Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Sjiitische terrorist doodt een imam tijdens zijn gebed in de Filipijnen.

Imam Nuh Caparino werd op 27 november 2016 tijdens het nachtgebed gedood door een sjiitische terrorist in de Filipijnen. Caparino bekeerde zich tot de Islam in Saudi-Arabië. Hij werd later vooral bekend om zijn liefdadigheidsinspanningen en tot het oproepen naar Allah. Honderden mensen zijn door zijn toedoen bekeerd tot de islaam. Moge Allah de imam genadig zijn en de terroristen straffen.

“Omar, de tweede moslimleider (Khalief) heeft Perzië veroverd en de islaam naar Perzië (Iran) gebracht. Hij werd gedood door een majoosi (vuuraanbidder). Vandaag werd een broeder die opriep gedood door een sjiiet.”

Sjiitische (georiënteerde) terroristen staan erom bekend soennieten op de meest laffe wijzen te doden. In Syrië worden foetussen in de baarmoeder van hun moeder gedood door sjiitische Hezbollah-strijders. In Irak worden mensen met een soennitische naam levend verbrand of gedood (vooral tijdens de sektarische oorlog na 2003). In Iran worden soennitische predikers geëxecuteerd omdat zij oproepen tot het monotheïsme. Abu Lu’Lu’ Al Majoosi heeft Umar ibn Khattab رضي الله عنه tijdens zijn gebed gedood.

imam-gedood-door-sjiitische-terrorist

moord

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *