Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Ik ben Sjiiet

Beste bezoeker.

Voordat je deze pagina en onze website verder doorneemt, is het belangrijk om het artikel “over ons” te lezen zodat je precies weet wat ons doel is.

In Nederland wonen ongeveer 1 miljoen moslims. Ongeveer 60.000 hiervan noemen zich sjiiet. Vooral vluchtelingen uit Irak, Iran en Afghanistan behoren tot deze groep. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 45% van de Nederlandse sjiieten praktiseert, tegenover de 70-80% van de ‘soennieten‘. Hoe komt het dat de meeste mensen in Nederland ‘soenniet’ zijn, en dat vrij weinig sjiieten hun geloof praktiseren?

Op onze website maken we een onderscheid tussen twee soorten sjiieten:

 • De normale, onwetende sjiieten. (90% van de Nederlandse sjiieten)
 • De extremistische sjiieten die tegen de Koran, de Metgezellen en Vrouwen van de Profeet ingaan.

We willen met onze website vooral de eerste groep bereiken. We willen hen, jou dus, uitleggen waarom het sjiisme als theologie (geloof) de Islam tegenspreekt. Natuurlijk zullen de meeste sjiieten geloven dat ze de Islam volgen, maar helaas wordt de normale sjiiet opgedragen om zaken te verrichten die de Islam van een persoon teniet doet. Op onze website vind je bewijzen vanuit de Koran en de eigen sjiitische boeken dat het sjiisme de Koran tegenspreekt. We zien helaas dat sjiitische volgers worden gehersenspoeld omtrent de Ahlalbayt (moge Allah tevreden zijn over hen).

Met deze website proberen wij de sjiieten, jou dus, uit te leggen wat het sjiisme inhoudt. Ten eerste geloven we dat ieder mens ernaar streeft om te houden van andere mensen en hetgeen waarvan de persoon zelf houdt te verspreiden.

Hier volgt een korte uitleg uit een boek.

 

Boek: Een glimp op de dwalende groeperingen
blz 43 t/m 45 
Auteur: De nobele Sheick Saalih Ibn Fawzaan Al Fawzaan (Moge Allah hem behoeden

Groeperingen: Shee’ah (Sji’ieten)
De shaa’ah zijn diegenen die partij kiezen voor Ahl-ul-bait.
Tashayya betekent oorspronkelijk: ‘het volgen en ‘het helpen.

Allaah Subhana wa ta’la zegt:

En, voorwaar, onder degenen die tot zijn (Noeh/Noach) Shee’ah behoorden was Ibraahiem)
(Soerah As Saaffaat (37) :83)

‘Die tot zijn Shee’ah behoorden’ betekent hier: tot zijn volgers en helpers van zijn religie behoorde Ibraahiem.
Dit vers komt na het noemen van het verhaal van Noeh.

De oorspronkelijk betekenis van Tashayyu is dus: volgen en helpen.
Vervolgens werd dit woord gebruikt om deze groepering aan te duiden, die claimt Ahl-ul-bait te volgen.
Met Ahl-ul-bait worden Ali (moge Allah tevreden met hem zijn) en zijn nageslacht bedoeld.
Zij beweren dat Alie(moge Allah tevreden zijn met hem) de aangewezen persoon was om de Profeet Sallahou alaihi wa sallam te volgen als Khalief.
Volgens hen hebben Abu Bakr , Omar, Uthmaan en de Sahaaba ( Moge Allah tevreden met hen zijn) Alie onrecht aangedaan door hem het Khalifaat (leiderschap) te ontnemen.

Dit is echter een leugen van hen, omdat alle Sahaabah met inbegrip van Alie het eens waren met het zweren van trouwe aan Abu bakr als leider.
Alie heeft daarna ook trouw gezworen aan Omar en uiteindelijk ook aan Uthmaan,
Deze leugen van hen zou betekenen dat Alie verraad zou hebben gepleegd.

Daarnaast verklaren zij Saahabah met uitzondering van een klein aantal tot ongelovigen .
Zij vervloeken zelfs Abu bakr en Omar, en noemen hen de ‘de twee afgoden van Quraish.

Onderdeel van hun leer is ook dat ze extreem ver gaan wat betreft de Imaans van Ahl-ul-bait.
Zij geven hen het recht om wetten uit te vaardigen en zelfs om regels te abrogeren.(ongedaan maken)

Ook beweren zij dat de Qoraan vervalst is en dat er stukken uit zijn weggenomen,
Zij zijn zelfs zo ver gegaan dat zij hun imaams zijn gaan zien als goden naast Allah.
Zij bouwen tombes op hun graven en plaatsen er koepels boven. Zij verrichten tawaaf om deze graven, brengen er offers en doen er andere verboden zaken.
De shee’ah zijn opgesplitst in verschillende groeperingen. Sommige groeperingen zijn minder erg dan de andere, en sommige extremer dan de andere. Tot deze groeperingen behoren de volgende:
Az- Zaydiyyah, Ar raafidhah al ithnaa Asharriyah, Al ismaa’ieliyyah, Al-qaraamitah en de vele andere.

Dit geldt voor iedereen die de Waarheid hebben gelaten.
Zij zullen voor altijd in de onderlinge onenigheid en splitsing verkeren.

Allah subhana wa ta’la heeft gezegd:

(Als zij dus geloven in het gelijke van dat waar jullie in geloven, dan zijn zij rechtgeleid.
Als zij zich echter afwenden, dan zullen zij zich alleen maar in tegenstrijd bevinden.
Allah zal genoeg voor jou zijn tegen hen. En Hij is de Al-Horende, de Al- Wetende

Soerah Al-baqarah (2) (137)

Wie de Waarheid laat, zal beproefd worden met valsheid, dwalingen en splitsing,
Dit zal hem tot geen enkel andere resultaat dan verlies leiden.
Moge Allah ons hiervoor behoeden Ameen.

19 Comments

 1. Hoe durf je leugens uit je duim te zuigen , als moslim hoor je alle moslims samen te brengen en ze niet tegen elkaar op te steken met zo’n leugens!!!
  Hoe durf je te zeggen dat sjiieten chirk plegen en geloven dat de imaams goden zijn, ofwel is het onwetendheid of wel ben je geen waardige moslim en zorg je er voor anderen te misleiden
  ma3asalamaaa moge god ons beschermen van zulke waardeloze praatjes astagfiroelaah

  • Hoe hypocriet kun je zijn, andere wijzen op leugens terwijl je eigen groep niets anders doet. Wij houden van de ummah, wij houden val alle Moslims die zich aan de regels houden, maar dan moet je wel de leer van de Profeet volgen! Op deze website kun je o.a. filmpjes zien waarop jullie eigen geleerden keer op keer worden ontkracht, als dit niet genoeg voor je is ben jij diegene die in een leugen gelooft.

   Daarnaast zijn we niet tegen Sjiieten, maar wel tegen de Rawafidh en andere sub-sectes van het Sjiisme, die Takfir doen op de Sahaba en Shirk plegen. Iedere ware moslim steunt ons hierin.

   Tot slot zijn wij het niet die zeggen dat de Imaams goden zijn, e3yadoebiAllah. Er wordt momenteel gewerkt aan videos met tekst en uitleg omtrent vele onderwerpen, ondersteund met bewijzen onder andere over de Rawaafidh die Shirk plegen (en Imaams hoger dan Allah/Profeet verheffen).

   Je bent de 5e Sjiiet die roept dat deze site leugens verspreid maar waarin bevinden die leugens zich dan? Op ieder vlak zijn jullie inmiddels ontkracht.

   Ma3a Salama, inshaAllah zul je de ware Tawheed kennen.

   Senad Elfallastini.

   • Jullie volgen de leer van Abdul Wahab. Een Arabier die uit een onbekende deel van de woestijn uit Arabië kwam en zich zelf de leider verklaarde van alle moslims en tegen hun Moslim broeders. Kies: Soennisme of wahabisme.

    EDIT ADMIN: HA! Mooi sprookje. Waar zijn je bewijzen voor deze uitspraak? We wachten erop. Voor zover wij weten was Sheikh AbdulWahhab , rahimahuAllah, gewoon een moslim. 😉

    • Wikipedia kun je niet vertrouwen maar kijk maar eventjes. Rond deze tijd probeerde de Britse Koloniale ministerie de Ottomaanse rijk, Afshariden Perzië en het Mogoel rijk uitellaar te laten vallen. Dat kon alleen met verdeelheid. De Mogoel rijk was de instabielste van de 3. Het duur ongeveer 180 jaar om de genadeklap te geven aan de Ottomanen. De laatste Sjah probeerde de Britten uit Perzië te houden en werd uiteindelijk door zijn Generaal Reza Khan bedrogen. De Wahabieten hebben op hun beurt in 1804 Mekka, Medina en Taif geplunderd en de bevolking uitgemoord om dat de Shafi bevolking geen Wahabisme wou. Uiteindelijk in plaats van tegen de Britten en de Fransen te vechten worden ze goede vrienden. De Sjieten kwamen wel vaak in opstand, vooral in Irak terwijl de Wahabieten met de Britten heulden. Schrijf maar op google Wahabism illumimati. Je zal het wel vinden…..

     EDIT ADMIN:Het feit dat je in de Illuminati gelooft, zegt al genoeg. Je volgt teveel Amerikaanse bronnen. Mohammed Ibn Abdul Wahhab was een Islamitische prediker, een Sheikh, rahimahuAllah. Nu we het er toch over hebben: Hafez al-Assad, de Alawiet, was een “trotse” Freemason. Als ik jou was zou ik minder complottheorieën erop nahouden!

     • Illuminati bestond toen niet maar had wel voorlopers. En dat verandert de feit niet dat Muhammed Ibn Abdul Wahhab de Sjiieten en later de niet Wahabieten tot ketters verklaarde waar hij de recht niet voor had. De Val van het Ottomaanse Rijk en de alleen staande oorlogen van Tipu Sultan was te danken aan de Wahabieten. de Saudische dynastie viel openlijk Moslim gebieden aan. Karbala dat strategisch niet belangrijk is werd op brute wijze aangevallen zowel de heilige steden Mekka en Medina waar Moslims werden afgeslacht door de Saudi leger met de grote invloeden van Abdul Wahab. De Sjiieten hebben pogingen gedaan om de imperialisten te verdrijven maar helaas. En begin niet over Assad hij is net zo erg als alle andere. Tipu Sultan die tegen de Britten vocht in India vroeg hulp van de Osmaanse Sultan maar die kon hij niet krijgen omdat de WAHABIETEN met de BRITTEN Kuwait bezetten.

      HAHAHAHAHHAHA Wat is dat zielig voor de sjia 🙁

  • De geleerder (al hoef je voor deZe conclusie geen geleerde te zijn) hebben bevestigd dat die shia toen een ander religie behoort. En dus niet to de islam behoort integendeel ze worden soms nog erger gezien dan de joden. Los van al die rare carnavals optochten en vieze gebruiken door al hun moeders vrouwen en dochters het recht te geven zich als hoer te functioneren voor een vergoeding dmv tijdelijke huwelijkscontract . Erkennen ze de Koran en de soenha niet

 2. je bent echt hilarisch, lees je teksten nog eens na en je zult zien dat ze gevuld zijn met haat tegenover de sjiieten, maar dit laat me koud want allah zal je vroeg of laat straffen je teksten baseren zich op wat soenieten denken over sjiieten en niet op feiten dus en dat je uw hopeloze site sjiieten.nl noemt om zo anderen te manipuleren is nog zieliger ahjaaa en trouwens ik heb mijn juiste tawheed al lang gevonden hamdullah !!! en voor jou hopelijk vind jij een beetje meer kennis want die heb je echt nodig. Je zet op deze site de enkel videos waarin zogezegd sjiietische geleerden ontkracht worden maar zet er tenminste eentje wan de miljarde waarin soenitische geleerden ontkracht worden of oeps dat durf je ni he want je leeft in een leugen 🙂 dit is het laatste wat ik ga zeggen na dit wil ik niet eens meer op deze belachelijke zielige en neppe site komen nog veel succes hiermee

  • Je hebt mijn vragen niet beantwoord. Waar zitten de leugens in? Ik mag dan hilarisch zijn, jij gedraagt je onrealistisch en dom.
   Deze site bestaat uitsluitend uit feiten, zelfs die door jullie eigen boeken worden erkend.

   Nogmaals: waar zitten de leugens nou in?

   Welke “Tawheed” heb je gevonden? Het aanbidden van Ali? Tawaaf verrichten om graven? Anderen dan Allah vragen? Als je ook maar een beetje objectiever ingesteld zou zijn zal je nog erg ver komen met je leven.

   Zoals zovaak: niets anders dan valse beschuldigingen zonder onderbouwde feiten vanuit jullie kant.

   • Waar zitten de leugens van de Sjiieten? Breng voorbeelden.

    EDIT ADMIN: Toont deze website da niet genoeg voorbeelden? Khums. Waar is het bewijs? Imamaat: war is het bewijs? Jouw “imaams” liegen je op o.a. deze twee vlakken voor. En veel andere…

    • Ik ben Soenniet. Deze naam is gewoon om jullie soort te irriteren. Ik kies nog liever de kant van Iran.

     EDIT ADMIN: Stop met je Taqiyyah, je bent sjiiet (de zoveelste die doet alsof ie een sunni is, en deze website aanmaant om te sluiten). Je hebt vanaf je I.P. adres al eerder gezegd dat wij (soennieten) ketters zijn, je bent tegen geleerden van AhlulSunnah, verdedigd sjiisme, Pro-Iran, roept steeds “Wahhabi”. Dus jij bent een “soenniet” zeg je?

     • Ik ben sjiiet. Hoewel ik heel veel niet wist wat hier stond, moet ik wel zeggen dat ons geloof best corrupt is geworden. Ik ben een Afghaan en ik denk dat de 40% die zijn geloof niet praktiseerd niet Afghaan is maar Iraniërs. Dat zijn slechte mensen. Trust me ik heb ervaring met Iraniërs.

  • Ik merk dat je alleen je emotie er uitgooit, maar je vergeet inhoudelijk te reageren op admin. Dat is een bewijs van onwetendheid . Je ziet je zelf als moslim maar je zit in een sekte die niet de islam is. Maar ja inhoudelijk reageren gaat moeilijk als jezelf zo vaak met een ketting slaat , mannen mannen elkaar kussen op de lippen enz enz het is een vieze Gore sekte

 3. je praat bronloze onzin

 4. Hebben jullie enig idee dat wij geen verstand hebben. Sjiieten zijn geen slimme mensen en zolang ze niet een eenheid willen hoeven ze voor mijn part ook niet zichzelf moslim noemen. Het zijn de shia die de Ottomanen veraadden en met het Westen heulden, en nu zogenaamd opkomen voor moslims en tegen het Westen. Dat is het ware gezicht van shia.

 5. XX
  Wie stamt hier nou af van de Joden 🙂

  EDIT ADMIN: Laat Yasser al Khabith zich zorgen maken over de Iraanse Inlichtingendienst, en laat hem iets aan zijn Tawheed doen voordat hij ons de les komt lezen.

 6. het beste is zelf kennis op doen en de pad van allah volgen

 7. De Profeet heeft gezegd dat zijn oemah in 73 groeperingen zal splitsen en slechts 1 gaat naar het paradijs. Nu heb ik dit te zeggen, de rawaafid horen zelfs niet tot de oemmah of de 72 afgedwaalde groeperingen binnen de islam. het is een andere religie net als het christendom en het jodendom, alleen dat deze twee laatst genoemde zelfs beter zijn dan rafidisme.

  Op deze mensen doe ik net als onze geleerden door de geschiedenis heen met bewijzen en alle plezier takfier

 8. Alle lof zij Allah en vrede en zegeningen zij met de laatste der Boodschappers, Mohammed

  Er wordt vaak beweerd dat de overtuiging van de Sjiieten niet zo veel verschilt van die van Ahl us-Soennah wal Djamaacah en dat Ahloe as-Soennah uit haat en nijd de Sjiieten zwart proberen te maken en roddels en leugens over hen verspreiden. Maar dankzij de zendingsdrift en de ontwikkelingen op het gebied van Sjiietisch drukwerk, is het een stuk makkelijker geworden voor ons om prominente boeken van de Shiecah te bemachtigen. Dit biedt ons een uitgelezen kans hun valse doctrines uit de doeken te doen uitgaande van hun eigen boeken waar zij geen afstand van durven te nemen.

  En natuurlijk zijn wij de beroerdste niet als de Sjiieten afstand willen nemen van de door hun geleerden gedane uitspraken, maar dan moeten zij wel openlijk deze boeken verwerpen en de schrijvers ervan veroordelen. In afwachting hiervan zullen wij rustig verder gaan met het ontsluieren van hun ware gezicht.

  De oorsprong van hun overtuiging

  De Sjiieten geven zelf te kennen dat de stichter van de Sjiietische stroming een jood was, genaamd Ibnoe Saba’ en dat cAli (moge Allah tevreden met hem zijn) de volgelingen van deze man heeft verbrand en afstand heeft genomen van zijn afgedwaalde ideeen.[1]

  De Sjiieten zien de soennieten als Koeffaar

  Zij zeggen: “Wij en zij (Ahl us-Soennah) hebben niet dezelfde god, noch dezelfde Profeet, noch dezelfde imam, want zij beweren dat hun Heer Degene is wiens Profeet Mohammed heette en de Kalifah daarna Aboe Bakr. Wij erkennen noch deze Heer, noch deze Profeet, want wij geloven dat de Heer die Aboe Bakr als opvolger van Zijn Profeet aanvaardt, niet onze Heer is en ook is Diens Profeet niet onze Profeet.”[2]

  Zij zeggen: “Het verwerpen van één van onze twaalf imams is net als het verwerpen van alle Profeten.”[3]

  Zij zeggen: “Wie één van onze twaalf imams verwerpt is een afgedwaalde ongelovige die in aanmerking komt voor de eeuwige Hel.”[4]

  Allah volgens de Sjiieten

  Zij zeggen: “(Het woord) ‘Ah’ is één van de Schone Namen van Allah. Wie ‘Ah’ zegt, heeft Allah opgeroepen.”[5]

  Zij zeggen: “Allah bezoekt al-Hoessayn ibnoe cAli, geeft hem een hand en gaat met hem zitten op een ligstoel.”[6]

  De Koran volgens de Sjiieten

  Zij zeggen dat de Edele Koran gewijzigd is en dat de echte Koran in het bezit is van hun verwachte Mahdi. [7]

  Zij zeggen dat het zinsdeel “Aal Mohammed wa Aal cAli” uit de Koran is geschrapt”[8]

  Zij zeggen: “Er bestaat een Soerah met de naam ‘al-Wilaayah’ die als volgt begint: ,,O jullie die geloven, gelooft in de beide lichten…” En het is cOthmaan ibnoe cAffaan die deze Soerah heeft doen vervallen.”[9]

  Zij zeggen: “Leert jullie vrouwen Soerat Yoesoef niet en leest het niet aan hen voor, want deze Soerah staat vol van fitan (zaken die tot wanorde en anarchie leiden).”[10]

  De Profeet volgens de Sjiieten

  Zij zeggen dat cAli dapperder is dan de Profeet (vrede zij met hem) en dat de Profeet (vrede zij met hem) dapperheid niet in zich heeft.”[11]

  Zij zeggen: “De Profeet (vrede zij met hem) gaf altijd, voor het slapengaan, Faatimah een kus tussen haar borsten.”[12]

  Al-Hassan, de kleinzoon van de Profeet, volgens de Sjiieten

  Zij zeggen: “Al-Hassan ibnoe cAli is degene die de gelovigen schande heeft aangedaan door de eed van loyaliteit af te leggen aan Moecaawiyyah.”[13]

  De vrouwen van de Profeet volgens de Sjiieten

  Zij zeggen: “cAa’ishah is na de dood van de Profeet (vrede zij met hem) ongelovig geworden evenals een groot aantal van de metgezellen.”[14]

  Zij zeggen: “cAa’ishah heeft ontucht gepleegd.”[15]

  Zij zeggen: “cAa’ishah en Hafsah wilden samen de Profeet (vrede zij met hem) gif te drinken geven.”[16]

  De metgezellen volgens de Sjiieten

  Zij zeggen: “Alle metgezellen, uitgezonderd drie, zijn na de dood van de Profeet (vrede zij met hem) ongelovigen geworden, waaronder Aboe Bakr, cOmar, cOthmaan, Khaalid ibnoel Walied, Moecaawiyyah en al-Moeghirah ibnoe Shoecbah.”[17]

  Zij zeggen: “Tot onze overtuiging behoort het zich distantiëren van de vier afgoden; Aboe Bakr, cOmar, cOthmaan en Moecaawiyyah. Ook behoort het tot onze overtuiging zich te distantiëren van de vier vrouwen; cAa’ishah, Hafsah, Hind en Oem ul-Hakam en iedereen die hen volgt. Ook moeten wij geloven dat deze personen de meest slechte schepsels van Allah op aarde zijn en dat het geloven in Allah, Zijn profeet en Zijn Imams niet mogelijk is zonder afstand te nemen van hun vijanden.”[18]

  Zij zeggen: “Aboe Bakr en cOmar zijn ongelovigen en degene die hen liefheeft is ook een ongelovige.”[19]

  Zij zeggen: “De reden waarom de Profeet (vrede zij met hem) Aboe Bakr koos als reisgezel voor zijn emigratietocht is omdat hij bang was dat als Aboe Bakr achter zou blijven, hij de ongelovigen van Qoeraysh naar de Profeet (vrede zij met hem) zou leiden.”[20]

  Zij zeggen: “Wanneer onze Mahdi komt, zal hij Aboe Bakr en cOmar weer tot leven brengen, kruisigen en verbranden. Ook zal hij cAa’ishah tot leven brengen en haar straffen.”[21]

  Wordt vervolgd…

  [1] Firaaq ush-shiecah van Nobochtie, blz. 22; Ikhtiaar Macrifat ur-Ridjaal van Toesi, blz. 107.

  [2] Al-Anwaar An-Noecmaaniyyah van Nicmatullah al-Djazaa’iri, boekdeel 2, blz 278.

  [3] Manhadj an-Nadjaat van al-Faidh al Kashaanie blz. 48.

  [4] Haq ul-Yaqeen van cAbdullah Shibr, boekdeel 2, blz. 189.

  [5] Moestadrak al-Wasaa’il van an-Noeri at-Taboersie, boekdeel 2, blz. 148.

  [6] Sahiefat ul-Abraar van Mirza Mohammed at-Taqiyy, boekdeel 2, blz. 140.

  [7] Hier volgen de namen van een aantal grote Sjiietische geleerden die menen dat de Koran gewijzigd is:

  * cAli ibnoe Ibraahiem al-Qoemmie

  * Nicmatullah al-Djazaa’iri

  * Al-Faidh al Kashaanie

  * Ahmed at-Taboersie

  * Mohammed Baaqir al-Madjelisi

  * Al Moefied

  * cAdnaan al-Bahraani

  * An-Noeri at-Taboersie

  * Habiebullah al-Khoe’ie

  * Mohammed ibnoe Yacqoeb al-Kolienie

  * Mohammed al-cAyaashi

  [8] Manhadj al-Baraacah van Habiebullah al-Khoe’ie, boekdeel 2, blz. 216.

  [9] Fasl ul-Khitaab fi Tahriefi Kitaab Rabb il-Arbaab van An-Noeri at-Taboersie, blz. 18.

  [10] Al-Foeroec min al-Kaafie van Al-Kolienie, boekdeel 5, blz. 516.

  [11] Al-Anwaar An-Noecmaaniyyah van Nicmatullah al-Djazaa’iri, boekdeel 1, blz. 17.

  [12] Bihaar ul-Anwaar van al-Madjelisi boekdeel 43 blz 78.

  [13] Ridjaal Al-Koshi van al-Koshi, blz. 103.

  [14] Ash-Shihaab ath-Thaaqib van Yoesoef al-Bahraani, blz. 236.

  [15]As-Siraat ul-Moestaqiem van Zain ud-Dien an-Nabaati al-Bayaadhi, boekdeel 3, blz. 165.

  [16]As-Siraat ul-Moestaqiem van Zain ud-Dien an-Nabaati al-Bayaadhi, boekdeel 3, blz. 168.

  [17] Ar-Rawdah min al-Kaafi van Al-Kolienie, boekdeel 8, blz. 245.

  [18] Haq al-Yaqeen van Al-Madjelisi blz 519.

  [19] Bihaar al-Anwaar van Al-Madjelisi boekdeel 69 blz 137-138.

  [20] Tafsier al-Borhaan van Haashim Al-Bahraani.

  [21] Ar-Radj3ah van Ahmed al-Ahsaa’ie blz 116, 161.

 9. Je moet me even de soera en vers aanwijzen waar staat dat je met al je juhd moet inzetten om haat te zaaien tegen een hele groep moslims.
  Je kunt wel zeggen dat je dat niet doet, maar je doet het wel. Het is smerig, onrein en bovendien haram.
  Luister maar zoveel je wilt naar de wahabi ‘geleerden’, maar als je zelf goed Arabisch kunt lezen, heb je niemand nodig om de Koran al Kariem goed te begrijpen.
  Overigens is het ook niet de bedoeling dat je als moslim andere mensen uberhaupt beoordeelt: een mens is een mens en het oordelen laten we over aan Allah. Ook jouw rekening volgt.

  EDIT ADMIN: Wij richten ons op het sjiisme, niet op de sjiieten zelf broeder. Het sjiisme is geen Islam; denk na. Wij verspreiden slechts de Islam van ‘La Ilaha Illa Allah!’

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.