Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Sudan roept de Iraanse taqiyyah een halt toe, net als veel andere landen.

De afgelopen 40 jaar hebben de Iraanse machthebbers veel gedaan om zichzelf als de “leider” te profileren tegen andere staten zoals “Israël”. Na 40 jaar hebben de twee landen echter nog nooit oorlog met elkaar gehad; sterker nog, beide landen sterken elkaar met de vijandige propaganda jegens elkaar. Gelden komen beschikbaar waar nodig, en de moslims worden aan het lijntje gehouden zonder daadwerkelijke resultaat. N u de Syrische burgeroorlog nog aan de gang is, is het duidelijk welke groeperingen en overheden aan de kant staan van de onderdrukten, en welke de onderdrukkers steunen. De visie van moslims over de hele wereld is dan ook aanzienlijk veranderd omtrent Iran.

Wij willen jullie erop wijzen dat de zogenaamde Iraanse “Kernwapenprogramma” niets anders is dan een farce. Al vanaf 1985 verschijnen er namelijk berichten in de Westerse media dat “Iran op het punt staat om een kernwapen te ontwikkelen”. Al 30 jaar lang worden de mensen dus voorgelogen; als de Iraanse machthebbers een kernwapen zouden willen bezitten, zou dat allang gebeurd. Kijk eens bijvoorbeeld naar het Saudische voorbeeld; een contract uit 1980 met Pakistan garandeert de Saudische overheid dat zij kernkoppen zullen krijgen van Pakistan indien Riyadh daarom vraagt. Saudi-Arabië bezit dan al ook sinds 1980 chinese DF3-twee traps draagrakketten die in staat zijn om de Pakistaanse kernkoppen af te leveren aan Israël en/of Iran.

In een ander artikel hebben we de bekende inhoudloze leus van de Iraanse machthebbers behandeld; “Dood aan Israël, dood aan Amerika” zal niets uithalen, wanneer dezelfde overheid onder de tafel met deze twee “Grote Satans” aan het samenspannen is. Herinneren jullie je de welbekende Contra-Affaire nog? Of wat te denken van de recentelijke hulp aan de VS in Afghanistan en Irak? Ogenschijnlijk hebben ze een gezamenlijke vijand; de moslims die zich uitspreken tegen de onderdrukking van corrupte leiders in Libanon, Syrië, Irak en Iran.

Iran is sinds de “Islamitische Revolutie” bezig met het propageren van haar onislamitische en onnatuurlijke ideologie. Het geld van arme Iraniërs wordt onder het mom van “Khums (het helpen van de verborgen Shia Twaalfde Imam Mahdi)” gebruikt voor andere doeleinden. Over de hele wereld worden sjiitische instellingen opgericht met als doel de islam (soennisme) aan te vallen en diens aanhangers te marginaliseren.

De afgelopen jaren zagen we dat steeds meer islamitische landen, organisaties en individuen zich verzetten tegen de Iraanse misleiding. Hamas distancieerd zich steeds meer van Damascus en Tehran; de Palestijnen moeten het altijd zelf doen en de kleinschalige hulp vanuit Iran kan daar niets aan veranderen. Ook Hamas is erachter gekomen dat de Iraanse overheid het niet boeit of Hamas wint of verliest; het gaat ze om het beeld dat mensen van Iran hebben. Qatar, de Verenigde Arabische Emiraten en Saudi-Arabië zijn landen waarmee Hamas haar relaties mee wilt verbeteren.

Sudan is een land dat al sinds decennia warme relaties had met Iran. Ze hebben echter ervoor gekozen om de relaties te verbreken omdat het Iraanse regime de overheid in Khartoum tegenwerkt. Ze verspreiden valse propaganda aan de arme Sudanezen, net zoals de christelijke missionarissen dat doen in Afrika: “Och, je bent arm en hebt geen voedsel. Als je christen wordt, krijg je van ons brood.”  Dit is hoe het eraan toe gaat in veel arme gebieden. Mensen worden uitgebuit!  Egypte volgde dezelfde lijn onder leiding van de afgezette president Morsi. Ook de VAE, Kuwait en Turkije zullen in de nabije toekomst hoogstwaarschijnlijk soortgelijke maatregelen nemen.

Wij juichen de maatregelen van de Sudaanse overheid toe, omdat het hypocriete gedrag van de Iraanse overheid veel mensen de strot uit komt. Want wisten jullie dat de ruim 1 miljoen SOENNIETEN in Tehran-city, geen 1 moskee hebben? Het is namelijk de soennieten in Tehran verboden om een eigen officiële gebedsruimte te hebben. De christenen, joden en hindoes hebben daarentegen wel tal van gebedsruimten, ondanks dat zij 10x kleiner zijn in aantal.

Just my 2 cents.

Senad.

 

  • https://www.nd.nl/artikelen/2014/september/02/sudan-sluit-culturele-centra-iran
  • http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/3324-raketten-in-saoedi-arabie-gericht-op-israel-en-iran

iran-missile

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *