Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

EXTRA! Logo en foto’s nieuwe Afghaanse sjiitische terreurgroepering in Syrië duiken op.

Het repressieve regime in Damascus leunt voor de volle 100% op buitenlandse terreurgroeperingen en overheden. De burgers in het hele land (behalve in sommige alawitische gebieden in Latakia) hebben het regime duidelijk gemaakt dat zij rust, vrede en eerlijkheid eisen. Rond 2012 begonnen de eerste sjiitische terreurgroepen het Syrische leger bij te staan, nadat vele soldaten ervoor kozen om over te lopen en de kant van de bevolking te kiezen.

Syrische burger (Mohammed Al Halabi) tegen Reuters:

“Wij worden al 40 jaar onderdrukt door de Assad’s, die ons land (Syrië) hebben verkocht aan de Safaviden (red. Iraanse regime). Wij zeggen nee tegen Hezbollah, Assad en Iran.”

 

Deze sjiitische terreurgroepen (Hezbollah, Asaib Ahl Al Haq, Iraanse Revolutionaire Garde) hebben samen met Assad de afgelopen 4 jaar ruim 200.000 burgers om het leven gebracht in Syrië, Irak en Libanon. Ook sjiieten uit Jemen, Iran en Bahrein worden door het Iraanse regime geronseld om te strijden in Syrië tegen de Syrische burgers. Zeer opmerkelijk hierbij is dat ook Afghaanse sjiitische Hazara’s (een minderheid) bij de oorlog worden betrokken. Deze sjiieten, die doorgaans in Iran op een zeer vernederende manier worden behandeld door hun “mede-sjiieten” moeten de vuile sektarische klus klaren in Syrië. Omgerekend krijgen de Hazara-strijders maandelijks $500 de man. Van deze Hazara’s zijn al vele video’s en foto’s naar buiten gekomen, maar nu hebben ze zich ondergebracht bij een heuse militie, genaamd “de Fatimiden”.

“In Iran worden de Afghaanse sjiieten uitgekotst, maar nu hebben we ze toch nodig!”

De racisme in Iran jegens de Hazara’s is ongekend. Regelmatig komen wij momenten tegen waarbij bijvoorbeeld de toegang tot zwembaden en dierentuinen verboden is voor “honden en Afghanen”, zoals op de volgende foto (farsi).

 

Verboden voor honden en Afghanen

 

Op de volgende foto’s is te zien hoe de Afghaanse Hazara’s onder de vlag van “de Fatimiden” in Syrië strijden.

EGOXBtG

0JOsBZA

Q4NY6qd

A5SNBmU

yppmfdS

N6YCHOD

pueeplo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *