Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Sheikh Ahmed Al-Aseer Al Husseini – De Leeuw uit Libanon

De Sheikh
Ahmad Al-Aseer (voluit: ‘Sheikh Ahmad Al-Aseer Al Husseini’ mei 1968, Sidon, Libanon), is een Imam in Libanon. De afgelopen jaren krijgt de sheikh steeds meer aanhang in zowel binnen en buitenland.

Libanon
Libanon is een land dat veel interne problemen ent. Kortgezegd komt het erop neer, dat je Libanon in drie grote kampen kunt opdelen:

  • Soennieten (Libanees)
  • Soennieten (Palestijnse vluchtelingen)
  • Sjiieten (Amal, Alawieten & Hezbollah)
  • Christenen/Druzen

Door tal van burgeroorlogen, is het land erg verdeeld. De overheid is vooral gebaseerd op een mengelmoes van alles behalve de soennitische burgers, terwijl vooral de Palestijnse soennieten van alle kanten worden aangevallen.

Niet door de Zionisten of Israël, maar door Hezbollah en het LAF (Lebanese Armed Forces). De soennieten worden erg veel onderdrukt, maar slechts weinigen durven erover te praten. Mensen die dat wel doen, worden vroeg of laat geëlimineerd door Hezbollah (Hariri, tegenstanders Hezbollah).

Het Leger bestaat vooral uit sjiieten en christenen. Onofficieel heeft Hezbollah een sterkere leger; deze twee legers strijden waar nodig tegen de Ahlul Sunnah (moslims) in Libanon.

De Sheikh, is één van de weinige Soennitische sprekers die zich uitspreekt TEGEN Hezbollah. Hezbollah heeft Libanon kapot gemaakt; de Christenen en Druzen kiezen vrijwel altijd noodgedwongen de kant van Hezbollah, omdat ze anders hun leven niet meer zeker zijn door eventuele represailles door Hezbollah.

Iedere Libanees wenst niets liever dan dat de Iraanse terroristenleider Hassan Nasrullat met zijn Hezbollah vernietigd worden.

Fadl Shaker
Fadl Shaker was een Libanese zanger die erg bekend is in het Midden-Oosten. Hij had veel muziekhits op zijn naam staan, maar rond 2010 heeft hij muziek afgezworen. Sindsdien is hij samen met Ahmad al-Aseer een fervente verdediger van de vrijheid in Libanon. Samen zijn ze vaak te vinden in de Bilal Ibn Rabah-moskee in Saida, Libanon. Familieleden van beide moslimbroeders zijn al gedood door de terroristische Libanese overheid en diens verwanten (Hezbollah/Amal).

Bilal Ibn Rabah-Moskee & Saida, Libanon.
Sheikh Ahmad Al-Aseer is Imam in de Bilal Ibn-Rabah Moskee in Saida, Libanon.

Syrië (2011 en later)
Sheikh Al-Aseer liet de wereld weten welke misdaden leden van Hezbollah aanrichtten in Syrië. De enige die zich in het openbaar tegen Hassan Nasrullah durfde te uiten, was hij! Terwijl Hassan Nasrallah in Syrië een genocide aan het plegen is, praat Nasrallah zoals altijd over ‘toenadering’ met de soennieten. Taqiyyah, iemand?

Libanon (2013)
In Saida werden huizen belegerd door leden van Hezbollah. Deze huizen werden gebruikt door onder andere sluipschutters van Hezbollah om de Ibn Rabah Moskee aan te vallen.

De Sheikh accepteerde het niet meer dat dit mogelijk was, en verdedigde zichzelf met zijn achterban.

1011075_379976532103973_400106158_n

Sheikh Al-Aseer deelt rozen uit aan soldaten van het Libanese Leger. (pre-2013)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *