Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Hoe Khomeini tieners met een smoesje de mijnenvelden opstuurde.

De naam Khomeini. Wie kent die niet?

Khomeini was de grondlegger van de zogenaamde “Islamitische Revolutie” die Iran omtoverde van een hypermodern land met gelukkige mensen naar een woestijnput met miljoenen arme Iraniërs die louter genoeg middelen hebben om te overleven. Op ongeveer 10% na dan, die hun Iraanse trots opzij zetten om met de dictatuur te heulen in ruil voor wat meer vrijheid, geld en macht. Dezelfde man die talloze pedofiele fatwa’s heeft uitgevaardigd (en de praktijken ook daadwerkelijk heeft uitgevoerd)…

Tijdens de Irak-Iran oorlog was het Khomeini die pubers naar het front stuurde als kanonnenvuur. Letterlijk, want deze jonge onwetende Iraniërs kregen kettingen om hun nekken met daaraan een “sleutel tot het paradijs”. Stuk voor stuk vlogen de jonge Iraniërs de lucht in wanneer de mijnen onschadelijk werden gemaakt.

In 1983 waren er naar schatting al 450.000 Basiji kinderen naar het front gestuurd. Voordat ze de mijnenvelden werden ingestuurd kregen ze nog een sprookjesachtig verhaal te horen van een mysterieuze (spook) ruiter met een ‘stralend gezicht’ die op een wit paard aan de frontlijn zou verschijnen om hen aan te moedigen. Het zou hier gaan om de (verzonnen)  12e imam, de “goddelijke leider” die ook wel de sjiitische Mahdi wordt genoemd. Men schat dat er tijdens de Irak-Iran Oorlog 100.000 kinderen als beesten door de Iraanse dictators de dood in zijn gestuurd.

Ook werden ze als kindsoldaten ingezet.

De meeste Irakezen kennen Khomeini van een zeer verwerpelijke daad, namelijk de “vrijpartij” tussen de opa en een 4 jarig Iraaks meisje. Over pedofilie gesproken: zijn sjiitische fatwa’s kunnen we nog gewoon teruglezen op de officiële Iraanse staatswebsite. “De Revolutie moet doorgaan!” Amai…

Iraanse brutaliteit: “Vrouwen en kinderen eerst!”

Zijn opvolger Khamenei (de huidige dictator van Iran) is geen haar beter. Sterker nog; mede door zijn toedoen moeten 200.000 burgers in Syrië het bekopen met de dood.

Inhoudelijk is het noemenswaardig dat Iran, de VS en Israël verre van “aartsvijanden” zijn van elkaar. Nee; de afgelopen 4 decennia wordt al geroepen dat Iran “binnenkort zal beschikken over kernwapens”. Het Iraanse volk wordt dom gehouden door het Iraanse regime, dat fictieve externe vijanden creëert om haar macht in eigen land niet te verliezen terwijl Westerse landen hun militaire uitgaven kunnen verhogen.

De echte vijanden van de dictatoriale overheden in het Midden-Oosten zoals Israël, Iran, Syrië en Irak zijn niemand minder dan de burgers die worden onderdrukt.

 

 

Een nieuw sprookje voor Syrië

De sjiitische terroristische overheid in Tehran maakt hun onderdanen wijs, dat ze wanneer ze in Syrie sterven, naar de hemel gaan. Hoe ze dat doen? Simpel: Ze hebben een paspoort naar de “hemel”. Ongelooflijk… “paspoorten” in het Arabisch (voor de Iraakse, Alawitische en Hezbollah-leden). Kinderen doden, en naar de hemel gaan… dit is het regime in Iran.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *