebben wij de tegenstanders van Assad. Zij beschikken over het algemeen niet over geavanceerde tanks, straaljagers, grond-lucht raketten of SCUD-raketten. De tegenstanders komen voornamelijk uit Syrië, en zijn in drie grote groepen onder te verdelen:

 • Seculiere FSA Ook christenen, alawieten en niet-moslims strijden gezamenlijk tegen Assad. Verder zijn er moslims die worden gesteund door Qatar en de KSA; zij willen hun toekomstpositie zekerstellen en willen niet dat islamieten de macht in Syrië grijpen.
 • Religieuze FSA Gematigde moslims, die wellicht niet altijd voor een islamitische staat strijden; vaak zijn het ex-militairen die een land zonder Assad en Iran willen opbouwen.
 • Islamitische strijders (JN/ISIS) Een groep dat is opgebouwd uit moslimstrijders die voornamelijk uit Syrië komen, maar ook enkele duizenden buitenlandse (Libië etc.) strijders kent. Haar wapens ontvangen zijvooral van de oorlogsbuiten en overwinningen op Assad.

Het kamp dat tegen Assad vecht bestaat uit ongeveer 200.000 strijders. Ze beschikken zoals we eerder hebben gezegd (vrijwel) niet over geavanceerde wapens.

De andere kant bestaat uit ongeveer 150.000 lieden, waarvan tegen de 50.000 leden uit het buitenland komen.

 • SAA (Syrisch Leger/Strijdkrachten) De grootste groep strijders. Soldaten die ondanks alle misdaden door blijven gaan om Assad in het zadel te houden.
 • Hezbollah Het meest correcte aantal van Hezbollah-terroristen in Syrië ligt momenteel op 8.000 man. Voornamelijk in en rond Damascus (Sayyeda Zaynab).
 • Buitenlandse sjiieten Zeer grote groep, voornamelijk Irakezen en leden van de Iraanse Revolutionaire Garde, maar ook uit Afghanistan en Yemen.
 • Buitenlandse overige Kleine groep militairen, grotere groep adviseurs uit o.a. Rusland, Noord Korea e.a.

Hierbij merken we op dat de pro-Assad groep, ondanks dat ze kleiner zijn in aantal, en de grote hoeveelheid kunde en wapens het niet voor elkaar heeft gekregen om de simpele tegenstanders van Assad te verslaan. De tegenstanders die slechts simpele antitank-raketten in handen hebben, winnen het van Assad met zijn machtige T-72’s en MiG-29’s. Een duidelijk teken dat aangeeft dat geld en materieel niet genoeg is om een oorlog te winnen; daadkracht, geloof en streven naar het goede zal Assad met lege handen achterlaten.

 

Het zit Bashar Al-Assad dwars dat hij het na twee lange jaren nog niet heeft gewonnen van de ‘zwakke terroristen’.  Dat hij gefrustreerd raakt is niet alleen op te maken uit de talloze chemische aanvallen, maar ook de massamoorden op zijn bevolking zijn tekenen van een hopeloze ‘leider’ die aan het verliezen is. Hadden we het al over een groot aantal steden dat door Assad zijn leger wordt belegerd? Hele volkeren worden uitgehongerd; dát is waar Assad voor staat.

We nemen jullie mee naar 6 december 2013. Wat gebeurt er zoal op een ‘normale’ dag in Syrië?

 • Over het hele land vinden er gevechten plaats. Vooral Qalamoen, Damascus en Aleppo zijn hotspots.
 • Hele steden worden belegerd door Assad’s Leger. Er heerst een hongersnood; zwerfkatten en zelfs leeuwen uit de dierentuin worden opgegeten door de burgers die geen andere keus hebben!
 • Er wordt een filmpje gepubliceerd waarin christelijke nonnen worden getoond; deze zijn niet mishandeld of vermoord zoals PressTV, Russia Today en andere pro-Syrische media-outlets de wereld willen doen laten denken. De moslimstrijders hebben de vrouwen in veiligheid gebracht nadat de SAA Maloula aanviel.
 • Er worden enkele MiG’s en Helikopters neergehaald.
 • Al-Nabuk, Damascus: Een MASSASLACHTING! Er is een massaslachting uitgevoerd door Iraakse sjiitische milities op de burgers; velen zijn levend verbrand. Minimaal 50 burgers zijn bij deze laffe sjiitische actie gedood!
 • Al lange tijd ontstaan er fricties tussen de religieuze en minder religieuze groeperingen die tegen Assad strijden.
 • En de strijd gaat door… een mensenleven is niet veel meer waard in Syrië…

1471147_401879973248646_684547887_n 1458675_401879959915314_9126612_n

Bronnen:
http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2013/12/07/Syria-new-massacre-unfolds-in-Nabk.html#.UqNIfxE2C84.facebook
B
ilad Al Shaam FB.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *