Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Iraakse Sjiitische PMU terroristenleider over Syrië

In een recent opgedoken filmpje is te zien hoe de “soldaten van Assad” van plan zijn in Syrië alle soennitische burgers te verdrijven uit hun huizen. De leider van Harakat al Nujuba (PMU), een organisatie die gesteund wordt door de Iraanse dictatuur, überdictator Assad en ja: Minister Hennis Plasschaert, neemt geen blad voor zijn mond.

De PMU leider heeft te kennen gegeven dat de sjiitische terroristische entiteiten in Syrië een reusachtig plan aan het uitvoeren zijn. De terroristenleider wordt omringd door eveneens sjiitische terroristen; allemaal afkomstig uit Irak, Libanon, Iran en Afghanistan. Syriërs hoef je niet te verwachten; die zijn allemaal gevlucht of hebben de kant van de FSA gekozen.

Op een van de video’s waarop de leider van Harakat al Nujuba te zien is luidt een liedje getiteld “Aleppo is sjiitisch!”. De (islamitische) wereld zal nooit vergeten hoe het Westen tezamen met Rusland samenwerkt met de synthetische taqiyyah-“vijanden” Iran, Hezbollah en Assad om de Syrische (soennitische) burgerbevolking massaal af te slachten.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *