Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Heldhaftige Saudi-Arabië verdedigt Jemenitische bevolking tegen Iraans Houthi-terreur.

Al decennia stookt het Iraanse regime onrust in het Midden-Oosten om de moslimgemeenschap te verzwakken. Sinds 2001 zijn daarbij al ruim 1 miljoen burgers door omgekomen, vooral in Irak, Syrië en Afghanistan. In Jemen ondervinden de burgers nog dagelijks last van de Iraanse “arm” in Jemen: de Houthi-terroristen. De Houthi’s hebben de afgelopen weken alle grenzen overschreden. De Jemenitische burgers smachten naar geluk en vrede: de President (Mansour) heeft goedwillige landen gevraagd om het mooie Jemen te redden van de ondergang.

Saudi-Arabië en enkele andere landen hebben de Stem van het Volk gehoord. Ook Jemenitische imams en geleerden hebben de bevolking opgeroepen om zich te verenigen tegen de geïmporteerde sjiitische terreurgroep. De “salafistische” sheikh Al-Madkhalee heeft vandaag tegen alle verwachtingen in de Jemenieten opgeroepen om de Jihad te voeren tegen de Houthi-rebellen, vanaf donderdag 26 maart 2014.

 

tank_21089_3995

Voor het eerst zullen de Saudische M1A2S Abrams MBT worden ingezet op het slagveld. 

saudi-soldiers-in-drill-saudi-military

Saudische special forces bereiden zich voor om de terroristen te bestrijden.

18mkyiusxxxoujpg

Saudi-Arabië zal in de lucht F15’s, EF2000 Eurofighters en Tornado’s inzetten. In de toekomst worden ook semi-stealthy F15SA straaljagers ingezet.

Mideast Saudi Arabia Hajj

Anti-terreur eenheden zullen korte metten maken met de “Iraanse” opstandelingen.

 

Onlangs stuurde een Jemeniet boze brief naar SO:

“Hoe kan het zo zijn dat de Arabische landen die verkeren in chaos, altijd te maken hebben met een sjiitisch/Iraans probleem? In Afghanistan werd de Amerikaanse inval gesteund door de Noordelijke Alliantie en Iran, in Irak is na 2003 een genocide gepleegd op de soennieten (vooral door Iraanse sjiitische milities), in Syrië regeert al 40 jaar land een wrede Alawitische (sjiitische subsekte) dictator die ongeacht haar misdaden door Tehran wordt bijgestaan; in Libanon hetzelfde verhaal, maar dan met Hezbollah. Tot slot Bahrein en Jemen, waar de Iraanse overheid actief (terroristische) rotzooi trapt om de soennitische regeringsleiders van de troon te stoten. Waar gaat dit heen! En Israël en Iran kennen vrede? Ik zal er geen woorden meer aan vuilmaken.”

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *