Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Hezbollah misbruikt “Hussein” tijdens Ashora voor eigen gebruik!

Al decennia misbruiken sjiitische leiders het geloof (sjiisme) om hun aanhangers voor de gek te houden. Middels emoties trachten zij de Henk en Ingrid onder de sjiieten achter zich te scharen. Dit gebeurde vooral na de Onislamitische Revolutie in Iran na 1979, en dat gebeurt tijdens Ashora in Libanon.

De ellendeling Hassan Nasrullah (Hezbollah) toonde zijn laaghartigheid door vanuit een geheime bunker een toespraak te houden voor duizenden sjiieten in Beiroet, Libanon. Van Ashora werd ineens een politiek schouwspel gemaakt, i.p.v. een religieuze dag. Nasrallah riep de Libanese sjiieten op om te gaan strijden in Syrië, tégen de Syrische bevolking en burgerrechtenactivisten.

Het moet nu dan ook voor sjiieten duidelijk worden dat Hezbollah niets van doen heeft met de islaam en Imam Hussein (radia Allahu 3anhu). Hezbollah is niets meer dan een propagandistisch verlengstuk van de Iraanse Revolutionaire Garde, die constant rept over hoe “slecht Israël” wel niet is, maar alle wapens richt op de weerloze burgers in en buiten Syrië. Zelfs christenen, soennieten, druzen en sjiieten uit Libanon die zich tegen de sjiitische terreurgroepering keren worden van kant gemaakt of bedreigd.

Imam Hussein in vergelijking met Hezbollah

Hussein streed tegen onderdrukking.
Hezbollah strijdt voor onderdrukking.

Hussein verdedigde kinderen.
Hezbollahleden richtten in Syrië hun wapens op baarmoeders en kinderen.

Hussein hield van de Metgezellen.
Hezbollah keert zich tegen de Metgezellen van de Profeet (s).

Hussein noemde een van zijn kinderen “Omar”.
Hezbollah en andere sjiieten doen dit niet.

Hussein was een traditionele moslim (soenniet).
Hezbollah is sjiitisch.

We hopen dat pro-Hezbollah sjiieten na deze vergelijking zich zullen afkeren van Hezbollah, het sjiisme en de dubbele maatstaven die zij hanteren.

NO2HEZBOLLAH

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *