Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Hezbollah: De babymoordenaars vallen net als dominostenen om, waar blijft hun ‘Mahdi’?

Hoe langer de oorlog in Syrië duurt, hoe meer dode sjiitische terroristen het oplevert. De Russische “steun” voor dictator Assad tegen de gematigde Syrische bevolking en rebellen legt windeieren. Commandanten en generaals van Hezbollah en Iran worden aan de lopende band gedood.

Vandaag (18-10-2015) stierf Hezbollahcommandant Mohammad Hassan Safa in Hama (waar de FSA actief is). De commandant heeft niet zo lang kunnen werken voor hun “Heer Ali”, aangezien hij de afgelopen week vermoorde Hezbollah commandant opvolgde. Ook talloze Iraanse Revolutionaire Gardecommandanten zijn deze weken gedood, waaronder Kolonel Muslim Kheizab, Hossein Hamadani en Hamid Mohtarband.

‘Hezbollah had zes dagen nodig om Israël te verslaan’. Herinnert u het zichzelf nog? De oorlog tussen Hezbollah en Israël in 2009?

Het was een “oorlog” dat veel mensen deed fronzen; hoe is het mogelijk dat Hezbollah haar ruggengraat vrij stijf kon houden in die zes dagen tegenover de Israëliërs? Hezbollah had zichzelf op de kaart geplaatst; Hezbollahvlaggen werden in veel Arabische landen gehesen. Maar dat was toen… een neppe oorlog waarbij zowel Hezbollah alsook Israël voordelen uit haalden.

Waren de Shin Bet, de Mossad en de IDF niet sterk genoeg om Hezbollah op haar knieën te krijgen, of was er iets anders aan de hand? Dit laatste is hier het geval. Hezbollah en Israël zijn niet elkaars aartsvijanden zoals zij (net als Iran) ons willen doen laten geloven. De oorlog hadden beide kampen toentertijd nodig. Hezbollah werd in Libanon bekritiseerd om de moord op Hariri; een semi-oorlog zou dus niet misstaan waardoor Hezbollah haar ‘belang’ voor Libanon mee kon bewijzen en er de Libanese oppositiestemmen mee kon sussen.

Die oorlog duurde zes dagen. Dezelfde elitetroepen van Hezbollah die ‘de Merkava’s’ overwonnen, worden vandaag de dag massaal teruggestuurd naar Libanon. Niet door Israël noch door de VS, maar door de ‘amateuristische, slecht bewapende Syrische burgers’.

Terroristen zijn het; Hezbollah-leden die Libanon verlaten om dood en verderf te zaaien in buurland Syrië. Zij die het niet erg vinden om Syrische vrouwen en kinderen te verkrachten en uit te moorden… Zij strijden voor ‘Wilayat e Faqih’ , oftewel het systeem dat o.a. het ‘Groter Iraanse Rijk’ incluis haar zogenaamde  ‘Islamitische Revolutie’ behelst. Een groots plan van voormalig pedofiele leider ‘Ayatollah Khomeini’ om de moslims naar hen toe te brengen. De oorlog in Syrië is geen burgeroorlog; het is een oorlog dat het voortbestaan van dit systeem zal bepalen. En dat weet Hezbollah maar al te goed. Zonder dictator Assad geen Hezbollah. Zonder Hezbollah geen al-Maliki in Iran en zo vallen de andere sjiitische dominostenen om.

BLIJDE TIJDINGEN! De Israëlische tegenstander waren peanuts vergeleken met de Syriërs.  De Syrische strijders hakken de Hezbollah-terroristen massaal in de pan. Hoe massaal? Gemiddeld drie per dag over het afgelopen jaar. Het gaat dan met name om de leiders van de groepering, die onder andere rond het  Sayyeda-Zaynab schrijn zijn gelegerd. Hezbollah heeft tevens de oorlog naar eigen land gebracht; beetje bij beetje wordt Hezbollah van binnenuit ontmanteld. De afgelopen dagen zijn drie majeure leiders van Hezbollah gedood tijdens de strijd in Syrië of geëlimineerd in Libanon zelf. Vergeet niet dat Hezbollah naar schatting 8000 soldaten naar Syrië heeft gestuurd om aan de kant te vechten van Assad. Hiervan zijn er dus al ruim 1000 tussen zes planken naar de Bekaa-vallei teruggestuurd. Gebeurde dat in het begin (weet u het nog?) nog in het geheim, in het diepst van de nacht; nu gebeurd het in het openbaar.

 

verkrachting

‘Gedood tijdens de Jihad’ valt er te lezen op grote Hezbollah-banners. Juist, een ‘jihad’ waarin de sjiitische terroristen willekeurig mensen doden…

Omdat wij verblijd zijn met de dood van talloze terroristen, hebben we hieronder een selectie gemaakt van gedode Hezbollah-terroristen.  De foto’s zijn afkomstig van een pro-Assad website die alle gedode Hezbollah-leden hebben gedocumenteerd. Het zijn er tot nu toe al ruim 1000! Het sjiisme stelt dat een ‘verborgen Imam’ (de Mahdi/Messias) in een grot aan het afwachten is totdat de sjiieten hem ‘nodig hebben’. Nou, shia-Mahdi, waar blijf je?

Geniet van de foto’s, (halal)proost! alcool24 (artikel werd op 11-12-2013 gepubliceerd)

hizbu2

hizbu1

h

Wilt u meer foto’s? U vindt een overzicht (1 van 3)van alle 1000 dode terroristen hier.

Disclaimer: Het is onnodig om links, video’s of afbeeldingen te plaatsen waarin Hezbollah-terroristen meisjes, vrouwen en kinderen verkrachten en vermoord. Tevens is het niet nodig dat wij video’s plaatsen waarin zij niet-sjiieten bevelen om sjiitische uitspraken te doen waarin ze worden vernederd. Deze terroristen horen daar thuis waar alle terroristen thuis horen, namelijk ‘six feet under’.

Bronnen:
http://www.yalibnan.com/2013/12/08/syria-war-turning-into-cemetery-for-hezbollah-commanders/
http://www.incanews.com/m/?aType=haber&ArticleID=5546

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *