Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Leugens verspreiden over ‘Sex-Jihad’ & Sheikh Al-Arifi: Dat kunnen de niet-moslims goed!

Het mag geen verrassing meer zijn, sjiieten die de kern van hun religie praktiseren: Taqiyyah. Liegen, verhullen, en bedriegen.

De genocide in Syrië is nog altijd bezig; vrouwen, kinderen en bejaarden worden door Assad en zijn sjiitische slaven uit het buitenland. Buiten het vermoorden van moslims die “La ilaha Illa Allah” zeggen, zijn ze voornamelijk bezig met het zwart maken van de Islam en de moslims.

 

Zo ook eerder dit jaar; er zou een Fatwa zijn gegeven door een moslimsheikh, die het de “opstandelingen” in Syrië toe zou staan om (Syrische) vrouwen te verkrachten.

Niet dat sjiitische zenders objectief zijn, maar de TV-zenders zoals PressTV, Al-Jadeed TV en anderen hebben deze leugen de wereld in geholpen, waaronder zelfs MSN.com! Ook hier in het westen berichtten veel TV-stations over de “Slechte Arifi”.

Ten eerste is iedere moslim zich in beginsel ervan bewust dat zo’n uitspraak verwerpelijk is, en hoogstwaarschijnlijk van atheïsten of niet-moslims afkomt. Mensen die de sheikh, Mohammed Al-Arifi kennen, weten dat moslims zo’n uitspraak nooit zou doen. Het zijn zij (sjiieten) die, ondanks dat ze tien maal kleiner zijn in aantal, ongeveer tien maal meer verkrachtingen uitvoeren in landen als Irak, Iran, Libanon en Syrie dan de moslims. Een één op één vergelijking maakt er 100 – 1 van voor de volgers van het sjiisme!

Nu vraag je jezelf misschien af; waarom Sheikh Al-Arifi? Het ligt eigenlijk heel simpel; mensen die het sjiisme ontmaskeren, moeten (mond)dood worden gemaakt. In Iran worden de moslims opgehangen, onder het mom van “drugshandel”. In Syrië worden de moslims zomaar dood gemaakt, en de moslims die ze niet fysiek kunnen benaderen, benaderen ze op een indirecte manier.

Twitter, facebook en andere Social Media zijn gebruikt om de sjiitische leugen te verspreiden. Mohammed Al-Arifi staat erom bekend dat hij harde doch juiste woorden uitspreekt over het sjiisme, en geen plaats voor onduidelijkheid over laat voor het publiek. De Tweet heeft hij dan ook stellig ontkend.

 

Ontkenning middels de officiële Facebook-pagina van Sheikh Mohammed Al-Arifi.

Audiovisuele ontkenning op YouTube.

De nep-screenshot op “Twitter” en de ontkenning.

Het meest trieste aan de sjiieten die de moslims voor de zoveelste maal zwart hebben willen maken; de “Tweet” die door Arifi zou zijn gepubliceerd… Twitter heeft een limiet van 140 tekens per bericht. Hoeveel  zijn het er in “Arifi’s Tweet”? Juist; veel meer. Misschien hebben de sjiieten die de “Tweet” hebben gefabriceerd, tijdens Ashora veel te hard op hun hoofden geslagen, en de laatste 20% aan hersencellen vernietigd! 

Ondanks dit alles weigeren de sjiieten en hun allianties te stoppen met het liegen over de moslims. Sedert Q1-2013 propageert de Syrische staats-TV nogmaals met het onderwerp ‘sex-jihad’. Dit maal halen ze buiten een foto geen andere bronnen aan; het gaat hier om een foto uit 2010 met daarop drie Tsjetsjeense vrouwen. De Syrische Staats-TV meldt erbij dat het zou gaan om Tunesische vrouwen.

Enkele journalisten stonden op tegen deze leugens; Malika Jebari nam ontslag bij de Libanese sjiitische TV-zender ‘Al-Mayadeen’, omdat ze werden gedwongen om nepverhalen omtrent de sex-jihad te verzinnen.

In september stond één Tunesische minister op en haalde het onderwerp weer aan. Hierbij moeten we niet vergeten dat deze seculiere minister een tegenstander is van de Islamitische Annahda-partij in Tunesië; de minister  noemde geen bewijzen op die zijn toespraak zouden kunnen bevestigen.

Anwar Malek, een Algerijnse VN-observeerder in Syrië meldt dat het hele verhaal is verzonnen door de Syrische overheid; ‘Ik sprak met Tunesische ministers; zij lieten me weten dat er niets bekend is over dit fenomeen.  Natuurlijk zijn er wel wat Tunesische vrouwen aanwezig in Syrië, maar dat zijn individuele gevallen.”

 

UPDATE 22-5-2013: Nu het ook de sjiitische regering in Irak heet onder de voeten wordt, dachten de Rawafidh dat ze nog een leugen over de Edele Sheikh de wereld in moeten sturen om zichzelf ‘schoon te houden’.

Nu zou het gaan om een fatwa over Irak…  Nogmaals; niets te bekennen op de Twitter account van de Sheikh. Al is de leugen zo snel, wij achterhalen hem wel!

581722_541510975891723_1484350229_n

Een jaar geleden verspreidden sjiieten een foto waarin de Sheikh bier zou hebben genuttigd. Onderaan de echte foto…

 

UPDATE 5 – 6 – 2013:

We zijn nog lang niet klaar. Het afgelopen jaar werd het nieuws (vooral op YouTube) verspreid dat Sheikh Al-Arifi grappen zou hebben gemaakt over de Koran. Hierin hebben ze (sjiieten) de context weggelaten (begin en eind) en alleen het middenstukje overgelaten.

In het fragment is te zien hoe de Sheikh een paar zinnen opleest met een melodie (alsof het Koran is), en zegt later “dit is de Vers van de Appel (Sura Tuffah)”.

Iedereen die slechts dit zou horen, zou schrikken. Allah weet het best… Wij kunnen hier niet over oordelen, maar we hopen dat de Sheikh weet wat hij wel of niet kan en mag doen.

Vervolgens plaatsen en verspreiden de sjiieten het bericht dat Sheikh Arifi in de “Appelvers” gelooft, en met dit vele andere valse laster. De kern, waar het hem in zat, en het hele verhaal inclusief de context, volgt nu:

Tijdens een internationale bijeenkomst, waarin ook enkele niet-moslims aanwezig waren (waaronder een Joodse vrouw), wilde de Sheikh demonstreren hoe mooi de Koran wel niet is. De Joodse vrouw kende geen Arabisch, dus reciteerde de Sheikh als eerste een Aya uit de Koran op (Sura Maryam). Hij zei; “Dit is Sura Maryam”.

Na deze recitatie, vertelde hij een “normaal” verhaaltje, met een soortgelijk melodische uitspraak als bij “Sura Maryam”. Hij noemde het als uitleg “Sura Tuffah”.

De Joodse vrouw moest raden welk stukje het Woord van Allah was. Ze zei; het eerste. Zelfs een niet-moslim wist dat het eerste gedeelte het Woord van Allah was, en het tweede gedeelte “niet klopte”. Ze hoorde dus een verschil. 

Nogmaals; Moge Allah subhanahu wa ta3ala ons vergeven als we iets verkeerd hebben gezegd. 

 

UPDATE 24-6-2013:

Sheikh Mohammed Al-Arifi is op dit moment in Londen, UK. Sjiitische Facebook pagina’s komen met het nieuws, dat Sheikh Arifi met drie van zijn bodyguards in Londen in elkaar is geslagen door een groepje Irakese Sjiieten. Dit bericht is inmiddels wereldwijd verspreid, er zou een foto van Sheikh Arifi zijn gemaakt in het ziekenhuis na de aanval. Eeuh, sjiieten: ten eerste zouden ‘drie sjiieten’ drie bodyguards en de Sheikh hebben aangevallen. Wat klopt hier niet? En ja; de foto is echt, maar dateert uit 2010, toen de Sheikh ziek was.

UPDATE 18-8-2013:

Instructiefilmpje: KLIK.

UPDATE 23-9-2013:

De afgelopen weken gaan er berichten rond waarin wordt verteld dat onder andere Tunesische vrouwen naar Syrië worden gestuurd (al dan niet gedwongen) voor sex-toerisme. Dit bericht werd als eerste door de Libanese (sjiitische) satellietzender ‘Al Mayadeen’ gepropageerd. Hierna namen andere zenders als Russia Today en Al-Arabiya het  over. De bron verwees hierin weer naar de ‘fatwa’ van Sheikh Al-Arifi, waarin hij sex-jihad zou toestaan. Al met al weer een leugen erbij.

Een 16 jarig meisje verscheen hierna op de Syrische Staats-TV; tijdens de uitzending gaf ze toe dat haar vader, een ‘wahhabitische moslimstrijder’, haar heeft gepusht om aan de sex-jihad mee te doen. Het meisje, Rawan Milad Qadah (uit Daraa), is onze trots. Het regime heeft haar misbruikt en wilde haar te schande zetten voor het hele land, maar wij zijn allemaal Rawan! Haar vader is een strijder die niet op zal geven…

Life goes on…

 

Bronnen:
https://freehalab.wordpress.com/2013/06/05/shaykh-musa-furber-exposes-the-rape-fatwa-hoaxes/
http://blog.foreignpolicy.com/posts/2013/09/26/sorry_the_tunisian_sex_jihad_is_a_fraud
http://observers.france24.com/content/20131001-sex-jihad-hoax-questions-syria
http://www.spiegel.de/international/world/assad-regime-wages-pr-campaign-to-discredit-rebels-a-926479.html

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Iraanse (sjiitische) media op haar best: Leugens verspreiden over soennieten. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] strijdgroepen op de vaak christelijke of alawitische bevolkingsgroepen bleken te zijn verzonnen. De sexjihad, Sheikh Mohammed  Al-Arifi en veel…
  2. (hopeloos) Hoe sjiieten soennieten zwart maken. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] artikel is een vervolg op een vorig artikel dat voornamelijk ging over de vele honderden sjiitische (en atheïstische) leugens…
  3. Wedstrijdje liegen over ISIS begonnen! | Sjiieten-ONTMASKERD - […] soort leugens worden voornamelijk de wereld in geholpen door sjiitische media, waaronder Al-Mayadeen, PressTV, Al-Manar en Iraanse persbureaus. We…
  4. BREAKING: Valse nieuws in omloop omtrent het verplaatsen van de graf van onze Profeet (vzmh)! | Sjiieten-ONTMASKERD - […] We leven in een tijd waarin veel groeperingen met elkaar in oorlog zijn. Naast een fysieke oorlog is er…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *