Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Londen geeft Tehran een kado van 450M euro.

Dat Westerse regeringen beide ogen sluiten als het neerkomt op “mensenrechten” terwijl er geld valt te verdienen, is voor iedereen duidelijk.

Wij merken de laatste jaren echter dat steeds vaker miljarden euro’s vanuit het Westen richting Tehran wordt gestuurd. Deze transacties worden constant verhuld in een politiek sausje. Obama steunde de staatsterroristen in 2016 in Tehran met vele miljarden dollars om “4 gijzelaars vrij te krijgen“, nu betaalt het Verenigd Koninkrijk bijna een half miljard euro om een “Iraanse Britse” vrij te krijgen. 400 Miljoen Britse Ponden. Omgerekend in Euro’s is dat, zet je schrap:

€448.474.648,55

Genoeg voor het Iraanse regime om 500 liquidaties in het Westen te bekostigen.

Meer dan voldoende om topcrimineel “Ayatolla” Khamenei zijn welvaart te spekken tot 93 Miljard euro.

Om 10 transportvliegtuigen te leasen om een luchtbrug van Tehran-Damascus te bekostigen voor de komende 10 jaar. Arme Afghaanse Hazara-sjiieten worden door de regering misbruikt om namens de “Revolutie” arme burgers in Syrië te doden.

 

One Comment

  1. Iran en VS/SA/Israel vlag? Haha een aantal maanden geleden stond onze oranje aap Trump samen met de Saudier, handen op elkaar op een glazen magic bol voor een wapendeal van 100mil en de belofte om er voor Israel te zijn.

    Lekker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *