Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Rotterdam 1940 – Aleppo 2016 (Hitler en Assad)

Ontsnapt aan de dood. Dat gevoel heeft Eva Pilon-Schuyt (1920) haar hele leven gehouden. Bij het bombardement van Rotterdam valt een bom in een schuilkelder op de plek waar ze net daarvoor zat. In shock rent ze op die 14e mei 1940 door de straten van Rotterdam. Wat uren lijkt te duren is in drie kwartier een feit. Rotterdam ligt in as.

De wereld kijkt toe hoe bijna een miljoen onschuldige Syrische burgers worden gedood door Assad, Poetin, sjiitische terroristische entiteiten uit het buitenland en de stilte van u. Vrouwen, kinderen en zelfs baby’s worden zonder pardon bewust als doelwit geselecteerd door de Russische straaljagers terwijl de VS een oogje dichtknijpt. Rotterdam, Auschwitz, Beiroet, Srebrenica, Fallujah, en nu Aleppo?

De genocide

Bijna honderdduizend sjiitische terroristen (gesteund door de regeringen van Libanon, Irak en Iran) worden overgevlogen naar Syrië om namens het sjiisme te strijden en de zogenaamde “terroristen” uit te schakelen. Veel mensen trappen er nog in. “Assad is een betere optie dan IS!”. Fout. Geen van beide. Assad is verantwoordelijk voor de dood van ruim 500.000 Syriërs, IS 15.000. De oplossing? Geef Syrië terug aan de Syriërs. Trek alle buitenlandse strijders terug uit Syrië en laat de Syriërs het zelf oplossen.

Dat was bijna gelukt in 2015; Assad verloor massaal grondgebied toen het zelfs de elitetroepen van Hezbollah de FSA-commandotroepen het in Aleppo zelfs moesten afleggen van de Syriërs. Wanneer zelfs de eigen soldaten van Assad besloten hebben om aan de zijde van de bevolking te gaan staan (vorming FSA), moet het voor elk ander duidelijk zijn: Syriërs moeten Assad niet (~10-15% van de bevolking daargelaten).

Hezbollah had tijdens haar mediaoptredens altijd een grote mond tegen het “grote kwaad Israël”, maar de moslims weten wel beter… Hezbollah zet alles op alles om de überterrorist Assad te verdedigen. Ariel Sharon draait zich om in zijn graf. “Waarom strijdt Hezbollah zo hard tegen de Syrische burgers, maar niet tegen ons, de zionisten?” moet hij zich nu afvragen.

“Waarom strijdt Hezbollah zo hard tegen de Syrische burgers, maar niet tegen ons, de zionisten?” Ariel Sharon

stop rusland in syrie

 

Syrie wordt Rusland

baby-cry

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *