Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Nederland faciliteert bezoek Iraanse vicepresident en massamoordenaar!

Ali Asghar Moonesan, een van de vicepresidenten van de “Islamitische” Republiek Iran zal binnenkort een bezoek brengen aan Nederland.

Los van zijn rol binnen het dictatoriale regime in Teheran wordt Moonesan gelinkt aan de Revolutionaire Garde, de paramilitaire organisatie die verantwoordelijk is voor zowel het bloedige neerslaan van de Iraanse pro-democratiebewegingen als internationaal terrorisme.

De terroristensteuner zal met de burgemeesters van Utrecht en Leiden spreken, en staat er een bezoek aan de directeur van de Utrechtse Jaarbeurs op het conceptprogramma. Verder zal Moonesan in Leiden hotels en bedrijven in de toeristische sector bezoeken, en met mogelijke investeerders uit dat deel van het bedrijfsleven spreken, schrijft IRNA. De vicepresident is binnen het Iraanse regime verantwoordelijk voor Cultureel Erfgoed, Ambacht en Toerisme.

Deze man zal dus ons land bezoeken, kort na het neerslaan van pro-democratiebetogingen in heel Iran. Hierbij kwamen tientallen demonstranten om het leven en werden er duizenden gearresteerd. Internet werd door het bewind uitgeschakeld, zodat beelden de buitenwereld niet konden bereiken. Hebben ambtenaren in Den Haag, Utrecht en Leiden zitten slapen? Hebben zij tenminste onderzoek gedaan naar de (mogelijke) banden van Moonesan met de Revolutionaire Garde? Het zou een blunder van internationaal formaat zijn als Nederlandse burgemeesters en investeerders een agent ontvangen van een organisatie die de Amerikaanse regering als ‘terroristisch’ beschouwt en tegen welke zij sancties heeft afgekondigd. En die het belangrijkste wapen van het regime in Teheran is bij het neerslaan van vreedzame en democratische protesten. Lees heel het artikel via NIW.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *