Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Ik ben een Sjiiet (Beginner)

In de Naam van Allah, de Meest Barmhartige, Meest Genadevolle.   Voordat we het over het geloof gaan hebben, even aandacht voor dit; ons leven speelt zich af tussen twee belangrijke momenten; de geboorte, en ons dood. grafsteensjiieten

Hoe zal jij het kleine streepje invullen? Door goed te zijn voor elkaar en jezelf, of door het slechte te doen en te verkondigen?

Voor ons moslim is het belangrijk om een Leiding te volgen. Er zijn regels en wetten waaraan wij ons moeten houden.

Als het om religie gaat, hebben wij de “Islam” als geloof. De Islam is een duidelijk bewijs voor de hele mensheid. Dagelijks treden niet-moslims de Islam binnen omdat de Waarheid niet te negeren valt.

Als we dit weten, moeten we verder zoeken; is mijn geloof de ware? Is hetgeen mijn ouders mij hebben verteld wel de ‘perfecte’ Islam? Want als ik ergens aan twijfel, en iets mij niet logisch in de oren klinkt van de ‘perfecte Islam’, is het dan nog wel de Juiste Islam?

Deze website is gemaakt om uitleg te geven over het geloof dat ‘Sjiisme’ heet. Waarom noemen de meeste sjiieten zich ‘sjiiet’, en niet gewoon moslim? Verschillen wij veel met de ‘andere moslims'(soennieten)? Haten soennieten ons echt? Hebben de Metgezellen de Ahlalbayt vermoord (Radia Allahu 3anhum)?

Op al deze vragen vindt u op deze pagina een korte uitleg; als je de website doorneemt vindt je verdere uitleg.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.