Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Hopeloze sjiieten vallen via Facebook soennitische meisjes lastig.

We krijgen zeer veel berichten binnen van vrouwen dat zij worden lastiggevallen en gestalkt door enkele sjiitische jongens. We hebben deze kwestie lange tijd genegeerd  en besloten om hier geen artikel over te schrijven, maar gezien de hoeveelheid irritatie die deze acties bij de meisjes wordt opwekt zien we onszelf door onze journalistieke taak genoodzaakt om hier toch op in te gaan om de meisjes te waarschuwen tegen dit onvolwassen gedrag.

Wat is er aan de hand?

In Nederland wonen ongeveer 900.000 moslims. Ongeveer 60.000 daarvan noemen zichzelf (passief/cultureel) sjiiet; een zeer klein deel van ongeveer 3.000 – 5.000 sjiieten kunnen we schuiven onder de noemer “extremistische sjiieten” die alle niet-sjiieten als ongelovigen zien. Een handjevol jongeren uit de laatste groep is al jaren bezig via het internet om (voornamelijk Marokkaanse) jonge moslimmeisjes lastig te vallen, te stalken en als zij hun zin niet krijgen zwart te maken.

Deze jongens gebruiken taqiyyah om zichzelf anders voor te doen om de soennitische vrouwen wijs te maken dat het twaalver-sjiisme correct is en alle andere stromingen onjuist zijn. Het eerste wat zij doen is de chat-sessies beginnen met de vraag of men hun sjiitische pagina’s wilt liken en delen onder al hun vrienden en vriendinnen. (in tegenstelling tot onze pagina, waarvan men zelf besluit of diegene de pagina vrijwillig liked of niet).

Men probeert wanhopig “likes” te scoren voor hun sjiitische pagina’s, omdat een hoger getal bij de mannelijke beheerders blijkbaar een erectie opwekt (van maximaal 9 cm, dat wel!).

Ahlalbayt4Iedereen, Yasser Al Alei en Mohammad Mehdi Mehrzad

De vrouwen worden gepusht om de sjiitische pagina “Ahlalbayt4iedereen” te liken. De jongens die de meisjes het vaakst lastigvallen zijn Yasser Al Alei en Mohammad Mehdi Mehrzad (vaak onder anonieme en nepaccounts).

Wat is taqiyyah precies?

We leven in een tijd waarin het sjiisme van A tot Z is ontkracht en weerlegd. Massa’s sjiieten kiezen er dan ook voor om het sjiisme te verlaten en de normale (traditionele) islaam aan te hangen. De leegloop gaat verder, want vooral sjiieten uit Iran kiezen ervoor om atheïst, christen of soenniet te worden. De sjiitische leiders en imams zitten met hun handen in het haar.

In een wanhopige laatste poging om het sjiisme te redden proberen zij daarom sinds een jaar of vijf taqiyyah toe te passen om zichzelf groter te wanen. Middels taqiyyah kunnen sjiieten zichzelf anders voordoen (oftewel liegen en menen dat zij soennieten zijn). De sjiitische hooggeleerde “Ayatollah” Al Khoei heeft dit keurig in een fatwa uiteengezet.

Taqiyyah in de praktijk

Dit artikel is zinloos zonder voorbeeldpraktijken. We laten jullie nu enkele voorbeelden uit de praktijk zien waarin duidelijk te zien is hoe vooraanstaande sjiieten uit ons land taqiyyah toepassen.

In gesprekken met de meisjes meent Mohammad Mehdi dat er “geen verschillen zijn” tussen soennieten en sjiieten, en dat hij (en de sjiieten) Aïcha (de vrouw van de Profeet) helemaal niet uitschelden! In werkelijkheid (en wanneer blijkt dat de vrouw een ijzersterk soennitisch geloof heeft) zien we echter dat dezelfde Mohammad niets anders doet dan de metgezellen (en vrouwen van de Profeet) zwart maken en uitschelden. Dit gebeurt voornamelijk in besloten sjiitische groepen waar geen soennieten bij kunnen.

420499_326301037421106_745714_n

Het beste voorbeeld over taqiyyah is wel de sjiitische “Ayatollah” Daneshmand. Deze Iraanse sjiitische leider laat er geen gras over groeien:
Met de camera’s uit (omringd door sjiieten): “Alle soennieten zijn bastaarden, en hun ouders zijn vervloekt!
Met de camera’s aan (soennieten kunnen het zien): “Toon goed gedrag en respect tegenover soennieten, scheld ze niet uit!

De beheerder van Ahlalbayt4iedereen, Yasser Al Alei, runde een tijdje een anti-soennitische weblog. Wegens politieke redenen hield hij bij laag en hoog vol dat hij de blog niet van hem is. Jammer dat hij vergeten is om zijn bijnaam uit de blog te veranderen.

the yesouri yasser shiakennis lol

Overige screenshots

lastig

Wanneer de vrouwen de sjiitische propaganda hebben weerlegd is taqiyyah natuurlijk niet meer nodig en komt de aap uit de mouw. “Je bent te slim, blijf soenniet!”

lastigvallen2

Weer een geval

lastigvallen

Heeft men niets beters te doen?


Ben je zelf ook lastig gevallen? Stuur ons dan alle informatie op die je hebt.

One Comment

  1. ze zijn echt laag sorry hoor !

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *