Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

SHIA KINDEREN


Hallo lieve kindertjes! Welkom bij de leukste website ter wereld. 

Op deze website ga je heel veel leren over de Ahlalbayt (radiaAllahu 3anhum) , de Profeet (Salla Allahu 3alayhi wa Sallam), en de Islam!
Je pappa en mamma hebben je al waarschijnlijk erg veel verteld over de “Islam”, maar als je een sjiiet bent, dan is er een grote kans dat de informatie die je hebt gekregen niet klopt.  😥

Het is moeilijk voor je als kind om tegen je ouders in te gaan, maar we adviseren je om het toch te doen. Wat sjiieten doen bij elkaar is niet goed. Ze liegen heel veel over belangrijke personen in de Islam. Dit kan soms zelfs zo erg zijn dat je geen moslim meer bent! Omdat wij willen dat iedereen naar de hemel gaat, moet je verder lezen. Ze (onwetende sjiieten zonder kennis) laten je bloeden voor niks, daardoor gaan kinderen als jij huilen! Het is verboden (haram) in de Islam om deze slechte dingen te doen, omdat het bid’a zijn (vernieuwing).

Bloed

Dit jongetje moet bijna huilen omdat dit niet goed voelt.

 

 

 

Vaak moet je perse van je ouders mee naar de Husseyniaat om Ali te aanbidden, en om liedjes te zingen. Dit is eigenlijk niet helemaal correct. Je moet namelijk de Islam volgen van de Profeet!  😀

In de Islam heb je 5 zuilen. Er zijn ook 6 zuilen van Iman. De andere belangrijke dingen in de Islam zijn bijvoorbeeld dat je van de Profeet houdt, maar ook van zijn Sahaba, oftewel zijn metgezellen (vrienden). De vrouwen van de Profeet zijn ook erg belangrijk om lief te hebben, omdat het de Moeders van de Gelovigen zijn. Als je een gelovige wilt zijn moet je dus de vrouwen van de Profeet op de juiste manier eren.

Als je een islamstudie wilt volgen kun je aan je pappa en mamma vragen of ze je hier willen inschrijven: LEER ISLAM 

 

 

Mocht ik het correct hebben dan komt dit vanwege Allaah ‘azza wa djal. Mocht ik het verkeerd hebben dan komt dit door het slechte van mij en de shaytaan.

SoebhanakAllahoemma wa bihamdik, ashadoe anla ilaaha illa ant, astaghfiroeka wa atoeboe ilayk.

Wa aleikumssalaam.

umm khadija (een lieve vrouw)