Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Snoepje uit Madina? Pas op dat het niet uit Iran komt!

Volgelingen van het sjiisme die moslims en Tawheed aanvallen? Niets nieuws onder de zon! Het volgende is slechts 1 van de vele aanvallen van de Rawafidh op de 2 Heilige Moskeeën! Deze actie staat niet op zich; de Rawafidh, voornamelijk in Saudi-Arabië, creëren veel fitna in het land.

Wij controleren onze bronnen zoveel mogelijk, voordat iets op deze website komt te staan. Zo nu en dan komen er nieuwsberichten (of geruchten) waarbij je jezelf eerst wel tot drie keer achter de oren krabt omdat dit écht niet kan! Dit is weer zo eentje. Ben je er klaar voor?

946231_584189894966364_1781411104_n

 

In een aantal artikelen over de burgeroorlog in Syrië hadden we het over de sjiitische milities uit voornamelijk Irak (Abu Fadl Al-Abbas-brigade), die na een nederlaag in Sayyeda Zaynab (Damascus), probeerden te vluchten in vrouwenkleding. Ze hadden vrouwendjalaba’s (Abaja) aangetrokken, en gedroegen zich als burgers. De foto’s hiervan zijn wijdverspreid. Onderstaand stuk speelt zich af in Saudi-Arabië.

Masjid annabawi – Moskee van de Profeet (Salla Allahu 3alayhi wa Sallam) in Saudi-Arabie. Een Shia Rafidhi is gisteren na het Asr-gebed op heterdaad betrapt in de vrouwen-ruimte in de moskee. Hij droeg een Abaya met Niqaab om zichzelf te vermommen en was bezig met het verspreiden van snoep aan kleine kindjes (meisjes) in de moskee. Zijn snoep zou een stof bevatten dat de eter ervan onvruchtbaar zou maken. (snoep kwam uit Iran) Zijn doel was om zoveel mogelijk Soennitische meisjes onvruchtbaar te maken. Tijdens het onderzoek heeft de man bekend, en zijn er heel wat meer ‘snoepjes’ in beslag genomen.

Niet dus…

Een andere (realistischer)  bron meldt dat de persoon een ‘reguliere inwoner’is van Saudi-Arabië, dat de Abaya aantrok om bij de vrouwen te gaan stelen. Dat was het dus, maar goed verzonnen voor diegenen die zoveel mogelijk slecht nieuws over de sjiieten willen verspreiden; maar één tip vanuit onze kant: controleer je bronnen! Wij hoeven geen vals nieuws over hen te verspreiden, zoals zij dat wel doen over ons. Immers; de waarheid staat aan onze kant, en zij voelen zich genoodzaakt om over ons (de moslims/Ahlul Tawheed) te liegen, omdat ze anders nog verder inzakken qua aantal.

Dus hoe dan ook; wel of geen ‘verkeerd’ snoep uit Iran: het zou ons in ieder geval niets verbazen…

 

Dus geliefde broeders, maar vooral ook onze beste zusters; let op jezelf, je kinderen en je ouders!

La_Caramella

Snoepje? Tast toe, maar wel op eigen risico.

Bronnen:

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.