Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Iraanse sjiieten veroorzaakten de massaslachting in Mekka bewust.

De eerste resultaten van het onderzoek in Mekka tonen aan dat een groep Iraniërs verantwoordelijk is voor het drama. Enkele Iraanse officials hebben, met het verzoek anoniem te blijven, inmiddels bevestigd dat het ongeluk veroorzaakt werd door 300 Iraanse pelgrims die (al dan niet bewust) tegen de stroom in liepen. Vrijdag heeft ook een official van de Iraanse hajj missie dit verhaal bevestigd tegenover Asharq Al-Awsat, net als een ex-diplomaat.

Andere ooggetuigenverklaringen melden eveneens dat de sjiitische colonne (al dan niet met Afrikaanse sjiieten) tegen alle regels in de Souq Al-Arab Straat inliep. Zij weigerden vervolgens om om te keren, waardoor men elkaar vertrapte. “De sjiieten overtraden de welbekende regels doordat zij direct van Muzdalifa naar Jammarat trachten te gaan, terwijl zij die weg via de tentenkampen dienden te nemen.” Aldus een ooggetuige.

“Als er iets verkeerds gebeurd – als een groep de verkeerde afslag neemt – zal dat een ramp veroorzaken.” Zei Jamal Khashoggi van de El-Arab TV tegen CNN. “En dit was precies de oorzaak.”


Jammarat

 

Iraanse propaganda, over de lijken van moslims heen!

Hoe triest is het wel niet dat de Iraanse overheid ook nu weer niets doet behalve klagen, leugens verspreiden over Saudi-Arabië en middels haar mediakanalen propaganda verspreidt over het ongeluk deze week in Mina tijdens de hajj-bedevaart. Bij de hajj, de jaarlijkse pelgrimstocht naar Mekka, kwamen ook 131 Iraniërs in de verdrukking om het leven. Ruim driehonderd Iraniërs worden nog vermist.

De prominente Iraanse academicus Sadegh Zibakalam zegt dat de Iraanse reactie op de tragedie het gevolg is van de politieke conflicten tussen de twee landen over Syrië, Jemen en andere gebieden. “Iran misbruikt de tragedie om politieke puntjes te scoren tegen Saudi-Arabië.”

 

Iran kritiek

Sjiitische propagandisten creëren iedere hajj problemen

Sinds 1971 worden vanuit Iran extreme sjiieten naar Mekka gestuurd om tijdens de hajj rellen te veroorzaken. In plaats van het aanroepen van Allah, maken de relnichten zich schuldig aan het roepen van pro-Iraanse en “anti Amerikaanse” slogans. Zelfs slogans waarbij men buiten de islaam treedt (shirk) zijn gemeengoed. Wanneer de gebedsoproep klinkt, zijn er sjiitische groepen die ook de islamitische gebedsoproep onderbreken en megafoons erbij pakken om de “sjiitische” adhan te luiden.

De bloedige historie van sjiieten in Mekka

De Iraanse sjiieten (hiervoor de Safaviden en Qarmatianen) staan erom bekend dat zij niets liever willen dan de Kaaba vernietigen (omdat dit volgens de sjiitische credo de weg zal vrijmaken voor de komst van de Messias, aldus de Efteling-like sjiitische sprookjesboeken).

Wie de geschiedenisboeken openslaat ziet direct dat de grootste incidenten in Mekka en de Masjid ul Haram zijn veroorzaakt door sjiieten. Al eeuwen geleden hebben de Qarmatianen (uit Bahrein) bijvoorbeeld de “Zwarte steen” uit de Kaaba gestolen en beschadigd. Zij hebben daarnaast de Zamzam bron ontheiligd door lijken erin te dumpen tijdens de hajj van 930ce.

Recenter hebben Iraniërs in 1985 maar liefst 51KG C4-explosieven gesmokkeld ter voorbereiding van een bomaanslag in de Grote Moskee. In 1986 waren de Iraanse sjiieten eveneens verantwoordelijk voor een stormloop waarbij 300 bedevaartgangers stierven. In 1987 vonden 400 bedevaartgangers de dood toen sjiitische terroristen explosieven net buiten de Grote Moskee lieten afgaan. In 1990 lieten sjiieten bewust giftige gassen ontsnappen (met als gevolg een stormloop) in de Al-Ma’aisim tunnel waardoor 1426 bedevaartgangers werden vermoord. En nu, in 2015, een van de dodelijkste aanvallen op de bedevaartgangers waarbij 769 hujjaj stierven.

In de documentaire (zie video) zien we hoe Iraanse propagandisten de bedevaartgangers opzettelijk provoceren. Onder de sjiitische provocateurs hebben enkelen tassen met explosieven bij zich. Ook zijn er beelden te vinden op het net waarop te zien is hoe sjiieten tijdens het gebed in Medina naar graven rennen en de doden (metgezellen) eruit proberen te halen. Hierbij wordt massaal (zelfs door sjiitische vrouwen en kinderen) zand uit de graven verwijderd.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *