Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Iraanse Houthi-terreurgroep voert mogelijke nucleare terreuraanval uit op de Emiraten.

De Iraanse proxy Houthi-terreurgroep in Jemen heeft vandaag naar verluidt een langeafstands kruisraket afgevuurd op een Nucleaire installatie in de Emiraat Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten.

De VAE ontkent dat de installatie is geraakt door een kruisraket. Mogelijk is de kruisraket uit de lucht geschoten door het “Peace-Shield” luchtafweergeschut-systemen in Oost-Saudi-Arabië.

Met de aanval bewijst het regime in Tehran dat zij uit zijn op 1 ding: een totale oorlog in het Midden-Oosten, waarbij ook Nucleaire wapens mogen worden gebruikt. Als de kerncentrale in Abu Dhabi in gebruik zou zijn zou de aanval mogelijk de hele Arabische Golf radioactief besmetten met alle gevolgen van dien.

 

One Comment

  1. Je titel is fout Moshi. Iraanse Houthi rebellen? ‘Iraanse’?🤔 Iran is enkel se opdrachtgever. Laat die Houthi tutti frutti lekker de andere Arabieren bezighouden zeg, kom nou. Je snapt ook werkelijk geen snars van het schaakspel he. Ach ja, kan het jullie niet kwalijk nemen.

    Oh dit is mijn derde bericht. Dese hoef je dus, zoals ik al vaker heb aangegeven, niet door te laten in de comments. Zolang JIJ de berichten maar leest.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *