Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Iraanse nationalist pleegt aanslag op YouTube hoofdkantoor.

Nasim Aghdam, een Iraanse nationalist omschrijft zichzelf als ‘vegan bodybuildster’. Volgens haar vader was zij boos op YouTube en doodde ze uit wraak.

Nasim Aghdam, de 38-jarige vrouw die gisteren het vuur opende in het hoofdkwartier van YouTube en drie mensen neerschoot, werd gisterenochtend nog ondervraagd door de politie. Haar familie had haar als vermist opgegeven. Volgens haar vader was ze boos op YouTube en handelde ze uit wraak.

De vrouw ageerde tegen YouTube in video’s. De vrouw met zo’n vijfduizend volgers geloofde dat de videodienst haar kanalen ‘filterde’ om te voorkomen dat ze meer kijkers zou krijgen. Vorig jaar postte ze een bericht over het ‘verborgen beleid’ van het ‘Facebook dictatorschap’. ,,Promoot stupiditeit, discriminatie en onderdrukking van de waarheid”, zo is met de hand geschreven op een groot wit protestbord

One Comment

  1. Mooi dat deze wanna be Iraniër zichzelf ook van het leven heeft beroofd. Aan haar uiterlijk kon je zien dat ze niet helemaal lekker zat, m.a.w. mooi dat ze er niet meer is. Overigens lijkt het me een beetje lastig om een Iraanse nationalist te zijn als je van oorsprong Azerbeidzjaans bent. Ik ken genoeg Iraanse nationalisten die allereerst zwaar anti-Islam zijn, Arabieren haten en inderdaad Iran verdedigen. Dat is toch hartstikke mooi en vooral moedig?

    Nou meid, rust niet in vrede.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.