Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Hezbollahleden (Irak) executeren twee Iraakse burgers in koele bloede.

Er is een video opgedoken vanuit Irak waarop we kunnen zien hoe Iraakse sjiitische militieleden, behorend bij de “Kataib Hezbollah” (Iraakse tak van Hezbollah, gelieerd aan het Iraakse regime), in koele bloede twee burgers executeren. Dit soort video’s verschijnen de laatste tijd steeds vaker.

Terwijl de twee mannen worden ondervraagt schiet een militielid een burger dood. De andere burger wordt door de sjiitische terroristen ervan beticht deel uit te maken van IS (ISIS), maar de burger ontkent stellig. Naast het feit dat zijn uiterlijk niet aan de standaard “IS-regels voldoet”, vraagt de burger de milities om in zijn auto te zoeken naar bewijzen.

Nog voordat de burger zichzelf kan verduidelijken wordt hij doodgeschoten door een militielid en wordt zijn lichaam doorzeefd met kogels uit het geweer van een Iraakse soldaat.

Het filmpje kunt u hier bekijken.

Een waarschuwing vooraf: het zijn zeer extreme en schokkende beelden. In een ander filmpje zien we een soortgelijke video waar het slachtoffer (zoals vaker) ervan wordt beschuldigd een IS-lid te zijn. We kunnen de beelden niet onafhankelijk verifiëren. 

In Irak en Syrië is een oncontroleerbare sektarische oorlog aan de gang. Dag in dag uit worden er misdaden gepleegd, door verschillende (sektarische) soennitische én sjiitische groeperingen.  Aan de ene kant vinden we soennitische stammen uit o.a. Al-Anbar, Salahhudin en Koerdistan met hun milities, en aan de andere kant Koerdische en Iraakse militairen en extremistische sjiitische milities die meedogenloos te werk gaan, met steun vanuit het Iraakse en Iraanse regime die sinds kort worden gesteund door de “coalitie”. Wij verwachten dat de huidige steun aan de Koerden en Iraakse dictatoriale overheid zal uitmonden in een catastrofe, daar de tegenstanders (voornamelijk IS) zich heviger zullen verzetten tegen hun tegenstanders. Ook hebben we (in Syrië) gezien dat geavanceerde wapens in handen komen van de terreurgroeperingen, die zij weer op hun beurt tegen “ons” kunnen gebruiken.

Het is een vicieuze cirkel die alleen maar leidt tot meer bloedvergieten en chaos. Het moment is daar om Irak op te delen in twee of drie delen, voordat er een onomkeerbare burgeroorlog wordt ontketend.

 

 

 

One Comment

  1. ISIS=ALMALIKI=IRAN=CIA=SJIITISCHE MILITIES

Trackbacks/Pingbacks

  1. AMNESTY: Sjiitische milities in Irak vermoorden soennieten wegens IS. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] vermoorden van soennitische burgers, met als smoes dat ze voor IS zouden […]
  2. (18+) Iraakse sjiitische soldaten/milities mutileren op grote schaal lichamen. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] Vandaag doken beelden op waarop te zien zou zijn hoe de sjiitische terreurmilities een lijk in brand steken, om…
  3. Wie handel drijft met dictaturen, zal diens burgers opnemen! | Sjiieten-ONTMASKERD - […] groeperingen zoals de Peshmerga en Iraakse sjiitische terreurgroepen (die net als IS mensen onthoofden, mutileren, levend verbranden en een…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *