Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

[OMG] Iraanse staatswebsite promoot pedofilie.

Wij staan voor rechtvaardigheid, realiteit en objectiviteit. Wij willen de mensen waarschuwen voor zaken waarvan ze (hoogstwaarschijnlijk) nog niet van op de hoogte zijn, zoals pedofilie in sjiitische literatuur.

De Iraanse leiders zijn zeer corrupt. De Iraanse bevolking wordt op dit moment zo goed als uitgehongerd; burgers hebben nauwelijks genoeg geld om brood te kopen. De prijzen voor medicijnen zijn voor de Iraanse “Henk” en “Ingrid” onbetaalbaar. Het land zelf is rijk aan grondstoffen, maar de burgers krijgen daar niets van te zien. Slechts een select groepje dat werkt voor de overheid heeft wat geld te besteden. Vaak zijn dit dan de familieleden van de zogenaamde ‘Ayatollahs’.

De ‘Opperste Leider’ van Iran, “Ayatollah” Ali Khamenei, bezit een geschatte waarde van niet minder dan 80 miljard dollar. Jazeker! Meer dan Bill Gates en Carlos Slim. Henk en Ingrid? Een dollar of 100. En dit noemt zich dan de “Teken van Allah”, een Ayatollah?! Een Leider van een zogenaamde “Islamitische” Republiek? Geen denken aan! In de toekomst zullen we een bericht publiceren dat de situatie van normale Iraniers schetst.

Geen wonder dat vooral Iraniërs besluiten om de “Islam” te verlaten, zoals Ehsan Jami en andere Nederlandse ‘ex-moslims’.

Terug naar het onderwerp pedofilie. Wat houdt pedofilie nou precies in? We kunnen stellen dat men seksueel contact met jeugdigen die nog niet geslachtsrijp zijn, pedofilie kunnen noemen. De meeste van ons zullen dit wel begrijpen.

Wat heeft pedofilie met het bovengenoemde Iraanse Regime en sjiisme te maken? Erg veel. De stichter van het huidige Iran, “Ayatollah” Khomeini, heeft zich in zijn leven meerdere malen schuldig gemaakt aan pedofilie. Het bekendste geval hiervan deed zich voor in Irak, waarbij een (goedhartige) sjiitische man besloot zijn 4 jarige dochter aan de “Opperste Leider” te geven voor enkele nachten. Wat zich toen heeft afgespeeld kunt u wel raden; wij vinden het in ieder geval te extreem om hier te plaatsen. Al met al was de vader ervan overtuigd dat de “Ayatollah” het wel beter wist dan hem, waarna hij dus instemde. De bodyguard van Khomeini was één van de mensen die dit voorval naar buiten bracht. Volgens sommige bronnen zou de vader van het meisje later hebben besloten om het sjiisme te verlaten, maar dit kan niet worden bevestigd.

De huidige leider van Iran, Ali Khamenei is dus zoals gezegd plaatsvervanger van Khomeini, die op zijn beurt de ‘contactpersoon’ is van de Mahdi (als we even het WIlayat-e-faqih systeem erbij halen). Khomeini is dus geen Henk, uit Henk en Ingrid, maar Geert Wilders himself!

 

Jodendom talmoed en Khomeini pedofiel

 

Nu heeft deze Khomeini, de man die in zijn leven smerige capriolen heeft uitgehaald, ook enkele boeken geschreven waarin hij zijn standpunten omtrent sex met baby’s en kindjes in heeft vastgelegd.

In het sjiitische boek Tahrerol Wasyleh (tweede editie, Qom, Iran, 1990, p241/2, onderwerp 12) lezen we het volgende:

‘Een man kan seksueel genot van een kind krijgen, zelfs als het om een spenende zuigeling (baby) gaat. Hij moet echter niet de ‘voorkant’ penetreren. De achterkant is wel mogelijk. Als een man toch besluit om de voorkant te penetreren, en het kindje gewond raakt, is diegene verantwoordelijk voor diens levensonderhoud van de rest van haar leven.’

Bewijs/Bron/Literatuur: Leader.ir (Iraanse staatswebsite) Shiaonlinelibrary Al-Shia.org Al-Mostafa.info (offline) Boekscanمسألة 12 – لا يجوز وطء الزوجة قبل إكمال تسع سنين، دواما كان النكاح أو منقطعا، وأما سائر الاستمتاعات كاللمس بشهوة والضم والتفخيذ فلا بأس بها حتى في الرضيعة،

Kwestie # 12
“Het is niet toegestaan om seksueel gemeenschap te hebben met een kind zolang zij niet de 9 jarige leeftijd heeft bereikt of dit nou om een tijdelijke of een permanente huwelijk gaat. Maar de andere vormen van vermaak, zoals strelen met lust, omhelzen en het wrijven van je lul (geslachtsdeel) tussen haar dijen, dan is daar niets mis mee, zelfs als zij nog een zuigeling is”.

DE TWEE BOVENSTAANDE UITSPRAKEN ZIJN WELLICHT HET MEEST EXTREME! ALLE TOP-GELEERDEN (khamenei, khomeini, khoei, sistani etc.) VAN DE SJIIETEN GAAN HIERMEE AKKOORD. REGELMATIG BESCHULDIGEN SJIIETEN ONS VAN HET VERSPREIDEN VAN VALSE INFORMATIE: DIT DOEN WIJ ECHTER NIET. AL ONZE INHOUD KOMT VANUIT SJIITISCHE LITERATUUR. ZO OOK DE BOVENSTAANDE PEDOFILIE-PROPAGERENDE UITSPRAKEN VAN DE SJIITISCHE ‘VADERS’ KHOMEINI & KHAMENEI. Voor bewijsvoering vanuit de OFFICIËLE website van de Iraanse Opperste Leider (Khamenei) kunt u kwestie 12 vertalen: PEDOFILIE.  De bovenstaande uitspraken waarin in feite sex met zuigelingen wordt toegestaan, wordt met consensus geaccepteerd volgens o.a. Sayed Muhammed Al Shirazi (twijfelachtig) . Dit staat tevens in ‘Al Urwa Al Wuthqa  V62, P 359 geschreven door Ayyatollah Sayyed Mohammad Kadhim Tabatabai. Ayatollah Sayed Kazem Al Yazdi heeft het eveneens overgenomen in ‘Al Urwa Aluthqa Kitab Al Niqah’. Groot Ayatollah Sayed Mohsen Al Hakeem in zijn boek ‘Al Mustamsak fi Shar7 al Urwa’ en Groot Ayatollah Sayed Ali al-Sistani in ‘Risala Minhaju as-Salihin’. Dit, beste mensen, dit is het sjjiisme… Wij vragen de sjiieten om hier afstand van te nemen.

De meest belangrijke sjiitische website al-islam.org (‘Ayatollah’ Sayed Al-Sistani) bevat eveneens pedofiele sjiitische fatwa’s (uitspraken). Stuk 2149 stelt bijvoorbeeld, dat “Wanneer een sjiitische man een nikah (huwelijk) sluit met een meisje dat de pubertijd nog niet heeft behaald, hij geen geslachtsgemeenschap met haar mag hebben totdat zij negen (9) jaar oud is geworden. Wanneer de man tóch sex met haar heeft, is zij niet meer verboden voor hem wanneer zij eenmaal de pubertijd heeft behaald. Het is beter voor de man om voor de zekerheid van haar te scheiden.”

 

Beste lezers, dit verzinnen wij niet. Nota bene de officiële website van Iran’s Opperste Leider bevat deze sjitiische fatwa’s! Dit valt onmogelijk goed te praten.

 

 

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. BREEK: Iran voert heimelijke nachtelijke terreurvluchten uit. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] Het Iraanse regime heeft in 1980 een verbond gesloten met voormalige dictator Hafez Al-Assad (bekend van de massaslachting op…
  2. Khomeini is ineens weer springlevend, aldus de Volkskrant. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] Over pedofilie gesproken: zijn sjiitische fatwa’s kunnen we nog gewoon teruglezen op de officiële Iraanse staatswebsite. “De Revolutie moet…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *