Pages Navigation Menu

Wat is er na de waarheid (islam) behalve de verkeerde weg? (sjiisme)

Transseksualiteit: ‘Islamitische’ Republiek Iran zet de poppen aan het dansen.

Veel niet-moslims hebben een gek beeld gekregen van moslims en de Islam. Hoe dat komt? Voornamelijk door de volgelingen van het sjiisme. Hoe ze dat voor elkaar krijgen? Met financiën uit Teheran. Dit alles onder het mom van de ‘Islam’…

…op onze website vinden jullie genoeg artikels met betrekking tot ex-sjiieten, de misdaden van de Iraanse overheid jegens hun eigen volk (zelfs tegen de sjiieten) en andere misdaden.

De voormalige ‘opperste’ leider van Iran, ‘Ayatollah’ Ruhollah Khomeini heeft het huidige Iran gecreëerd. Vlak nadat hij de macht in handen kreeg, was het gedaan met de talloze valse beloftes die hij in het buitenland had gemaakt. Tegenstanders werden opgesloten of verdwenen van de aardbodem. Het vrije Iran werd gekaapt door de sjiieten. De leiders ervan hebben toen ook enkele nieuwe sjiitische regels ingevoerd. Sindsdien leven de Iraniërs in grote angst, wantrouwen en vaak met haat jegens de ‘Islam’ (sjiisme). Khomeini heeft onder andere een fatwa uitgevaardigd waarin hij transseksualiteit aanmoedigt.

khomeini transseksueel

De Islam wordt gekaapt door mensen die menen islamitisch te werk te gaan, terwijl dat niet zo is. Deze week konden we allemaal het schokkende nieuwsbericht lezen waarin vier Iraniërs werden geschorst omdat ze nog geen échte vrouw zijn. Ja: ligt je penis ‘deraf, dan ben je vrouw. Ga je vervolgens met een man naar bed? Niets aan de hand!

Maar ben je homo? Dan gaat de strop der op! 

Het is tijd dat er een duidelijke streep wordt getrokken tussen de moslims, de Islam, en mensen, landen of groeperingen die zich voordoen als ‘Islamitisch’. Tot hier en niet verder!

Lees verder via AD.nl (Vier Iraanse voetbalsters geschorscht omdat ze man zijn.)

 

 

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Iran vernietigd honderdduizenden schotelantennes wegens angst. | Sjiieten-ONTMASKERD - […] het legaliseren van pedofiele huwelijken, toestaan van transgender-operaties (maar homo zijn is verboden!) en het executeren van onschuldige soennitische burgers…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *