Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Russisch terreurtoestel stort neer, Syriërs opgelucht.

Een Russisch militair toestel met daarin een orkest, soldaten en journalisten is neergestort in Rusland. Het toestel was onderweg naar Syrië, waar Rusland samen met Assad en Iran een genocide uitvoert op de onschuldige Syrische burgerbevolking.

In Syrië zet Rusland oude voorraden in om de burgers te bestoken; ook de allernieuwste wapens worden gebruikt om de burgers en FSA/opstandelingen te doden. Wapens die door internationale verdragen zijn verboden worden ook ingezet, zoals chemische, thermobarische en biologische wapens. De Russische regering trekt zich niets aan van de internationale wetgeving omtrent oorlogsvoering.

Hiermee maakt de Russische regering zich schuldig aan het uitvoeren van een genocide op de Syrische burgerbevolking. Zij schaart zich hierbij naast andere terroristen zoals Iran, Assad, Hezbollah en terreurmilities waar dan ook ter wereld. We hopen dat alle andere militaire terreurvluchten boven Syrië eenzelfde lot zullen ondergaan. Ook het verlenen van ondersteuning aan terrorisme valt onder de noemer terrorisme.

Aan boord bevonden zich ook journalisten en cameramensen die werkzaam waren bij leugenachtige Russische (staats)media waarbij men propaganda niet schuwt. Naast de 64 leden van het koor waren ook nog acht (hoge) militairen aan boord, en anderen onder wie de directeur van het Ensemble, Valéri Khakhilov, acht bemanningsleden, negen journalisten, twee hoge functionarissen en Elizavéta Glinka, de verantwoordelijke van een in Rusland erg bekende liefdadigsheidsinstelling.

Orchestra voor soldaten die babys en kindjes vermoorden? HA! NEEN!

64 Leden van het orkest zouden in bezet-Syrië een orkest geven aan de Russische terreursoldaten die bloed aan hun handen hebben. Nee, nee, nee. Doe dat nou niet. Wie terroristen steunt is één van hen. De Russische bezetters in Latakia moeten het nu doen zonder muziek en instrumenten, maar met de SOS-morsecode. Piep, piep-piep-piep, piep.

Hoe noem je een vliegtuig dat kan zwemmen? Een snorkest.

 

Rusland voert een genocide uit op de Syrische burgerbevolking

De wereld staat erbij en kijkt ernaar. De VN doet niets om de burgers in Syrië te beschermen; in 6 jaar zijn bijna 1 miljoen onschuldige burgers gedood door Assad en zijn terroristen. De soennitische burgerbevolking wordt massaal uitgemoord door sjiitische terreurgroepen die mede door Iran in Syrië worden ondergebracht.

Rusland strijdt niet tegen “terreur” of “IS”, maar tegen de FSA en voor de dictator

We hebben allemaal kunnen zien hoe de Russische luchtmacht in Syrië terreurgroep IS vrij spel geeft, maar de FSA (oppositie) massaal van de kaart veegt. Rusland heeft baat bij een sterk IS omdat zij de wereld kunnen wijsmaken dat zij in Syrië zijn om Assad te beschermen tegen IS.

Rusland is verantwoordelijk voor alle burgerdoden in Syrië sinds 2015

Het zal velen gek in de oren klinken, maar Rusland heeft in 1 jaar meer burgerdoden op haar geweten dan IS en Jabhat Fath al Shaam bij elkaar tijdens hun hele bestaan. (bron: UNHCR, SNC) Zonder de steun van Rusland aan Assad zou Assad al eind december 2015 zijn gevallen, waarna het democratisch proces in Syrië zou kunnen beginnen. Je kunt zonder twijfel stellen dat alle burgerdoden hierdoor op het rekest van Rusland komt te staan.

Moslims en Syriërs moeten niets hebben van het communistische Rusland

Rusland haar aanwezigheid in Syrië wordt niet gewaardeerd door de moslims waar dan ook ter wereld. Met de hulp van Rusland aan Assad wordt nogmaals duidelijk dat Assad niet kan overleven zonder buitenlandse hulp. Syriërs moeten niets van Iran! Syriërs moeten niets van Hezbollah! Syriërs moeten niets van Rusland! Syriërs willen vrede!

Koekje van eigen deeg?

Op de sociale media klinken mensen vooral opgelucht; moslims en niet-moslims reageren opgetogen. “Rusland heeft de burgers in Syrië afgeslacht, God heeft onze smeekgebeden verhoord!” (Alaa D., Facebook)

“Waar zou je meer om moeten treuren? Een vliegtuig dat neerstort of de duizenden slachtoffers in Syrië waar dit vliegtuig naartoe ging.” (Naomi M., Facebook)

Rusland, trek je terug

Rusland voert sinds haar ontstaan een massale oorlog tegen andersdenkenden. In Rusland worden moslims die het niet eens zijn met de regering opgepakt of uitgemoord, zoals we hebben kunnen zien in de vele oorlogen in het zuiden van Rusland. Rusland heeft lak aan mensenrechten en doet er klaarblijkelijk alles aan om zich als de stoere bikkel te portretteren. In 2014 werden bijna 200 landgenoten uit de lucht geschoten toen Russische militanten vlucht MH17 met een BUK-M1 raket hebben neergeschoten. De VN staat erbij en kijkt ernaar. Rusland moet stoppen met haar inmenging in moslimlanden en zich onmiddellijk terugtrekken. Het is overduidelijk dat de Russische Terreurstaat niets anders dan dood en verderf aan het zaaien is in moslimlanden en hierbij allieert met terreurentiteiten zoals Hezbollah, Assad (babymoordenaar) en het Iraanse regime.

 

One Comment

  1. rusland moet echt stopen met oorlog, orospo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *