Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Saudi Arabie: Klaar voor oorlog tegen Iran.

Iran heeft de afgelopen weken gedreigd met het afsluiten van de straat van Hormuz. Als reactie heeft de Amerikaanse Fifth Fleet verklaard dat het afsluiten van de Straat gezien zal worden als een oorlogsverklaring. Na de militaire vertoningen van Iran in de Straat van Hormuz heeft Prins Turki al-Faisal te kennen gegeven dat Saudi Arabie bereid is om zijn interesses te verdedigen, zelfs als dat een oorlog teweeg moet brengen.

Ondanks dat het westen probeert om de olieprijzen te stabiliseren, gooit de KSA even roet in het eten om de spanning nog een beetje op te drijven. Samen met de andere Golf landen staan ze klaar om gezamenlijk elke agressie af te slaan.

Als het binnenkort daadwerkelijk zover komt, zal dat niet alleen betekenen dat de olieprijs een gat in de lucht springt; het Midden-Oosten zal voor het eerst in jaren weer echt ontploffen.

 

 Iran’s leiders staan bekend om hun grote mond, maar laten we eens even kijken hoe het daadwerkelijk is gesteld met Irans “krachtige machine”. De laatste deccenia heeft Iran niets of niemand aangevallen; ze doen alles via de backdoor. Saudi-Arabie daarentegen houdt zich wel aan zijn woord. Dreig je Saudi-Arabie vanaf het zuiden te penetreren? -Oorlog tegen de Houthies. Dreig je met het omverwerpen van een bondgenoot van Riyadh? -Leger wordt gedetacheert in Bahrain. Wie is hier de leugenaar?

 

8 Comments

 1. Iran, slaaf van Israel gaan ten onder.

 2. De tijd van onderdrukking is over! Iran gaat voelen.

 3. Dwazen hier.

  • Wat wij niet tolereren zijn mensen die hun propaganda willen verspreiden i.p.v. de waarheid willen inzien. Dat is het verschil. AlhamdoeliAllah keren de meeste mensen zich weer snel af van het Sjiisme, tenzij ze het van hun “voorouders” hebben meegekregen.

   Door je laatste statement heb je jezelf (volgens sommige geleerden) van de Islaam verwijdert.. jullie doen er HEEL makkelijk over zonder enig idee wat je woorden met je ziel kunnen doen.

   Er is maar 1 vijand van de AHlulbait: de mensen die ze zwart maken, en zeggen dat ze hen volgen maar dat NIET doen. De enige die de AHlulbait volgen zijn de Sunnieten inshaAllah, zoals het hoort. Geen verheerlijking, geen kuft/shirk, geen andere goddelijke toeeigeningen.

   Moge Allah jullie en ons leiden. De dawa gaat DOOR en harder dan ooit.

 4. Ja niemand houdt je tegen om niet door te gaan.

  Het is raar hoor, om van de Ahlalbait te houden en tegelijkertijd ook van hun vijanden te houden.

  Viva Iran!

  • Als je een beetje logica zou gebruiken, snap je waar ik het over heb.
   Gewoon een paar simpele vragen, waarbij ik je dus vraag om logisch na te denken. Deed Ali DATGENE dat jullie, sjiieten vandaag de dag doen? Ja of Nee? Vierde hij Ashora? Aid Mawlid? Zelfkastijding? etc etc?

   Toen Ali de “baas” was tijdens zijn Khalifaat, en de andere Khulafaa dus dood waren,.. volgde hij nog steeds de Profeet. Hij zei niet “Ik ben Sjiiet” of hij deed jullie dingen van nu niet, daarentegen: hij stak de mensen die Ali aanbaden/verhieven tot God in de fik.

   Ali noemde zijn 2 zonen naar 2 Khaliefen die hem voor gingen, en trouwde zijn Dochter met Abu Bakr… Akhi dit is niet de eerste keer dat ik zoiets zeg maar de hele wereld snapt waar het om gaat behalve jullie. Ik doe dit niet voor cash, maar alleen om jullie naar de waarheid te leiden inshaAllah.

   Ik weet dat het moeilijk is om te “bekeren” naar de Ahlu Sunnah Wa Djamaa3a, maar je zult merken dat daarin niets ontkrachtbaar is, terwijl het Sjiisme zelf al honderden jaren geleden ontkracht is…

   Iran voor het leven. 🙂

 5. @ admin

  Sahbie je gaat bij je eerste zin al de fout in 😉
  Ashora bestond in de tijd van ali niet.

  WANT. Imam hussain is een martelaar en sinds die dag herdenken mensen hem als een martelaar die voor het geloof is gestorven.

  Daarnaast ik ben geen pro iraanse fanatiekeling, maar het feit dat jullie het iraanse defensie systeem onderschatten is een gebrek aan een dagelijkse portie nieuwsfeiten.
  En hierop volgend is dat de meeste soennie staten geregeerd worden door prinsen of families die door het westen worden gesteund. Zie de veilig gestationeerde amerikaanse bases in saudie,kuwait,bahrain etc.

  Je kunt oorlog voeren voor een ideaal of omdat je verplicht wordt. Dat eerste zal iran de glorie geven in de oorlog tegen de wahabisme en het westen.

  Muchos gracias

  EDIT ADMIN: Oops? Wat zeg je nu. :O Mijn vraag is dan: waarom doe je dingen, binnen het geloof, die er niet huishoren? Er zijn honderdenduizenden Islamitische Shuhadaa’ , die wij als moslims respecteren, en de Djannat Al FIrdaws toewensen. Wat jullie doen gaat echter het boekje te buiten. Wat zei de Profeet Salla Allahu 3alayhi wa sallam, over mensen die zichzelf pijnigen? Wat deed Ali, Radia Allahu 3anhu, met mensen die hem aanbaden? Etc, etc etc… Het is jammer dat dit vroeger is gebeurd, maar met al jullie “getreur, gejank, geslaan en het uitschelden” zullen jullie niets bereiken.

  Onderschatten wij het iraanse defensie systeem?! Over welke defensiesysteem heb je het eigenlijk? De S-200 die uit de jaren 70 stammen? De “Saegeh” namaak F5 straaljager, uit 1960’s? De enige wapens die een kleine bedreiging kunnen vormen voor de GCC zouden de Tor-M1 en S-300’s zijn, maar zelfs die zullen worden uitgeschakeld zodra ze worden aangezet door de AGM-88’s. In het ERGSTE geval zullen bijvoorbeeld Saudi Arabie, Qatar en de UAE worden geraakt bij een openingsaanval door massale onbestuurde raketlanceringen door Iran, maar na 1 of 2 golven is het gedaan met ze. (Zelfs Israel’s “Iron DOME” kan Hamas zijn rakketten niet tegenhouden) Bahrain of Addammam zullen de Iranezen niet snel aanvallen, aangezien er nogal wat sjiieten wonen. Nog een tip voor je: onderzoek eens de Saudische lucht verdedigingssysteem op, je vindt geen betere in de wereld. Tot slot wil ik je vertellen dat de burgers van Saudi Arabie veel eerder de wapens op zullen pakken tegen Iran dan Iranezen zelf, aangezien de Iranezen worden onderdrukt. Éen kleine aanval BUITEN Iran zal iran haar kop kosten omdat de bevolking haar kansen niet zal laten liggen.

 6. Geloof me, Iran-Irak oorlog zegt wat anders. Zelfs moeders hadden wapens in khorramsar. En al die Saudi’s zullen hun land ontvluchten leer iets over de geschiedenis.

  EDIT ADMIN: Ten tijde van de Iran-Irak oorlog was Saddam Hussein, rahimahuAllah een van de weinigen die wist wie sjiieten waren. Nu weet 80% van de Ummah wie ze zijn; maak je hier dus geen zorgen over!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.