Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

FIOD en OM onderzoeken witwasactiviteiten in sjiitisch-Iraanse haatpanden

Den Haag en Voorburg De FIOD heeft donderdag twee panden in de omgeving van Den Haag doorzocht in een onderzoek onder leiding van het Functioneel Parket naar witwassen door een 45-jarige sjiitische verdachte. De verdenking is dat de man gelden zonder legale herkomst heeft witgewassen via een sjiitisch-extremistische stichting door middel van de aankoop van vastgoed. Er is beslag gelegd op administratie en onroerend goed. De verdachte had tot 2015 een bijstandsuitkering en na 2015 is hij in loondienst bij de onderneming.

Sjiitische witwasorganisatie ontving gemeentelijke subsidies

De sjiitische Al Mustafa Culturele Vereniging ontving, mede door haar taqiyyah-praktijken, in 2011 een subsidie van €8246,-. Wij eisen dat alle uitgaven van de organisatie nogmaals in kaart worden gebracht en eventuele onjuistheden zullen resulteren in het ontbinden van de gehele organisatie.

Kat in de zak

De gemeente Leidschendam-Voorburg zegt tegenover het NRC dat het bestemmingsplan geen onderwijsactiviteiten toelaat in het kantoorpand. Volgens een Iraanse architecte die bij de verbouwing was betrokken, heeft Almustafa een kat in de zak gekocht. „De bestuurders van de stichting weten te weinig van vastgoed”, zegt zij. De gemeente zou blij zijn geweest met de plannen, omdat het pand was gekraakt en de omgeving verloederde. „Maar het bestemmingsplan bleek geen onderwijsactiviteiten toe te staan”, zegt de architecte in het NRC. „De handelaar had nog beloofd het terug te kopen als het niet lukte, maar is kort daarna failliet gegaan. Zo is Almustafa aan het pand vast blijven zitten.” De FIOD doorzocht de woning van de verdachte en het bedrijfspand in de omgeving van Den Haag. Er is beslag gelegd op het bedrijfspand, omdat misdaad niet mag lonen.

Sjiitisch-Iraanse fraude stoort ook de normale sjiiet

Het wantrouwen bij de sjiieten onderling is de laatste 10 jaar nooit zo groot geweest. De sjiieten zijn onderling tot op het bot verdeeld. Vooral Afghaanse sjiieten hebben mot met Iraanse en Iraakse sjiieten. In Den Haag en Rotterdam beschuldigen sjiitische organisaties elkaar van strafbare feiten. De problemen reiken zo ver dat veel sjiieten besloten hebben om niet meer naar sjiitische bijeenkomsten te gaan en soms zelfs om het sjiisme in zijn geheel te verlaten.

Corruptie binnen de sjiitische organisaties in Nederland eerder regel dan uitzondering

De Nederlandse sjiitische instellingen worden geteisterd door corruptie. Bestuursleden gaan na het winnen van de vertrouwen van de leden er vaak vandoor met geld of vrouwen. Jaloezie en hebzucht zorgen ervoor dat deze sjiieten besluiten om zelf ook een organisatie in het leven te roepen. Dit heeft als gevolg dat er vele honderden sjiitische stichtingen zijn; vaak bestaat het bestuur van deze stichtingen uit leden uit dezelfde familie. Hierdoor is er geen controle mogelijk van buitenstaanders, maar wel van de FIOD natuurlijk. God zij dank.

Ex-sjiieten luiden de noodklok

Team Sjiieten-Ontmaskerd is op de hoogte van alle interne problematiek binnen de sjiitische gemeenschap in Nederland, België en Iran. Vooraanstaande leden van de sjiitische gemeenschap die zich hebben bekeerd tot de traditionele islaam (soennisme), na het sjiisme te hebben aangehangen, hebben hun kunde en kennis overgeheveld aan het team. Op verzoek wensen deze leden vrijwel altijd anoniem te blijven om verder te kunnen infiltreren binnen de rangen van sjiitische gemeenschap.

 

Dit is het begin

Sjiieten-ontmaskerd heeft jaren geleden al gemeld dat sjiitische organisaties massaal geld witwassen en zo zelfs terreurgroepen als Hezbollah financieren. Wij zullen er alles aan doen om iedere witwasser in de kraag te vatten. Voor inlichtingen kunt u contact met ons opnemen.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *