Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Foto: Aleppo vanaf heden net als de Gazastrook bezet gebied.

1 Foto uit Aleppo weergeeft de situatie in Syrië beter weer dan de subjectieve berichtgeving van alle Nederlandse media bij elkaar.

Op de foto is te zien dat portretten met sektarische leuzen van dictators en massamoordenaars op een plein in Aleppo zijn gehesen. De massamoordenaars kijken neer op de Syrische bevolking, die gebukt gaat onder de onderdrukking en bommen van Poetin, Assad, Khamenei en Nasrullah.

  • Poetin, verantwoordelijk voor alle doden in Syrië vanaf oktober 2015.
  • Assad, de man die 500.000+ Syrische burgers op gruwelijke wijze heeft afgeslacht.
  • Khamenei, de Iraanse opperdictator die in eigen land, Irak, Libanon en Syrië milities inzet om de sektarische “revolutie” te verspreiden.
  • Nasrullah, Hezbollahleider. Wees maar stil, Israël weet wat het wil! (Hezbollah en Assad aan de grenzen). De Syrische burgers zijn blijkbaar een veel grotere vijand voor Hezbollah dan Israël.
  • China, China is het land waar de meeste burgers worden geëxecuteerd. China en Iran staan hiermee volgens Amnesty International op plaatsen 1 en 2.

Ooit zullen de Syriërs het weer voor het zeggen hebben in Syrië. Dan is het gedaan met de sjiitische terroristen en het Iraanse regime. Is het niet opvallend dat Assad alleen door buitenlandse terreurentiteiten wordt geholpen, en zonder deze massale buitenlandse hulp al in 2012 of 2013 kopje onder zou gaan?

Bashar Al-Assad, de Syrische dictator, kent geen grenzen.  De Iraanse pion uit Damascus is verantwoordelijk voor ruim een half miljoen burgerdoden; de vernietiging van historisch erfgoed komt eveneens op zijn conto. Terwijl het Syrische leger de-facto niet meer bestaat (ze zijn immers voor 60% overgelopen naar de FSA, ongeveer 10% is gedood), lijkt het erop dat de misdaden van Assad en zijn buitenlandse sjiitische terreurmilities stilzwijgend worden goedgekeurd door alle grote internationale spelers. Rusland doet leuk mee met het lukraak bombarderen van burgers en ziekenhuizen; de VN knijpt een oogje dicht en zelfs Turkije kiest de zijde van Rusland zolang Turkije toestemming krijgt om de YPG aan te vallen in Syrië.

Maar de Syrische burgers dan? Die tellen niet meer mee. Als je in regime-gebied leeft moet je zwijgen en Assad zijn portretten aanbidden. Woon je in oppositiegebieden waar de FSA heer en meester is, dan kop je vatenbommen. Wie in IS-gebied woont moet kiezen tussen het terugkoppen van “coalitiebommen” of zwijgen.

De strijd die in Syrië wordt gevoerd heeft alles te maken met de duivelse Iraanse sjiitische expansiedrift. In de jaren 70 kwam het Assad-regime (onder leiding van Hafez Al-Assad) met de Iraanse dictatuur overeen dat het Assad regime op steun kon rekenen van Tehran, wanneer Iran op haar beurt haar invloed (lees: “Revolutie”) in Syrië kon uitoefenen. En dat deed Iran. In Syrië kregen Alawieten en Christenen belangrijke regeringsposten; soennieten werden achtergesteld tenzij je als show-soenniet een post kon bemannen.

Mede hierom doet Iran er alles aan om Syrië niet te verliezen. De Syrische bevolking heeft in 2011 al besloten dat het genoeg was: “Vrijheid, geen dictatuur!”. Maar dat mag niet van opperterrorist Khamenei. Dus stroomden tienduizenden sjiitische terroristen Syrië binnen vanuit Libanon, Irak, Bahrein, Jemen, Iran, Afghanistan en Pakistan. Wanneer Syrië valt, valt Hezbollah. Wanneer Hezbollah in Libanon valt, zal ook Irak wankelen. Dat zou een desastreuze uitkomst betekenen voor de binnenlandse Iraanse situatie: alle Hezbollah-milities die in Iran het vuile werk opknappen met de Basji, zouden worden teruggeroepen.

Een vervolg van de Groene Revolutie van 2009 ligt dan op de loer met alle gevolgen van dien.

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *