Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Hoe het Lot de Iraanse (shirk) overheid altijd tegenzit.

 Qarchak, Zuid Teheran: niet alleen de verblijfplaats van pedofielen, maar ook van gestolen vliegtuigen.

 

Het lijkt wel een sprookje, maar toch is dit werkelijkheid.

Gedurende de jaren 1980-1988 zaten Irak en Iran verwikkeld in een hevige oorlog die tot veel verliezen leidde bij beide landen. Veel mensen werden gedood; ook materieel werd niet bespaard.

Na de oorlog bouwden de landen onder andere hun luchtmacht weer een beetje op.

Toen het bekend werd dat de Westerse landen Irak zouden aanvallen in 1991 tijdens de eerste Golfoorlog, besloot Saddam Hussein, rahimahuAllah, om zijn luchtvloot onder te brengen in Iran. Later zouden ze teruggehaald worden uit Iran, als de oorlog over zou zijn. Iran hield de vliegtuigen; ze werden in ‘beslag’ genomen om de verliezen tijdens de Irak-Iran oorlog goed te zetten!

Onder de luchtvloot dat Iran had gestolen, zaten Mirage F-1’s, SU-22’s, MiG-25 Foxbats en IL-76 vrachtvliegtuigen, waaronder de exclusieve AEW-AWACS Il-76 “ADNAN 1” prototype. Dit is een tot AWACS-omgetoverde vrachtvliegtuig; de enige in zijn soort.

ilyushinil76adnan1bh6

 

De IL-76; Irak’s mooie trots, is er niet meer….

 

Tijdens een parade boven Tehran, waar de gestolen IL-76 in formatie vloog met een aantal Iraanse F-5’s, botsten ten minste twee vliegtuigen tegen elkaar. De AWACS stortte neer. En hier het leuke nieuws; het vliegtuig stortte neer op niets minder dan de graf(tempel) van de Pedofiel AYATOLLAH Khomeini! 

7 Mensen vonden de dood bij dit ongeluk. Maar Sjiieten, hoe zit het nou met “AYATOLLAH Khomeini”?  Ayatollah betekend letterlijk “Teken van Allah”. IS DIT DAN GEEN TEKEN? MOET ER EEN KOMEET OP ZIJN GRAF NEERKOMEN voordat er een lichtje gaat branden?  😈

Video van de crash

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.