Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Syrische genocide: De strijd in cijfers, sekte’s en Assad’s hulp uit het buitenland.

 Er wordt geen waarde gehecht aan vooringenomen standpunten.

De statistieken in dit artikel zijn een reflectie van de realiteit op de grond. Deze website werkt slechts met bewijzen; voor complottheorieën, leugens of propaganda verwijzen wij u door naar Xandernieuws of “Mediawerkgroep Syrie”.

 

De media-aandacht omtrent een aantal Nederlanders die naar Syrië zouden zijn afgereisd om er te vechten, is opgelaaid. De media verzwijgt echter hoe het daadwerkelijk zit; de hulp die Assad krijgt vanuit het buitenland is vele malen groter.

China, Rusland, Noord-Korea & Iran.
China en Rusland hebben beide ingenieurs, instructeurs en andere militair personeel gestationeerd in Syrië. Sommige van hen testen nieuwe wapentuig tijdens confrontaties tussen het Leger en de Anti-Assad strijders. De oorlog in Syrië heeft ervoor gezorgd dat de strijders een erg belangrijk gebied in handen hebben gekregen; het noord-oosten van Syrië. In dat gebied bevinden zich veel olie-installaties en oliepijpleidingen. Het gevolg hiervan is dat de export van ruwe olie met maar liefst 95% is geslonken! Of het effect heeft gehad? Nee; China levert maandelijks niet minder dan een half miljard dollar aan geld en olie aan het Syrische regime. Noord-Korea is een ander land dat zoals het altijd al heeft gedaan overigens, gekozen voor onderdrukking. Vooral militaire adviseurs zijn in Syrië aanwezig. Naast hulp uit China en Rusland, krijgt Assad hulp vanuit een andere, belangrijkere kant: de sjiieten. Irak, Libanon, Yemen, Bahrain, Iran en andere landen sturen vaak met steun van diens overheid manschappen met zware wapens naar Syrië, om de Syrische bevolking te onderdrukken.

Welke kampen vechten er nou precies in Syrië? Is het echt zo dat Bashar Al-Assad zijn leger tegen ‘buitenlandse terroristen’ vecht? Hieronder het antwoord…

antiassad

Vrijwel alle tegenstanders van Assad in Syrië, zijn Syriërs. Van de honderdduizenden strijders komen hooguit 2% uit het buitenland. (2014: 5%) Enkele duizenden strijders uit Libië, Jordanië, Egypte en Saudi-Arabië zijn voornamelijk op eigen houtje vertrokken naar Syrië. 

 

 

 

Proassadmilities

“Buitenlanders, terroristen, Al-Qaida”. Nee, het is Assad die hulp krijgt vanuit het buitenland. Tot voor kort ontkende Hezbollah dat het aanwezig was in Syrië, maar de afgelopen maand ( maart 2013) is naar buiten gekomen dat Hezbollah tussen de 20- en 50.000 leden actief wilt inzetten in Syrië. De vele buitenlandse terroristen, zoals de Irakeze (sjiitische) staats-Leger, hebben de plaats ingenomen van dienders uit het leger van Bashar al-Assad, die de kant van het volk hebben gekozen. Het Syrische leger is hierdoor in 2 jaar tijd meer dan 50% geslonken!

Vanaf het eerste kwartaal van 2013, komen steeds meer buitenlandse sjiitische terroristen naar Syrië. Dit komt mede door de staats “moefti” Ahmad Hassoun. Deze heeft opgeroepen dat ook buitenlanders naar Syrië moeten toekomen om tegen de opstandelingen te vechten. Veel sjiitische milities scharen zich onder de “Abu al Fadl Al-Abbas”-brigade. De 12 bataljons zijn gestationeerd in Sayyeda Zaynab (Sit Zeynep/City Zaynab), Qaboen en Al Hajar Al-Aswad.

 

Bashar is onze (Iran) gezant in Syrië. Hij vecht voor ons. We hebben 130.000 Iraanse Basji strijders klaargestoomd voor Syrië. (Hossein Hamadani, IRIGC, 2014/5/3) 
Bron

 

 

Iraakse sjiitische terroristen

Mid-2013: Vele honderden dode sjiitische terroristen worden met militair ceremonieel begraven in Irak. Zie hier hoe de dictatoriale Iraakse overheid actief deelneemt aan het doden van de Syrische bevolking. “Wij, Iran en Irak, nemen geen deel aan de ‘burgeroorlog’ in Syrië, maar de VS en Israël doen dat wel.” Aldus de hypocriete sjiieten.

Wanneer de buitenlandse terroristen de strijd voeren tegen de Syrische bevolking en opstandelingen, dragen ze de vlag van het Syrisch Leger.

In week 14/2013, hebben de Syrische opstandelingen grote delen van Damascus, waaronder Sayyeda Zeyneb, vrijgemaakt van buitenlandse terroristen. Veel van deze sjiieten zijn gedood bij de strijd; wat nog nooit eerder naar buiten is gekomen, is hoe de “heldhaftige” sjiieten uit Irak hebben geprobeerd om de strijd te ontvluchten toen bleek dat de FSA de sjiitische tempel aardig onder vuur heeft genomen: verkleed als vrouwen.

Een Iraanse staatszender, ‘Al-Alam’ heeft op woensdag 28  augustus 2013 gemeld dat de ‘Opperste leider van de Revolutie, Ayatolla Khamenei’ 12.000 Iraniërs heeft opgeroepen om terug te keren naar Iran, voordat Damascus International Airport wordt aangevallen of wordt gesloten.

 

GROEP AANTAL SAMENSTELLING OORSPRONG WAPENS
FSA (Moslims, Seculieren,
Christenen, Anders)
140.000 Overgelopen soldaten,
moslims, christenen, overig.
SAA Leger, Qatar, KSA, Turkije
Syrische Mujahideen
(Jabhat Nusra)
30.000 Moslims Oorlogsbuiten, Eigen makelij
Buitenlandse Mujahideen
(Solo, Jabhat Nusra)
10.000 Moslims Oorlogsbuiten, Eigen makelij, Libië
 
Syrian Arab Army 110.000 Ex luchtmacht. SAA
voornamelijk Alawieten.
Rusland, China, Iran, Eigen makelij
Shabiha 30.000 Ex 120.000 passief.
Voornamelijk Alawieten.
Bashar-Regime, eigen inbreng
Mahdi-Leger, Irakeze sjiieten 10.000 Sjiieten (Rafidha)
uit Irak
Irakeze overheid, SAA
Hezbollah 25.000 Sjiieten (Rafidha)
uit Libanon
Iran, Bashar-regime, Rusland, Eigen makelij
IIRG (Iran) 5.000 Sjiieten (Rafidha)
uit Iran, overheidgestuurd
Houthi-Rebellen, Paki’s,
Bahraini sjiieten e.a.
3.000 Sjiieten (Rafidha)
bestuurd vanuit Iran
Iran, Bashar-regime, Jemen
 
Syrische Burgers
(Anti-Assad)
16.000.000 Vrijwel geheel Soennitisch,
ook gering aantal Christenen e.a.
n.v.t.
Syrische Burgers
(Pro-Assad)
4.000.000 Voornamelijk Alawieten,
Christenen, Druzen.
n.v.t.

 

Nog altijd deserteren leden van het Syrisch staatsleger en kiezen ze de kant van de bevolking. Sommigen van de overgelopen soldaten nemen ook hun wapentuig mee, maar de meeste van hen “lopen” letterlijk over. De actieve leden van beide kanten zijn op dit moment ongeveer even groot, daar veel van de Syrische bevolking niet eens de dagelijkse behoefte aan voedsel binnenkrijgt en dus niet ten strijde kan trekken. Ondanks dat de Pro-Assad kamp goed bewapend is, onder andere met hulp vanuit Iran, boeken de Anti-Assad strijders steeds vaker grotere overwinningen. Doorgaans zijn er veel minder Pro-Assad leden nodig om en groter groep van Anti-Assadisten koest te houden; dit komt door de kwalitatief betere uitrusting van het Syrisch leger. De laatste 9 maanden komen mede door de oorlogsbuiten steeds vaker geavanceerde Geleide Wapens in het arsenaal voor van de opstandelingen waarmee ze grote successen boeken.

ATGM (Anti Tank Geleide Raketten) zoals de Metis-M, en Lucht-Doel raketten zoals de SA-7 Strela-II  kunnen het begin markeren van een turning point in Syrië…

UPDATE 9-9-2013:
Een Syrische oppositiegroep heeft een video naar buiten gebracht. Het beeldmateriaal is verkregen na een slag tussen pro- en anti-Assad leden in Aleppo. De Syrische bevolkingsstrijders hebben wapens en goederen als oorlogsbuit meegenomen; één van de goederen is een tape met daarop beelden waarop te zien is hoe Iraanse huurlingen hun vrije gang kunnen gaan in Aleppo, Syrië. Zie hier hoe Bashar al-Assad leunt op terroristische buitenlandse sjiieten, terwijl zij (Rusland, China, Syrië, Iran) doen alsof zij geen weet hebben van hun manschappen in Syrië!

De terroristische sjiiet in het filmpje geeft aan dat zij (sjiieten) de moslims zijn, en de rest (Syrische burgers, anti-assad strijders etc) zijn ongelovigen. Met ‘zij’ doelt de terrorist verder op Hezbollah en het Iraanse Regime.

Verder noemen de racistische buitenlandse sjiitische terroristen de normale Syrische burgers (Arabieren) inhumaan.

 

 A reporter covering Syria realizes that the biggest lie tossed around in the media is the claim that the US and its allies are providing the Free Syrian Army with “non-lethal equipment.” al-Jazeera’s Ahmad Muqaffaq Zaidan. 

De moslimsheikh Adnan Aroor (bracht vaak een bezoek aan Nederland) legt uit hoe het zit.

 

De Iraanse overheid rekruteert onwetende Iraniërs die het Paradijs wordt beloofd (volgens de overheid) wanneer ze zich inschrijven voor een “Jihad” in Irak. Ze moeten het sjiisme (Seti Zaynab) gaan verdedigen in Damascus. De Iraanse burgers kunnen zich aanmelden via de officiële website:
http://www.alvadossadegh.com/fa/new-news/54-1388-05-21-17-58-34/33172-1392-02-15-16-44-57.html

 

Bekijk hier ‘Syrie: Sjiieten vs Soennieten?’ voor een overzicht met de strijdgroepen.

2 Comments

 1. Aan de statistieken staat dat de Soennietische Pakistan Sjiieten helpt. Waarom?

  EDIT ADMIN: Sorry, “Pakistanen” hoorde bij de samenstelling in plaats van de wapenleverancies. Is inmiddels aangepast.

 2. Heel erg ongeloofwaardig. CIA rapport claimt dat 80% van de Syriers achter Assad staat. Verder bestaat het Syrian Army uit 70% soenieten.

  EDIT ADMIN: Wees specifiek, ieder aspect uit onze uiteenzetting is bewezen; de CIA? Wat zegt de CIA factbook ons? Vanaf het begin wordt er geroepen dat de overgrote meerderheid achter bashar staat. Vanwaar de 1.5 miljoen vluchtelingen? Vanwaar de overlopen van de HELFT van zijn troepen, die de staat en Bashar trouw hebben gezworen! Als de helft van deze mensen die de eed aan hun ‘leider’ hebben afgelegd, zich tegen hem keren, en jij ons komt vertellen dat 80% van Syrië achter Bashar staat, dan is het slechts een kwestie van tijd alvorens je ons wilt doen laten geloven dat er geen moslims in Nederland leven.

  Het Syrisch leger bestaat(bestond) trouwens uit voornamelijk Alawieten, geen soennieten. De Syrische luchtmacht bestat uit grotendeels soennieten. We wachten op uw antwoord.

  Wanneer u ook dit artikel leest, is de kans aanzienlijk kleiner dat u straks óók nog gaat beweren dat de Aarde plat is.
  https://www.sjiieten-ontmaskerd.nl/de-claim-dat-bashar-al-assad-de-steun-van-zijn-bevolking-geniet/

Trackbacks/Pingbacks

 1. BREAKING: BASHAR AL-ASSAD IS DOOD: Verwelkom het nieuwe Syrië! | Sjiieten-ONTMASKERD - [...] Mujahideen in Syrië; een vrij grote groep overigens, strijdt maar voor één ding: de Islam. [...]
 2. Leugens verspreiden over Sheikh Al-Arifi: Ja, dáár zijn sjiieten goed in. | Sjiieten-ONTMASKERD - [...] genocide in Syrië is nog altijd bezig; vrouwen, kinderen en bejaarden worden door Assad en zijn sjiitische [...]
 3. 10 Dingen die erger zijn dan het bijten in een (hard)hart. | Sjiieten-ONTMASKERD - [...] leven is er verhard; mensen worden aan de lopende band vermoord omdat ze “moslim” zijn. Assad krijgt extreem veel…
 4. Iraakse sjiieten doen zich voor als ISIS-leden en onthoofden burger. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] regime van Bashar Al-Assad leunt op buitenlands steun. Zonder deze steun zou het regime allang zijn […]
 5. Zoon van Sheikh Al-Munajjid doodgestoken in Saudi-Arabië door 4 sjiieten. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] vele honderdduizenden doden. In deze strijd krijgt het regime van Bashar Al-Assad steun van zijn sjiitische soortgenoten uit Beiroet,…
 6. [18+] Iraakse sjiitische (huur)terroristen vermoorden en mutileren Syrische burger. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] nogal een lastige klus te worden. Dit komt omdat Bashar Al-Assad sinds twee jaar afhankelijk is van buitenlandse sjiitische…
 7. Sjiitische Afghaanse terroristen sluiten zich massaal aan bij Syrische regeringstroepen. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] Assad instructies gaven. ALs er één groep aanwezig is in Syrië die daar niet zou mogen zitten, dan zijn…
 8. Iraanse (sjiitische) media op haar best: Leugens verspreiden over soennieten. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] om zichzelf te prostitueren aan de anti-Assad revolutionairen. We vragen ons dan ook af of de Iraanse terroristensupporters weten…
 9. 150 Zieltjes demonstreren voor Hezbollah en Assad. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] Sjiitische terreurgroepen, zoals Hezbollah, vormen het front voor Assad. Zonder deze buitenlandse sjiitische terroristen zou de oorlog in Syrië…
 10. Moslimdoder Khamenei: “Help Palestijnen”. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] moordenaar met indirect bijna 3 miljoen doden op zijn geweten sinds […]
 11. Sjiitische terreurgroepen gaan net zo wreed tekeer als andere terroristen. (1) | Sjiieten-ONTMASKERD - […] april 2013 publiceerden we een overzicht van de voor- en tegenstanders van het Syrische regime. Hieruit blijkt […]
 12. Saudi-Arabië: Iran moet haar bezettingsleger uit Syrië terugtrekken. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] Iraanse regime is een van de grootste oorzaken van de conflicten in het Midden-Oosten, het staat oplossingen en vrede…
 13. Het ooit o-zo-sterke Hezbollah krijgt ervan langs. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] de volksopstandelingen boeken de milities van Hezbollah de meeste “overwinningen”. Het Syrische leger is compleet uiteengevallen. Omdat zelfs Syriërs…
 14. Mensenrechtenorganisatie publiceert rapport over Iraanse inmenging in Syrië. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] (Naam e Shaam) heeft deze week een gedetailleerd rapport naar buiten gebracht waarin de Iraanse inmenging in Syrië worden…
 15. Een minuut in Syrië (6 dec 2013, 14:33/Massaslachting op de bevolking) | Sjiieten-ONTMASKERD - […] de ene kant hebben wij de tegenstanders van Assad. Zij beschikken over het algemeen niet over geavanceerde tanks, straaljagers,…
 16. BREEK: Iran voert heimelijke nachtelijke terreurvluchten uit. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] manschappen konden “stand houden”, ondanks alle soldaten die sneuvelden en overliepen. Bashar werd gesteund door buitenlandse terroristen. Sjiitische terreurgroepen…
 17. Door NL getrainde sjiitische milities schenden massaal mensenrechten. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] Syrische dictator Bashar Al-Assad in 2011 afzetten. Bashar stelde 70% van zijn bevolking achter en regeerde met harde hand.…
 18. Bashar verliest Idlib, doodt christenen, gevangenen en zet gifgas in! | Sjiieten-ONTMASKERD - […] Iraanse overheid helpt de dictator. De VS vindt het blijkbaar niet noodzakelijk om in te grijpen in Syrië, ‘red…
 19. Kwart miljoen Syriërs dood? Schoft Poetin helpt soortgenoot! | Sjiieten-ONTMASKERD - […] regime van dictator Bashar Al-Assad leunt sinds 2012 al op slechts buitenlandse steun (van Iran, Rusland en China). Buitenlandse…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *