Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

S.E.P. Sjiitische Educatie Project

S.E.P. Sjiitische Educatie Project

Wat is S.E.P. of SEP?

S.E.P. (SEP) staat voor het Sjiitische Educatie Project. SEP is door enkele extremistische sjiieten opgericht om zich te keren tegen alle andere geloven op de wereld, maar vooral de gematigde sjiieten en de soennieten.

Gematigde sjiieten vs SEP

De extremistische sjiitische leden van SEP hebben er hun werk van gemaakt om gematigde sjiieten te kleineren en vernederen. De gematigde sjiieten moeten niets weten van de extremistische uitingen van de leden van SEP.

Soennieten vs SEP

De mainstream soennieten worden gemarginaliseerd en gediscrimineerd door de sektarische personen achter SEP. Hierbij is niemand, in het bijzonder SEP zelf, bij gebaat. Met de haatzaaiende berichten over soennieten maken zij het alleen maar moeilijk voor anderen om serieus te worden genomen.

Sjiisme Ontmaskerd over SEP

Sjiisme Ontmaskerd roept alle leden en volgers van SEP op om deze haatdragende sekte te verlaten en zich aan te sluiten bij de traditionele islaam. De traditionele islaam is een geloof van gematigdheid en respect.

SEP maakt zich schuldig aan het lasteren, de verspreiding van haat tegen soennieten en gematigde sjiieten en niet-gelovigen. Ook laat SEP zich vaak discriminerend uit tegen Arabieren, Soennieten en Koerden.

Wij raden alle leden en volgers van SEP aan om kennis op te doen over de Ware islaam, namelijk die van de sunnah zoals ook alle leden van de Ahlelbayt (AS) dat hebben gedaan. Bezoek hiervoor onder meer www.sunni-instituut.nl , www.icimleiden.nlwww.risala.nl , www.Al-Yaqeen.com en www.vraagislam.nl

Het sjiisme

Het sjiisme is een stroming dat net als talloze andere (afgedwaalde) stromingen vele jaren na het begin van de islaam is ontstaan. De sjiitische fundamenten keren zich volledig van de islamitische leer af. Op onze website kunnen de leden van SEP zich verder inlezen over de religieuze onjuistheden van hun religie.

 

 

S.E.P. Sjiitische Educatie Project BANNER

S.E.P. Sjiitische Educatie Project BANNER

S.E.P. Sjiitische Educatie Project LOGO

S.E.P. SEP Sjiitische Educatie Project SJIIETEN SJIISME SHIISME

Youtube: Sjiitische Educatie Project

Instagram: sjiitische_educatie_project