Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Sjiitische terrorist Rafsanjani hoort thuis in de hel!

Rustige dood voor een misdadiger is geen gerechtigheid.

De Iraanse oud-president Rafsanjani heeft nooit rekenschap hoeven afleggen van zijn vele misdrijven.

De 82-jarige Akbar Hashemi Rafsanjani was de belangrijkste vertrouweling van “ayatollah” Khomeini toen die in 1979 zijn gewelddadige “zogenaamde Islamitische Staat” vestigde in Iran. Hij was samen met de huidige opperste leider Khamenei prominent lid van de Raad van de “Islamitische Revolutie”, die was belast met de overgang naar de nieuwe staatsvorm.

Rafsanjani was verantwoordelijk voor verschillende massamoorden, misdaden tegen de menselijkheid en executies. Iraniërs die er een andere denkwijze op nahielden dan het regime moesten dood, samenwerken met Israël was tijdens de Iran-Irak oorlog geen probleem en kinderen werden mede door Rafsanjani de dood in gestuurd.

“Als voorzitter van een speciaal comité voor de coördinatie van bijzondere operaties, was hij verantwoordelijk voor de vele terreuraanslagen op dissidenten, kritische journalisten en mensenrechtenactivisten in en buiten Iran. Zo werd hij (samen met Khamenei) in 1997 in het Mykonos-proces door de Duitse rechters schuldig bevonden als opdrachtgever van de moord op vier Koerdische leiders in Berlijn. Hij had ze naar een Grieks restaurant laten lokken om zogenaamd te onderhandelen over meer zelfbeschikking voor Koerden. Deze rechterlijke uitspraak leidde tot een diplomatieke crisis tussen de EU en Iran.”

cultureel psycholoog en afkomstig uit Iran, schreef hierover in de Telegraaf. 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *