Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Iraakse sjiieten doen zich voor als ISIS-leden en onthoofden burger.

Oorlogen zijn vies. Heel vies; een oorlog kent daarom bijna alleen maar verliezers. Wanneer we kijken naar de oorlog in Syrië zien we dat zowel de burgers in Syrië, alsook de Syrische overheid tezamen met hun sjiitische bondgenoten (Hezbollah, Irak, Iran) erg grote verliezen leiden.

De media spelen een grote rol in het verspreiden van informatie over Syrië. Verreweg de meeste (satelliet)kanalen die de oorlog in Syrië en Irak verslaan, zijn in handen van de pro-Bashar leden, zoals Iran en Rusland.

Sinds het begin van de revolutie zijn zenders als PressTV, Russia Today en Al-Alam bezig met het verspreiden van eenzijdige propaganda; de Syrische burgers worden afgeschilderd als ‘terroristen’, terwijl de leden van Bashar’s leger worden gepromoot als vrijheidsstrijders terwijl zij in slechts enkele jaren vele honderdduizenden mensen hebben vermoord.

Het regime van Bashar Al-Assad leunt op buitenlands steun. Zonder deze steun zou het regime namelijk allang zijn gevallen.

De tegenstanders van het regime kunnen we over het algemeen als volgt opsommen:

  • Westerse landen, ondersteund door de overheden van enkele Arabische landen.
  • Seculiere vrijheidsstrijders (ondersteund door de landen hierboven) (FSA)
  • Religieuze strijdgroepen die zich niet actief mengen met politiek. (IS,JN,AQ)

De Westerse landen willen de alliantie van een eventueel toekomstig regime in Damascus veiligstellen. De religieuze strijdgroepen verwerpen zo’n systeem, en streven er naar eigen zeggen naar om een Islamitische Staat op te richten in ‘ash-Shaam’ (Levant).

De seculiere strijdgroepen liepen in tegenstelling tot de meer religieuze groepen zoals we hebben kunnen zien achter qua voortgang op het slagveld. De religieuze strijdgroepen moesten en zouden worden gestopt door Bashar Al-Assad en de zijnen. Al sedert het begin van de oorlog worden er daarom grote leugens verspreid door de bovenstaande zenders en diens overheden om de (religieuze) strijdgroepen koste wat kost zwart(er) te maken. In dit artikel willen we duidelijk maken, dat ondanks dat sommige leden van IS overduidelijk ernstige misdaden plegen (zoals de recentelijke onthoofding van James Wright Foley en Alan Henning), er veel meer aan de hand is dan men denkt. Door beide kanten in de oorlog worden ‘spelletjes’ gespeeld, waarbij wij als burger voor de gek worden gehouden.

Tijdens het begin van de Syrische burgeroorlog was het algehele plaatje vrij duidelijk. Het was een roep van de burgers om meer vrijheid te krijgen, die hard werd neergeslagen door het dictatoriale regime van Al-Assad.  Videobeelden hiervan zijn geüpload op een speciaal Nederlandstalig Youtubekanaal, dat zich sinds 2011 richt op de misdaden in Syrië die worden gepleegd door het regime.In het begin van de Syrische Revolutie had de strijd een duidelijke scheidingslijn:

  • Een zeer groot deel van het volk, met gedeserteerde legereenheden streden toen tegen
  • het Syrische leger en overheid, met aan de leiding Bashar Al-Assad.

De oorlog is een heel ingewikkelde zaak geworden.  Zo worden er door de pro-Assad en pro-Iran-kampen gruweldaden gepleegd die zij toeschrijven aan de strijdgroep IS. Dit bericht gaat hierover.

In het filmpje zien we hoe een burger uit Syrië (soenniet) zogenaamd door ISIS-leden wordt onthoofd. De burger zweert meerdere malen dat hij niets heeft gedaan. Hij wordt van enkele zaken verdacht door de ‘ISIS-leden’. De wijsvinger van de moslim is al reeds verminkt (waarmee men de islamitische  tashahud (monotheïsme) verricht).

Na enkele minuten van vernedering, wordt de burger op een brute en onmenselijke manier onthoofd. We raden u niet aan om naar het filmpje te kijken, maar als u dat toch doet, wees dan gewaarschuwd.

De ‘ISIS-leden’ in het filmpje zijn echter niet van de ISIS of andere religieuze strijdgroepen in Syrië. Het zijn Iraakse sjiitische milities die in Syrië de burgers afslachten. Vanuit Irak zijn er vele tienduizenden (overheidsgestuurde) terroristische sjiieten vertrokken naar Syrië om het regime van Bashar  en andere Iraanse belangen in dat land te steunen.

Het is zeer onmenselijk van de sjiitische terroristen om een burger op zo’n laffe manier te doden, alleen voor het feit dat ze de strijdgroepen die tegen Bashar zijn regime vechten (waaronder ISIS), in een kwaad daglicht stellen in de hoop zij ook door andere (seculiere) strijdgroepen zullen worden aangevallen.

De burger in het filmpje wordt ervan beschuldigd een bermbom te hebben geplaatst. Bermbommen worden in Syrië vrijwel altijd gebruikt tegen het leger van Bashar Al-Assad en de partijen die hem steunen, zoals Hezbollah en de Iraakse Asahib Al-Haq terreur groeperingen.

In de clip proberen de sjiitische militieleden de indruk te wekken dat zij van de ISIS zijn, door ‘Allahu Akbar’ te roepen, maar hun Iraakse accent, tezamen met hun kledij en het verbergen van hun lichamen, de omgeving en gezichten heeft ervoor gezorgd dat de oorlog een nieuw dieptepunt heeft bereikt…

 18+: Iraakse sjiitische terroristen onthoofden een onschuldige burger in Syrië. (video)

One Comment

  1. Dit is toch geen menselijkheid meer? Heel het midden oosten moordt elkaar uit en de voornaamte schuldenaren zijn de Iraanse en Iraakse overheid dit moet stoppen!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sjiitische terreurgroepen gaan net zo wreed tekeer als andere terroristen. (1) | Sjiieten-ONTMASKERD - […] Iraakse sjiieten doen zich voor als ISIS-leden en onthoofden burger. […]
  2. Hezbollahleden (Irak) executeren twee Iraakse burgers in koele bloede. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] gelieerd aan het Iraakse regime), in koele bloede twee burgers executeren. Dit soort video’s verschijnen de laatste tijd steeds…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *