Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Rusland’s genocide op de Syrische bevolking: clusterbommen

Rusland poogt met mede-dictaturen en terroristen (Assad, Iran, Hezbollah, Israël, ISIS) alle tegenstanders op een wrede, inhumane manier uit te roeien.

Voor Syrië wil Rusland een oud gebruik in “ere” herstellen: Platbombarderen, Grozny-style. Alle burgers moeten dood. De burgers moeten zo bang worden, dat zij niets meer durven te doen, neen, niet eens meer anders durven te denken dan de dictators Assad en Poetin!

Rusland heeft in Syrië in slechts enkele maanden al meer burgers gedood dan ISIS in heel haar bestaan. Rusland richt zich specifiek op burgerdoelen zoals ziekenhuizen (vandaag 3), markten en dunbevolkte gebieden.

Natuurlijk ontkent Rusland dat zij in Syrië burgers hebben gedood, dat zij ziekenhuizen hebben geraakt en dat zij clusterbommen hebben ingezet. Het zou ook wat: Poetin die toegeeft dat hij MH17 uit de lucht heeft geschoten!

Vandaag, 15 februari 2016, zijn er duidelijke beelden opgedoken van de laatste Russische aanvallen op Hreitan (Aleppo). Russische SU-34 straaljagers hebben een dichtbevolkt gebied bestookt met clustermunitie; iets dat volgens het oorlogsrecht verboden is. Hoeveel Syrische vrouwen, kinderen en ouderen zullen hierdoor sterven?

 

stop rusland in syrie

Syrie wordt Rusland

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *