Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Rusland verbergt emblemen gesmokkelde militaire vliegtuigen in Syrië!

Rusland strijdt op dit moment samen met Iran, het dictatoriale regime van Bashar Al-Assad en sjiitische terreurgroepen tegen de gematigde oppositie in Syrië. Rusland heeft lak aan het lot van de Syrische burgers; zij wil slechts haar eigen machtsbasis (Tartus) in het Midden-Oosten behouden, en Bashar had hem natuurlijk beloofd dat dat in ruil voor militaire steun kan worden geregeld.

Rusland trachtte haar acties grotendeels verborgen te kunnen houden voor de gemiddelde wereldburger door enkele luchtvaartsystemen (waaronder transponders) te manipuleren. Hierdoor bleef het in de eerste dagen van de Russische aanwezigheid in Syrië onduidelijk waarmee zij bezig waren. Pas nadat satellietfoto’s opdoken waarop goed te zien was dat Russische straaljagers in Latakia aanwezig waren, werd het duidelijk dat Rusland de genocide in Syrië zou continueren.

In de eerste instantie (op 22 september 2015) vloog een Antonov-124 vrachttoestel vanuit Rusland via Iran naar Syrië. Het vliegtuig maakte echter een tussenstop in Iran, wat zeer ongebruikelijk is voor het vrachtvliegtuig gezien de An-124 beschikt over een zeer grote reikwijdte. Nu zijn we er achter gekomen dat de An-124 in het geheim vergezeld werd door een aantal Russische straaljagers die op hun beurt wel een stop nodig hadden in Iran om brandstof bij te tanken. Deze geheimzinnige vluchten zijn een aantal keer herhaald totdat het eskader in Latakia compleet was.

5130-su35-902zip-9-img-288-23015-41

Russische opbouw in Syrië

Rusland heeft haar logistieke touwtjes (net als in Oekraïne) goed in handen. In Syrië zijn in totaal de volgende ~40 gevechtsvliegtuigen gestationeerd:

  • 6 Sukhoi Su-34
  • 12 Sukhoi Su-25
  • 4 Sukhoi Su-30SM
  • 12 Sukhoi Su-24M
  • 10 Mi-24PN Aanvalhelikopters
  • 2 Mi-35M
  • een aantal Mi-8AMTSh

Ook vracht- en tanktoestellen waaronder de Antonov An-124, Il-76 en Il-78 worden regelmatig gespot op Latakia Airport.

Straaljagers gestript van rozetten (logo’s)

De Russen hebben de rozetten van de gedetacheerde straaljagers overgespoten om herkenning te voorkomen. Hierdoor zal, voor het geval een Russische straaljager uit de lucht wordt geschoten, het moeilijker worden om te achterhalen of het vliegtuig van de Syrische of Russische luchtmacht afkomt; tenzij het natuurlijk om de Su-34 gaat, aangezien de SyaF hier niet over beschikt.

Suhkoi_Su-34_Fullback_05_red

 

De Russische roundel (ster) is verwijderd.

De Russische roundel (ster) is verwijderd.

 

Inzet clustermunitie en onnauwkeurige wapens

Bij de aanvallen op dichtbevolkte gebieden wordt regelmatig clustermunitie ingezet. De onontplofte clusters ontploffen vrijwel altijd wanneer kinderen ermee aan het spelen zijn, wat vaak eerder is gebeurd in Palestina, Afghanistan, Somalië en Syrië. De Russen overtreden hierdoor vele internationale humanitaire verdragen waardoor de rechten van de mens worden geschonden.  Op beelden die zijn vrijgegeven door het Russische Ministerie van Defensie is goed te zien dat clustermunitie is ingezet bij meerdere bombardementen. Ook worden onnauwkeurige conventionele bommen gebruikt waardoor burgerslachtoffers vallen (Time.com).

De Israëlische luchtmacht hield de Russische vliegbewegingen in de gaten

Sinds mid-september houdt de IAF (“Israëlische” luchtmacht) het Syrische luchtruim goed in de gaten. Israëlische G550’s, uitgerust met geavanceerde Early-Warning systemen, voeren verkenningsvluchten uit voor de Libanese kust om zo inzicht te krijgen in de Syrische luchtruim. Poetin heeft al te kennen gegeven dat zij alle luchtbewegingen van te voren zullen delen met de IDF zodat ook de zionisten op de hoogte zullen zijn van de Russische activiteiten in Syrië. Assad, Poetin en Netanyahu: 1 team, 1 taak.

IAI

De IAI G550 Nachson Aitam CAEW met 2 S- en 2 L-band antennes

Syrie wordt Rusland

Welke grote veranderingen kunnen de komende weken plaatsvinden?

Wij verwachten dat de situatie de komende weken in Syrië drastisch veranderd. We hebben de drie grootste veranderingen voor jullie opgesomd:

1: Door de Russische aanvallen op gematigde Syrische FSA rebellen in Syrië zullen steeds meer FSA rebellen zich aansluiten bij extremistische rebellen omdat het Westen niet genoeg druk uitoefent op Rusland. Ook zijn bij de aanvallen vooral burger, vrouwen en kinderen gedood (Idlib, Homs, Hama, Damascus en Latakia) en haast geen “terroristen”.

Door de Russische aanvallen op Syriërs zullen vooral Uzbeken, Dagestanen, Krimeanen, Georgiërs en Tsjetsjenen uitreizen naar Syrië om zich in te zetten tegen de Russen. In Rusland zelf is de kans groot dat Poetin grote problemen zal krijgen in de zuidelijke gebieden, al is het maar om de doodgewone reden dat een zeer groot deel van de Russen tegen de Russische inmenging is in Syrië.

2: China zal net als Rusland deelnemen aan de luchtaanvallen op Syrië. Wij verwachten dat de Chinese luchtmacht nog deze weken zal beginnen met haar aanvallen op de rebellen. Hierbij zal China Syrië als een testbed zien voor haar nieuwste straaljagers van eigen makelij, waaronder de Shenyang J-10 en J-15 (Su-33).

3: Nu Arabische landen hebben gezien dat de Syrische burgers en rebellen op de meest wrede manieren worden aangevallen, zullen zij niet stil blijven zitten. Qatar en Saudi-Arabië zullen de gematigde rebellen op kleine schaal zeer zeker voorzien van Manpads (grond-lucht raketten) waarmee Russische toestellen kunnen worden neergehaald, aangezien zij tijdens hun sorties vliegen op een hoogte van 2 tot 5 kilometer.

De rebellen beschikken al een tijdje over Manpads, maar die zijn niet geavanceerd genoeg om zo hoog te vliegen waarbij zij tegelijkertijd de raketafweersystemen van de MiG’s en Sukhoi’s kunnen misleiden. De geavanceerde Sukhoi’s zijn hoogstwaarschijnlijk uitgerust met KNIRTI SPS-171 / L005S Sorbtsiya-S ECM’s waardoor de grond-lucht raketten van de lagere regionen niets uit zullen halen.

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *