Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Geheime operatie: zwaar beveiligde politie-inval in loods met Iraanse vrachtwagen.

Het is weer raak. Zwaar beveiligde agenten, uitgerust met kogelwerende vesten, hebben deze vrijdag nacht een inval gedaan in een loods in Drunen.  Het gaat deels om een recherche onderzoek.  Een vrachtwagen met Iraans kenteken is afgevoerd en er zijn meerdere auto’s in beslag genomen.

Politie wil niks kwijt

De politie wilde zaterdagmiddag nog niks kwijt over de inval in Drunen. Vrijdagavond rond 19:00 uur zou er in het oude pand van Wärtsilä aan de Lipsstraat een inval zijn gedaan. De politie deed de gehele avond en nacht onderzoek in het pand.

In het holst van de nacht kwamen 5 politiewagens met 10 agenten het terrein opgereden. Allen agenten hadden extra kogelwerende vesten aan. Na ongeveer 15 minuten kwam een in beslag genomen vrachtwagen met Iraans kenteken en een bergingsvoertuig met 2 auto’s uit het pand gereden. De agenten escorteerde de vrachtwagen en het ander bergingsvoertuig naar een geheime plek in Nederland.

De politie hoopt in de loop van deze week met meer informatie naar buiten te komen.

Witwassen drugsgeld voor sjiitische terreurgroepen

Verschillende Nederlandse sjiitische organisaties (veelal Turkse organisaties (taqiyyah)) worden door het Iraanse regime ingezet om de Iraanse invloed in Nederland te vergroten. Sjiitische organisaties maken zich op zeer grote schaal schuldig aan het witwassen van geld om deze doelen en het steunen van terreurgroepen te onderstrepen.

Omzeiling embargo en wapensmokkel

Verschillende Nederlandse bedrijven maken zich schuldig aan het omzeilen van de handelsembargo met Iran. Wapens, centrifugeonderdelen en andere materialen gerelateerd aan het Iraanse ministerie van defensie en de nucleaire ambities zijn reeds door verschillende landen geleverd aan het Iraanse regime.

Ex-sjiieten luiden de noodklok

Team Sjiieten-Ontmaskerd is op de hoogte van alle interne problematiek binnen de sjiitische gemeenschap in Nederland, België en Iran. Vooraanstaande leden van de sjiitische gemeenschap die zich hebben bekeerd tot de traditionele islaam (soennisme), na het sjiisme te hebben aangehangen, hebben hun kunde en kennis overgeheveld aan het team. Op verzoek wensen deze leden vrijwel altijd anoniem te blijven om verder te kunnen infiltreren binnen de rangen van sjiitische gemeenschap.

Dit is het begin

Sjiieten-ontmaskerd heeft jaren geleden al gemeld dat sjiitische organisaties massaal geld witwassen en zo zelfs terreurgroepen als Hezbollah financieren. Wij zullen er alles aan doen om iedere witwasser in de kraag te vatten. Voor inlichtingen kunt u contact met ons opnemen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *