Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Ghadir Khumm (sjiitisch fundament)

Sjiitisch-wankelend-GIF-fundament-Ghadir

 

In de Naam van Allah, de Meest Barmhartige, de Meest Genadevolle.

Hadith Ghadir Khumm, een neutrale uitleg voor de sjiieten én ahlus-Sunna wa Djama3a. 

In dit artikel zullen we de sjiieten, soennieten en niet-moslims informeren en onderwijzen over een sjiitisch pilaar. Wanneer dit pilaar instort en ontkracht is, is daarmee tegelijkertijd de rest van het sjiisme ontkracht. Er zijn slechts weinig andere sjiitische fundamenten zo belangrijk als deze. Om alles zo helder mogelijk uit te leggen, zullen we rustig aan beginnen met een inleiding en voorbeeld.

De Islam wordt hedendaags van alle kanten aangevallen en zwartgemaakt. Deze groeperingen, meestal atheïsten en Christenen, nemen dan enkele Islamitische teksten zoals een Hadith of Koranvers. Kijkt u even mee:

(Koran 2.191) “En doodt hen (de ongelovigen), waar gij hen ook ontmoet en drijft hen uit,..”

De (christelijke) oriëntalisten en missionarissen gebruiken dit Koranvers om de overige christenen wijs te maken dat de Islam en daarmee de moslims haatzaaiend zijn. Een snelle kijk naar onze huidige samenleving, waarvan bijna 1 miljoen de islam aanhangen als geloof, toont ons dat geen 1 moslim ooit de niet-moslims in Nederland massaal heeft aangevallen of Nederlanders hebben uitgedreven. Betekend dit dat van de 1 miljoen moslims in Nederland, er geen 1 écht moslim is? Aangezien we de vers hebben kunnen lezen is dit aannemelijk, toch?

Nee, dit is gelukkig niet meer dan logisch, omdat de oriëntalisten en missionarissen (net als de sjiitische leiders) een allerbelangrijkste punt achterwege houden, namelijk de CONTEXT.

Alles heeft namelijk een context. Zonder de context kunnen we een rups omtoveren in een olifant: dit is precies wat de grootmeesters van het sjiisme doen. Ze pluizen door Islamitische (soennitische) literatuur, in de hoop teksten te vinden die zij kunnen misbruiken waardoor hun achterban de sjiitische propagandaverhalen zullen geloven. Zij weerhouden de massa sjiieten (volgers) ervan om de context van de basis van het sjiisme te onderzoeken, omdat zij weten dat het sjiisme geen bestaansrecht heeft. We roepen de sjiieten daarom op om het volgend artikel tot zich te nemen, en zichzelf te ontdoen van onislamitische gebruiken.

Dit is er precies aan de hand met een gebeurtenis genaamd ‘Ghadir Khumm’ (Hadith van Ghadir Khumm). Leest u verder…

 

Ghadir Ghadeer Khum Qum Qom Khumm Khadir Ali Abu Bakr

 

http://ontdekislam.nu/forum/viewtopic.php?f=25&t=32590

https://www.sjiieten-ontmaskerd.nl/artikelen/de-ontmaskering/hadith-thaqalayn/

 

http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=1517198&s=84fd088c429653833eab44236db20810

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Het bedrog van de Rafidha omtrent het “donderdag-incident”. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] van Ali? Hoewel dit een pertinente leugen is en dit vers op de dag van Arafah was geopenbaard en…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *